Az önce denk geldiğim bir haberde kadının her ay regl kanıyla yüzüne maske yaptığını ve bu sayede cildinin bebeksi bir dokuya kavuştuğunu söylemiş. Açıkçası içim bi tuhaf oldu. Kesinlikle regl kanı iğrençtir ya da kötüdür demiyorum ama normalleştirmek adı altında bu kadarının da doğru olmadığını savunuyorum.Haberi okuyunca aklıma düştü bir sorayım deidm. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce yaptığı normal mi? Siz güzellik uğruna ne kadar ileri gidersiniz?
Özel Günler & Hijyen konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Allah'ın yaratmış olduğu her kul zaten çok güzeldir gadası. İnsanlar milletin dediklerine çok fazla kulak astıkları için, kendi güzelliklerinin farkında değiller. Ayrıca yüz güzelliği yerine kalp güzelliğinin olmasını yeğlerim.
Midem kalktı.🤢 Yani az kaldı b*k güzelleştiriyor deseler onu da sürecekler. Nedir bu zamana savaş açma merakı anlamıyorum. Hepimiz birgün yaşlanacağız.
Kesinlikle katılıyorum. Cidden güya regli normal kılmak adına yapıyor gibi geldi bana ama normalleştirmek bu olmamalı. Tıpkı birçok ünlü ismin de yaptığı gibi plasenta yemek de iğrenç ama güzellik uğruna yapıyorlar.
İnsanlar çıldırmış kimi sperm içer bazı dengesiz vucuduna sperm enjekte eder bu kadın maske yapar valla b*kunu cikardilar bunlar yaradandan daha iyi biliyorlar sanki yaradan herşeyi en güzel şekliyle yaratmış zaten