"Bence pek mümkünmüş gibi durmuyor" diyecektim ama, yılda bir yıkadığı yüzü çoğu bakım yapanın yüzünden çok daha pürüzsüz olan erkekler durdurdu beni açıkçası..
Çünkü cild yorulmuyor kendimden biliyorum ne ergenliğim ne şu an yaşımda cilt problemleri yaşamadım dengeli sağlıklı beslendim evet kilom hep tombuldum ama yüzümde asla soeun yaşamadım ağır makyajalrdan kaçtım göz makyajı yaptım fırçalarımı devamlı temiz tuttum her makyaj sonrası ve cildimi nefes aldığına inanırım hep makyajsız çıkarım ederim maskeler vs yapmam
Resimde ki lilly, selena ve tabi ki amanda gibi tatlı olmak gerekiyor. - Bakım şart. Çok genç yaşta bakım yaptıkça güzelleşirsin. İnsanlar kendine baktıkça güzelleşir. Selena Gomez'in çocukluğunu biliyorsunuzdur. Tatlılık abidesiydi. Disney Channel'in en harika çocuk oyuncularındandı. Lilly Colins zaten kaş güzeliydi. Onda ki kaşlar hiç bir ünlüde yok. Amanda zaten inanılmaz güzel bir kadın. O gözler keşke bende de olsa. :) - Sırf onun güzelliği için film izlediğim oldu. :) Yani demek istediğim. Zamanında yapılan bakım insanı güzelleştiriyor.
Erkek ve Kadın cildi aynı değil birtanem. Kadının cildi daha hassas ve çok daha fazla bakım gerektiriyor ama bu erkeğin bakım yapmasına gerek yok demekte değil tabi.
@SinirliBebek yoruma kapalı görüşün o yüzden yanıt veremedim orada. Rica ediyorum Balım a "Balım" deme olur mu. Aramızda derin bir anlam taşıyor yani bu kıskanmak değil ve mizahi de yaklaşıyoruz, lütfen "Balım" bana ait. Anlayışın için teşekkür ederim 🙏
Ve, ikimiz adına bende "Balım" ın da ifade ettiği gibi çok teşekkür ederim, o tatlılık sizin kalbinizin gördüğü bir şey ve umarım sizde kalbiniz kadar tatlı bir aşk yaşarsınız. 🙏