Tiktokda bir kız gördüm koltuk altı kılları ne kadar havalı diyordu. Zaten bir arada koltuk altı kıllı boyama akımı çıkmıştı. Bu ve benzeri size göre 'Normalleştirmek' isteyeceğiniz veya istemeyeceğiniz bazı şeyler nelerdir?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan#aynadakiajansoruyor
Kızlar da koltuk altı kılı havalı mı? Peki bunun gibi Normalleştirmek' isteyeceğiniz veya istemeyeceğiniz bazı şeyler nelerdir?
Öyleyse hiçbir zaman bu istediğini yapamayacaksın çünkü bir kesim normal karşılarken diğer kesim illaki saldırıcak. Bu her konu için her zaman böyledir. Niye bu kadar saldırgan davrandığını da anlamadım ama neyse.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kızlar da koltuk altı kılı havalı mı? Peki bunun gibi Normalleştirmek' isteyeceğiniz veya istemeyeceğiniz bazı şeyler nelerdir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu insanlar mal diye bosa demiyorum ben şunun nesi havalı
İzleyenlerin çoğu öğk modundaydı zaten yorumlarda.
Hiçte havali değil iğrenç erkekte bile az kıllı olmalı
Ne havalısı ya erkektede kadına da iğrenç gözüküyor her birey kişisel temizliğine özen göstermeli.
Havalı değil pis bence
Bencede mallar öyle sanıyor işte
🙂
Kadınlarda da erkeklerde de havalı bulmuyorum, beğenmiyorum ama almayana da saygı duyarım
Sütyen takmamak normalleşsin ne olur yaaa. Meme ucu belli olmasın diye girdiğimiz hallere bak
Of evet keske
Normal zaten kanka takma
Memelere özgürlüüükkk 😂😂
@EagleSedat beyninle aranda problemler mi var?
@YalvarBarışalım bi kere sütyen takmadan çıkmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Zaten çıkmam ki ben rahat edemiyorum, isteyen sizsiniz ben değilim.
Ya hayır özür dilerim 😑🥺 hani sürekli denir ya ben de yorumu görünce aklıma geldi yazdım. Tüm bayan arkadaşlardan özür dilerim
@YalvarBarışalım gündemden çevreden bi haber polyanna gibi yaşamak bu olsa gerek
Niye herkesin dediği çok mu umrunda
@YalvarBarışalım göreceğim muamele işiteceğim iğrenç şeyler umrumda
Öyleyse hiçbir zaman bu istediğini yapamayacaksın çünkü bir kesim normal karşılarken diğer kesim illaki saldırıcak. Bu her konu için her zaman böyledir. Niye bu kadar saldırgan davrandığını da anlamadım ama neyse.
Hayır kadında da erkekde de en ufak kıl itici duruyor.
bence yakışmıyor kadınlara
Iyyy