Yahu görende Türk kızlarını Türk dizilerinde ki gibi sabah akşam full böyle abartı makyajla topuklu ayakkabı ile elbise geziyor zanneder. Sevgililik döneminde illaki makyajsız halini görür zaten erkek. Teknoloji devrindeyiz hiç mi anlık foto atmayacaksın hiç mi görüntülü konuşmayacaksın. Her zaman gelin gibi böyle makyajla gezecek halimiz yok
sevdiğin zaman gerçekten, makyajlı veya makyajsız her haline gözün ve kalbin de alışıyor zaten. makyajsızken de seviyorsun o kadını.. tabi makyaj yapınca daha kışkırtıcı ve hoş oluyor muhtemelen ama , atıyorum bu resimdeki kadınla evlendiğimi düşüneyim severek.. soldaki halini de göreceğim ben bu kadının.. ve yine aynı şekilde sevgiyle bakacağım ona.. buna eminim.. sevmişim ya...
Makyaj güzeli kadın çok fazla gördüm ve görmeye de devam ediyorum ne yazık ki, bekar kızlar makyajı genelde alıcı bulmak için yapıyor diye düşünüyorum. Evlenmeden önce çamaşır suyu ile yüzünü güzelce temizlerim, çok değişim yok ise evlenirim fakat değişim fazla ise yeni limanlara yelken açarım :)
Beş aydır biriyle sanaldan konuşuyoruz. Aptallık mı bilmiyorum evlenecez sanırım. Genelde Makyajsızım ama telefonda nasıl görünüyorum çok merak ediyorum. Güzelsin diyor.😂😅 Yüzyüze görmeden karar verme diyorum
ortalama bir Erkek makyaj yapılmamış kadar ince nude dokunuşlu Makyajı ayırt edebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum burda örnekleri çok yabancı doğal sandıkları Kadınları paylaşıyorlar ahahah 😀😀
Ben şahsen bir kadınla sokakta parkta her nerede olursa olsun bir hafta zaman geçireyim makyajsız halinide tahmin edebilirim diye düşünüyorum. Fiziğinide beğenmişsem evlenirim.
Buradaki kadınları hepsi makyajsızda güzeliz dicekler😄 ama nedense makyajsız gitmiyorlar sevgililerine. Ben kesinlikle makyajsız ve ayakkabısız görmem lazım
Sürekli makyajla gezen birisiyse aklımda ister istemez bazı soru işaretleri belirir tabiki. Ben doğallıktan yanayım bu yüzden hoşuma gitmezdi bu durum.
Kadın veya erkek bence cinsiyet fark etmiyor her halini görmeden evlenilmemeli.. Hem herkes her an makyajlı durmuyor anlık biribirini görebilirler makyajsız haline de illa ki denk gelinir yani..
Her halini görüp evleneyim ya şimdi makyajsız görmeden evlensem sonra evde makyajsız görsem karımı aldattığımı sanarım hatta gelip basabilir diye düşünebilirim makyajlı karıma yazık makyajsız karımda iyi ama
söz konusu kadınsa eğer bence beğenme konusu şöyledir bir kadın sabah uykulu hali ile güzelse o kadın gerçekten çok güzeldir o kadının hayatında ki erkek onu bırakmasın