Merhaba arkadaşlar 3 gün önce göbeğimi deldirdim. Hiçbir problem yoktu acı v. s çok azdı. Dün elbise giymiştim kemeri sıkmış fark etmedim. Eve geldim pricingimin çevresi kızarmış ve biraz şişmiş gibi. Batikon sürdüm çevresine vücudumda kaldı bir kaç saat sanırım oda dokundu. Şu an kızarık olan kısımlar yanıyor biraz. Ne yapmam gerekiyor :(
Göbek pricingimin kenarları kızardı ne yapmam gerek?
Selam, Üstüne basınç uyguladın mı hiç? Örneğin yüzüstü yatarsın hafif ağrı olur tekrar düzeltirsin pozisyonunu gibi. Bunun dışında bazı vücutlar altın dışında hiçbir ziyneti kabul etmiyor, döküntü veya kızarıklığa, kendimden örnek verirsem yara ve şişliklere sebep oluyor. Belki de sahte olduğundan öyle etki yaratmış olabilir :/
Oooo seviyoruz piercingleri... kemerden somra olmuş brlli ki tahriş olmuş. Iltihap kaptığını sanmıyorum. Umarim bir an once tamamen iyilesir de yeni yerlere hemen gelir piercing sırası ☺
Sakin ol gececektir merak etme. Sadece tahriş ve kizarma var. Eee bu hemen iyilesirse arrik sira göğüs ucu piercinglerine gelir diye umuyorum. göbek + göğüs takim olarak enfes bir estetik 👍
Zorlamaya dayalı tahriş olmuş. Ağrı sızı çok olursa çevresinde doktora git iltihablanma yapmış olabilir. ayrıca vitamin al tırnaklarının etrafındaki derileri yolmaktan parmakların renk değiştirmiş.
benim srvgilim çıkardı göbeğimden sürekli kaniyodu ilişkiye girerken 3.4 ay hic iyleşmedi ıslak kalmamasi lazmmiş bn surekli duş aldıgm içn mi bilmiyorum ama kapandi yeri şu an ve çok rahatım