Kıllarımı Nasıl Alabilirim?

Arkadaşlar hepinize merhaba, ben cidden çok kıllıyım, birde sporla uğraşınca bu kılları almam gerekiyor yoksa rahatsız oluyorum. Fakat hangi yöntemi kullansam ayrı bir dert. Normalde göğsümü ve kollarımı tıraş makinesiyle, bacaklarımı jiletle alıyorum. Fakat bacaklarım jiletle alınca çok fazla batık oluşuyor ve bu yüzden bütün bacağım kanıyor ve yara içinde kalıyor. Göğsümü ve kollarımı da makineyle almaktan artık bıktım çünkü çabuk uzuyor ve sürekli almam gerekiyor. Bunlardan bıktım ve tüy dökücü krem aldım ama onda da sadece bacaklarımı yapabildim çünkü tek seferde bitti ve diğer yerlere kalmadı. Sürekli 50 tl de vermek istemiyorum. Bende internette biraz baktım "biraz acıtır ama hemen çıkmaz" önerileri üzerine bugün sir ağda bandı aldım ve kullandım, sonuç rezalet oldu. Acı konusunda sıkıntım yok dayanabiliyorum fakat bazı kıllar kalıyor, bazı yerler alınmıyor gibi saçma sapan şeyler oluyor. Bandı bi çekiyorum ki hiç kıl almamış. Kolumun yarısını alabildim yarısı duruyor. Acaba ılık ağda veya sürmeli sıcak ağda mı kullanmam gerek. Veya bu bantları yanlış mı kullanıyorum. Lütfen biri yardım etsin artık deliricem çünkü. Not: Lazer demeyin çok pahalı, öpseler ödeyemem yani o parayı.
Kıllarımı Nasıl Alabilirim?