Ben sadeliğin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi makyaj elbette oluyor olacak ama aşırıya kaçmamakta fayda görüyorum. Geline bakınca yüzüne makyaj yakışmalı ve çok göze batan bir görüntü olmamalı. Gelin kendine yakıştıyorsa fazla makyaj yapmayı ve kendini öyle mutlu hissediyorsa bize söyleyecek bir şey düşmez. Sadece şahsi fikrim makyaj yapılacaksa aşırıya kaçılmadan sade bir şekilde yapılmalıdır.
Gelin normalde hiç makyaj yapmıyor veya çok az yapıyorsa makyajlar çok hoş durmayabiliyor. Gelin günlük hayatında fazla makyaj yapıyorsa bile düğününde yaşını büyütecek makyajları değil de daha fresh makyajları tercih etmelidir. En güzel duran gelin makyajı bence çok kalın olmayan ancak yeterli ten ürünleri ve kendini hafifçe belli eden göz ve dudak makyajı.
Bence herkesin kendi tercihi ama düşünecek olursak gelinlikler işlemeli ve abartılı kıyafetler günlük sade bir makyaj yaparsan gelinin yüzü geri planda kalıyor ve bu özel günde fotoğraf çekimi illaki oluyor. Bu yüzden bence sade tonlarda ama eksiksiz bir makyaj olmalı diyorum.
Bence herkesin kendi iradesi olduğundan isteyen ağır yapar isteyen doğal ama gelinlik zaten ağır bir şey olduğundan hafif bir makyaj daha çok yakışıyor <3
cok guzel kadinlari kenar mahalle dilberine cevirebiliyorlar. kadinlar da buna para veriyor. sade makyaj yapilmali. dedigimi hic anlamayan acip gelinlik dergilerine, vs mankenlerine falan baksin