Arkadaslar 2 haftaya burun estetigi olucam. Olmuş olanlar tecrübelerini aktarabilir mi? ameliyattan çok damar yolu açılmasından korkuyorum bide covid testinden. Test yaparlar mı ya
bu arada olmak isteyen varsa olsun durumu varsa tabii max 2 hafta sıkıntısını çekersiniz sonra kurtulursunuz Ben 2k ya olucam
bu arada olmak isteyen varsa olsun durumu varsa tabii max 2 hafta sıkıntısını çekersiniz sonra kurtulursunuz Ben 2k ya olucam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Devlette mi özelde mi oluyorsun eski erkek arkadaşım olmuştu ben de olcam da devlet hastanrsinde çok sıra veriyorlar ya nefes problemim de var
devlette. Evet ben de aylardır uğraşıyorum 2 ay önce olacaktım ameliyathaneler kapandı covidten falan sınavım olmasına rağmen olucam. Ya çok da geç zamana vermiyorlar en fazla 1 ay sonrasına verirler bence konuş doktorla yine de
4 ay kadar önce gittim kasım 2022 en erken dedi😢 yks ye gircem bitsin ben de gideyim
YUH baska yerleri de araştır o ne öyle
sor canim 3 kez oldum
1-ameliyat olduktan sonra kaç gün sürdü ağrılı kötü süreç
2-tamponları çıkarırken acıyor mu
3-ameliyattan önce covid testi olunuyor mu
4-ameliyata girmeden önce damar yolu açıyorlarmış o acıyor mu
oncelikle gecmis olsun... hic agri olmayacak tereddut etme suphen olmasin sakin... ilkgun ztn agri kesici veriyorlar ameliyattan sonra. agri sizi olmuyor.. surec kotu gecmiyor 3. gun ayaktasin... asla tamponlar cikincada acior tamponlar 20 yil onxesinden, farkli😁daha kucuk tampon koyuyorlar hatta bazengerek bile duymuyorlar tampolar cikincada hissetmiceksin.. ameliyattan once covid testi yaparlar hem sana hem yaninda kalicak olana.. damar yolu acilirkende aci olmuyor bakma acilirken kfani cevir skma kendini emin ol acimaz.. kullandigin ilaclar varsa muhakkak doktoruna sole.. zaten doktor bu konuda seni bilgilendircek... sunuda solim alci ciktiginda ilk aynaya baktiginda garipsiyebilirsin bu cok normal yeni burun cunku..1 seneye kadar burnun tamamiyle gercek seklini alicak... odemler olicak bunlar normal.
2 k ya burun estetiği mi olur dikkat et derim
tüm tanıdıklarım burda yaptırıyor tanıdık bide ondan indirim yaptı
He iyi o zaman