Güzellik & Bakım Özel bölgedeki sert tüyler? Zıbabjjıvzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lazer falan demeyin bu tüyler jiletle aldıktan sonra hafif sert oluyor yumuşatmak için ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Ve ertesi gün çıkan tüyler erkekleri rahatsız eder mi Özel bölgedeki sert tüyler? Cevapla Fal Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl jilet değdiyse artık mümkün değil mecbur lazere gideceksin. baştan ağda yapsaydın şimdiye incelmişlerdi. 0 3 Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl jiletlemişse direk soğurum Yorumla Zıbabjjıvzz +1 yıl Jilet değil de epilatörün kesen ucuyla alıyorum kararma da yok Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl ne alaka yahu kararmanın ağdayla alakası yok ki. Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl O tüyler jiletle alındığı için sertleşir ve yumuşaması sözkonusu olamaz biraz mantıklı düşün kısacık bir tüy nasıl yumuşasın 0 2 Yorumla Zıbabjjıvzz +1 yıl Bahsettiğim şey aldıktan sonra ki gün sert olmaması ilişkiye girdiğin zaman Yorumla hhangoverr +1 yıl Olması demek istedin heralde. Öyleyse ona bi çare yok en pratik ağda yapıp geçersin tüyün çıkma süreside baya uzamış olur kökten alındığı için Yorumla
Öcükveböcük Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl İncelme kökten almadıktan sonra olmaz. Eğer sen yapamıyorsan kuaföre git 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzayinca yumusuyor zaten canm takma 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada ertesi gun cikan killar daha cok gorsel haz verir erkege Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ağda 1 2 Yorumla Zıbabjjıvzz +1 yıl Çok acıdığı için altlara yapamıyorum Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Başka türlü incelmez ki Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vernelliyorum 0 0 Yorumla
hamzaa28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Pudrala 0 2 Yorumla Zıbabjjıvzz +1 yıl Hımm mantıklı Yorumla hamzaa28 +1 yıl Ama jiletle alma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
jilet değdiyse artık mümkün değil mecbur lazere gideceksin. baştan ağda yapsaydın şimdiye incelmişlerdi.
jiletlemişse direk soğurum
Jilet değil de epilatörün kesen ucuyla alıyorum kararma da yok
ne alaka yahu kararmanın ağdayla alakası yok ki.
O tüyler jiletle alındığı için sertleşir ve yumuşaması sözkonusu olamaz biraz mantıklı düşün kısacık bir tüy nasıl yumuşasın
Bahsettiğim şey aldıktan sonra ki gün sert olmaması ilişkiye girdiğin zaman
Olması demek istedin heralde. Öyleyse ona bi çare yok en pratik ağda yapıp geçersin tüyün çıkma süreside baya uzamış olur kökten alındığı için
İncelme kökten almadıktan sonra olmaz. Eğer sen yapamıyorsan kuaföre git
jilet kullandığın sürece devam edecektir
Uzayinca yumusuyor zaten canm takma
Bu arada ertesi gun cikan killar daha cok gorsel haz verir erkege
sakallar için jilet oncesi yumuşatıcı vsr onu dene
Ağda
Çok acıdığı için altlara yapamıyorum
Başka türlü incelmez ki
Ağda
Jilet😂
Vernelliyorum
Kremle