Saç Bakım Saçını böyle kesen kızlar lezbiyen izlenimi verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aslında bisexualim ama bu şekilde kestirerek dışlanmak istemiyorum Saçını böyle kesen kızlar lezbiyen izlenimi verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet bana öyle bir izlenim veriyor, mesela eski bir arkadasim ayni boyle kestirmisti cidden erkekten farki yoktu şüphelenmiştim lezbiyen mi diye soramadım da 😄 0 0 Yorumla
1pamukprenses Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Yaşlı kadınlar böyle kesiyor onlar lgbt mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Msksnsksn. Ya aslında ben öyle düşünmüyorum ama arkadaşlarım homofobik Yorumla 1pamukprenses +1 yıl 😂 😂 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoo sanmıyorum bazı kızlara da çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
9köyünmarabası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Siseksüel ne 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Biseksüel* Kızlara ve erkeklere ilgi duyan kişi Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl O nasıl oluyor deli misin? Yorumla Soran +1 yıl Delilik olduğunu düşünmüyorum? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ki erkeklerin kızlara ilgi duyması normalse bir kızın kendi cinsine ilgi duyması da normaldir Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Kızım biyolojiye ters. Doğaya ters. Evren yasalarına ters. Adam gibi dur git erkeklerle takıl. Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Ne demek hayır. Kızım hadi akıllı uslu bir kız ol. Bu arada neydi bi film vardı lezbiyen kızlar vardı mavi en sıcak renk miydi adı neudi Yorumla Soran +1 yıl Zaten ilişkiye girilmesini ben de doğru bulmuyorum pek. Sadece hoşlantı Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl Ne acayip bir kızsın sen. Ama dünyaya zararın yoksa düşüncelerin kendini bağlar. Yorumla Soran +1 yıl Dünyaya zaten zararımız yok Yorumla 9köyünmarabası +1 yıl O zaman devamke Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla
Murolix Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hayır ne alaka ya dşlfşd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslında ben öyle düşünmüyorum ama arkadaşlar... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet bana öyle bir izlenim veriyor, mesela eski bir arkadasim ayni boyle kestirmisti cidden erkekten farki yoktu şüphelenmiştim lezbiyen mi diye soramadım da 😄
Yaşlı kadınlar böyle kesiyor onlar lgbt mi
Msksnsksn. Ya aslında ben öyle düşünmüyorum ama arkadaşlarım homofobik
😂 😂
Yoo sanmıyorum bazı kızlara da çok yakışıyor.
Bana öyle bir izlenim vermiyor
Siseksüel ne
Biseksüel* Kızlara ve erkeklere ilgi duyan kişi
O nasıl oluyor deli misin?
Delilik olduğunu düşünmüyorum?
Nasıl ki erkeklerin kızlara ilgi duyması normalse bir kızın kendi cinsine ilgi duyması da normaldir
Kızım biyolojiye ters. Doğaya ters. Evren yasalarına ters. Adam gibi dur git erkeklerle takıl.
Hayır
Ne demek hayır. Kızım hadi akıllı uslu bir kız ol. Bu arada neydi bi film vardı lezbiyen kızlar vardı mavi en sıcak renk miydi adı neudi
Zaten ilişkiye girilmesini ben de doğru bulmuyorum pek. Sadece hoşlantı
Ne acayip bir kızsın sen. Ama dünyaya zararın yoksa düşüncelerin kendini bağlar.
Dünyaya zaten zararımız yok
O zaman devamke
Ayn
Hayır ne alaka ya dşlfşd
Aslında ben öyle düşünmüyorum ama arkadaşlar...
alakası yok nefes alsın