Kaba bir söz.. Asla kimseye ben sendende dış görünüş olarak güzelim lafını kullanmadım kullanmam. Fakat bugün gizli bir üyeden duydum😄 Dış görünüşünüz güzel veya yakışıklı olsa kullanır mısınız bu lafı.
Birinden ben senden de güzelim veya yakışıklıyım lafını duydunuz mu hiç?
Çok incitici söz bu söylemedim inşallah da söylemem burda dış görünüşten önce kalp güzelliği var bazıları manken gibi güzel kusursuz olsa ve karakter olmayınca güzelliği gidiyor benim gözümde şahsen. Empati yapmak gerekir. Kişi kendisi bunu istemiyorsa karsindakinede dememeli
Duymaz olur muyum :D Eskiden yakın bir arkadaşım vardı ben o zamanlar fazla safım tabi .d Bi kafeye falan giderdik bana sürekli ben senden daha güzelim, herkes bana bakıyor vs. yapardı :D Hatırladıkça gülüyorum. Girdiğimiz her ortamda da ben dikkat çekerdim. Benimle konuşmak, sohbet etmek insanların daha çok hoşuna giderdi. Kızda hep kıskanır ağlardı. Yav yüzü güzel olana doyulur. Huyları güzel olana doyulmaz. Anlayın da bunu :D
Hanımlardan ikisi işyerinde konuşurken; birinin diğerine erkeklerin gözlerinin hep üzerinde olduğunu ve bununda hoşuna gittiğini söyledini duydum. Aynı servisteydik. Duyduğumu anlayınca istersen ona soralım nasılım diyerek kikirdedi.
Çevrem bu tür söylemler söylemez gadası. Çünkü bu tür söylemler söyleyen kişiler bencil ve egolu olur. Bende bu tür insanların çevremde istemem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ah ah bu kuçuk kizlar:) bi kere o kisinin benden guzel olmasi bi marifey değil benden zeki olmasi marifet;) güzellik geçici ama zeka ölene kdr kalıcı hangisi daha değerli bunu bilen biri bu toplara girmez kaldı ki böyle bir laf durduk yere diyen bi yarasi vardir kiskaniyodur. Memeleri fizigi gelişmiştir ama akıl olarak çok geri$zklıdır;);)
Zaten çirkin olduğum için helal olsun deyip pohpohluyorum adamları kendilerinin g. tleri kalksın, fazla özgüvenileri sonucunda ağlayan gene onlar 😂.. Gerçi onları teselli eden gene ben.. omzuma yaslanan var be Meley ıslandı artık o derece 😑
Egoist birisi değilim ama eşşeğin teki kendini övdüğü yetmediği gibi beni gömmeye çalıştığı için hararetli bir iddiaya girmiştik. Yoldan geçen 10 kıza sorduk, durumu çok iyi değildi ama ibn*lik ya, 1 karton parliament tokatlamıştım ondan 😅. Ders olsun ona.
Benim yanımda bana kimsenin boyel demesine müsade etmem. Konu güzellik yakışıklılık değil. Saygı ve şımarıklik arasında bir çizgi. Bunu söyleyecek kadar ahmak bir arkadaşım olmadı. Umarım hiçbir zaman da olmaz. Zaten benim pek zihniyetim almıyor. Kimsin ki ben sen güzelim yakışıklıyım diyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kız vardı sürekli kendisiyle beni kıyaslardı Of ağlarken bile çok güzelsin, yok şunu takınca ne kadar yakıştı çok gıcıksın başta kâle almazdım takılıyor sanardım fakat bir gün tartıştığımız sırada Benden güzel olabilirsin ama senden daha zekiyim demişti asdnghg ne gülmüştüm...
Evet ortaokulda bir kız sen çok çirkinsin ben senden güzelim, ben daha zayıfım, benim fiziğim daha düzgün falan diyordu. O zamanlar ben de ergen olduğum için biraz üzülüyordum ama şimdi dese biri güler geçerim.
Duymadım ama benden güzelse de banane herkesin güzelliği kendine olsun kimseyle böyle çocukça yarışlara girmem asıl güzelliğin nerde önemli olduğunu çözememiş boş zihniyetler bunlar
Duydum, kavga anında söylemişti ve takmamam gerektiğini de söylemişti ama ben kavga anında söylenen şeylerin en doğru düşünceler olduğunu bildiğimden baya kırılmıştım.
Herkesin görüşü kendisine, "ee ne yapayım?" Derim sadece😂 ve aşağılık kompleksi olduğunu düşünürüm, kendi kendini güzel/yakışıklı ilan etmek çocukça. Hayat kimseyi güzelliği ile sınamıyor.