bendeakrebim | Güzellik & Bakım konusunda 342 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Yan yana gelince saçlarında kalan limon kalıntılarını temizlemeye başla. Ona neden limon kullandığını sor. Belki jöle ya da herhangi kimyasal bir şekillendirici kullanmak istemiyordur. Ya da alacak parası yoktur. Kısaca insanları yargılamadan önce bir sor:)
Bence bunda abartilacak bir sey yok. Limonun ne gibi bi zarari olabilir ki? Kotu kokan bi sey degil ustelik kimyasal icermiyor. Ben anlam veremedim rahatsizligina
Jöle vb. gibi ürünleri kullanmak çok zararlı, sevgilinin zamanla saçları dökülür ve sen kel biriyle arkadaşlık yapmak zorunda kalırsın. Bu yüzden limona kurban ol. 😉
Kırmadan, utandırmadan yapmanın bi yolunu bulmalısın. Kokusunu beğendiğin bi saç şekillendiricisi araştır, sonra onun satıldığı yere götürüp kokusunu çok beğendiğini falan söyle. Hatta ona almayı teklif et. Ya da direkt olarak söyle. Dişinde maydanoz kalsa söylemeyecek misin mesela onun gibi düşünebilirsin.
Limon kokusu migreni olan insanlarda baş ağrısını tetikler ve mevcut olanı arttırır. Kendisine migrenin olabileceğini ve kokunun sana ağır gelip ağrıyı daha çok tetiklediğini söyle. Sana değer veriyorsa limon kullanmayı bırakır.
Limon kıl köklerini zayıflatıyormuş de daha yapmaz :D
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Nden rahatsız oluyorsun ki, bende eşime söylüyorum, jöle ya da sprey ler saçı döküyor, akıllıymış sevgilin. Ben eşime limon dediğimde yapmıyor, bunun demodesi olmaz ki limon gayet sağlıklı akıllıca.
En İyi Kız Görüşleri