Güzel olmak da olmamak da sana bağlı, sen kendini sever ve değer gösterirsen herkes seni hem sever hem de değer gösterir. Bir erkek dünyanın en güzel kadınını değil, dünyasını güzelleştiren kadını sever.. Benim karşıma 23 senedir çıkmadığı için artık ümidim falanda kalmadı :)
Ya Allah aşkına karaktersizin teki bulduğu bahaneye bak. Kendi sanki çok şeydir. 😂 Daha becerilerini yazardım da neyse. Gitsin güzel bulduğu kızlara onun sonundan pek hayır geleceğini sanmam. 😀 Boyle biri için gerçekten caninı sıkma. Aksine gerçek yüzünü erkenden gördüğün için sevin kurtulduğunu
Gerçeklik güzelliğin çekicilikte etkisi olduğu. Ama tek şey olmadığı. Güzel kadın diyerek bir bakıp, sonra bırak lütfen diyorsam o kadardır. O birkaç saniye kadar. Dahasına neden olan huyu, karakteri, ahlakı, samimiyeti, dürüstlüğü ve bana vereceği güvendir.
Madem güzel bulmamış beyefendi, neden seninle sevgili olmuş sormayı hiç akıl etmedin mi? Ayrıca böyle karaktersiz bir insandan kurtulduğun için bence şükretmelisin. Ya karakterini saklasa ve sana daha çok acı çektirseydi? Daha mı iyi olacaktı?
Kızlarla tanışmak çok zor. Güven vermek gerekiyor. Güven vermek için etrafında başka kadınların etrafında bulunması, seni tavsiye etmesi veya tanıştırması gerekiyor (tamamen istatistiksel bir yaklaşım). Aksi hâlde erkeğe sapık muamelesi yapılıyor.
Bu yüzden ne olduğuna bakmaksızın yanında birini bulundurmak gerekiyormuş. Tamamen sevgili yapmayı mesai haline getirmişlerden duydum.
Not: hiç sevgili işlerine girişmedim. Sevgilimde, herhangi bir partnerimde yok. Arkadaşlık en iyisi. Sonra tripleri, aldatması, özel günleri, barışması, ayrılması, harcadığın para, bozulan moraller zarar ziyan.
Sevgilin aldatmış bahane bulamayınca da tipini öne sürmüş. Madem beğenmiyordu neden sevgilisiniz o zaman? Böylesi bir döl israfı için güzel canını sıkma sana erkek mi yok, hiiiç üzülme gençsin güzelsin bu da geçeeer :)
Aldatcak erkeğin tek kriteri güzellik olduğunu düşünmüyorum. İçinde varsa böyle bir düşünce her türlü bahane bulup aldatabilir. İnsan kendi değerini bilmeli o öyle bir şey yapıyorsa mutlu olmalısın. İnsanların gerçek kişiliklerini gördüğün için..
Aldatmak iki yüzlülüktür. Güzellik ile ilgisi yok. Karakter meselesi. İçin ferah olsum bu yüzden. Hatta sevin. Allah onun gerçek yüzünü sana göstermiş işte. Ya evliyken yapsaydı bunu?
Angelina Jolie'nin, Brad Pitt tarafından aldatıldığı gerçeği göz önüne alındığında, güzel kadınların da pekala aldatıldığına dair delil ve örnekler mevcut. Hatta onlar, daha bir istekle aldatılıyor. Yani kısacası seni aldatan erkek arkadaşın, bu işe bir kılıf uydurmuş. Şutla gitsin.
Ya böyle serefsizce bir açıklama görmedim desem karaktersiz madem begenmiyordun neden ciktin umut verdin ya ne bir erkeğe ne bir kadına böyle bir açıklama yapılmaz çok onur kirici😠
Bu ne kötü bir yaklaşım bu ne çirkin bir insan nüsvettesiymiş Gözün aydın kurtulmana sevindim ve sana layık birileri olduğuna eminim Eden ettiğini bulur
Aldatan insanın karakterinde sorun vardır yaptığı açıklama da zaten tam bir karakter yoksununa göre olmuş. Böyle bir insandan kurtulduğun için sevinmelisin bence, eminim gayet güzel bir kadın olduğuna ama sana iyi gelecekse saçında bir değişiklik yapabilirsin veya yeni kıyafetler alabilirsin. Hayatına alacağın erkekleri bundan sonra çok daha iyi tanımalısın.
Yapma be bu onun yavsakligi uzulme boşver cehennemin dibine kadar yolu var. Bu yüzden beraberlik öncesi insanları tanımak lazım ilerde hayal kırıklığı olmaması icin
Guzellik sadece fizikselmidir onun gozu cirkinlesmis sana verecegim tavsiye sakin yazma arama ses soluk çıkartma hayatina devam et bakimli ol cok guzel giyinmeye bak canını sıkma kendinle daha fazla vakit geçir.
sevgilin şerefsizmiş güzel kızlardan hoşlanıyorsa ve seni güzel bulmuyorsa neden seninle sevgili olmuş o zaman? hem şerefsiz hem de beyinsiz. olması gereken şeylerde hep bi eksikliği var
Onun derdi aldatmakmış, serefsizçe açıklama yapmış ama hiç uzulme bençe oyle bi adamdan ne beklersin yani, bençe sen bakım yap guzeleş biraz değişime git ondan sonda senin peşinde köpek olur.
Bence öyle çünkü genelde kızlar birini beğendiğinde dünya yakışıklısı falan olmaz genelde iç güzelliğini beğenip yakışıklı bulurlar. Birini sevdiğimi söyleyip arkadaşlarıma gösterdiğimde “kızım g-ötüme benziyor nerden buldun bunu” falan derler ve ayni şey her arkadaş ortamında yaşanır.
Yani tabiki öyle bazı kızlarda çok fazla üzüyor erkekleri erkeklerin bizi üzdüğü gibi. Bende öyle bi insan olduğunu anlayınca zaman kaybetmeden anında iliskiyi bitirmek gerekir