Güzellik & Bakım Siz nasıl insan tipinden hoşlanıyorsunuz? Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zayıf, Baliketli veya birinci derece toplu (kilolu) Nasıl bir sevgili, eş istiyorsunuz... Zayıf Balıketli Toplu (Kilolu) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Genel anlamda erkekler Balıketli kadınlar ise zayıf erkek istiyor. Siz nasıl insan tipinden hoşlanıyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Zayıf severim ama öyle anoreksiya kadar zayıf olmasın şöyle 40 ile 45 kilo arası olsa fena olmaz yani tabi 38 kilo olsada sıkıntı yik 1 2 Yorumla Sessizlik_1990 +1 yıl 40 45 olsun ama 38 kg iyimi? sen 40 kg erkek gördün mü hiç kürdan gibidir 😁 Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Evet erkekte kötü duruyor fakat ben kadınlardan bahsetmiştim Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çok ta zayıflık iyi değil tab ama herkesin nasıl olmak isterse öyle güzeldir 2 1 Yorumla smurfLifee +1 yıl dengeliiii :D Yorumla
hamzakemal Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl sapık olmasın fiziğini geçici zevklere harcamasın hepsinden hoşlanırım 1 0 Yorumla
Yengec0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Sağcıysak yoldan çıkmamak lazım fotoğraftakine göre en sağdaki 😅 1 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yemeğin etlisi, kadının kemiklisi makbuldür. A - Zayıf kadın diyorum. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balıketli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zayıf severim ama öyle anoreksiya kadar zayıf olmasın şöyle 40 ile 45 kilo arası olsa fena olmaz yani tabi 38 kilo olsada sıkıntı yik
40 45 olsun ama 38 kg iyimi? sen 40 kg erkek gördün mü hiç kürdan gibidir 😁
Evet erkekte kötü duruyor fakat ben kadınlardan bahsetmiştim
Çok ta zayıflık iyi değil tab ama herkesin nasıl olmak isterse öyle güzeldir
dengeliiii :D
sapık olmasın fiziğini geçici zevklere harcamasın hepsinden hoşlanırım
Sağcıysak yoldan çıkmamak lazım fotoğraftakine göre en sağdaki 😅
Yemeğin etlisi, kadının kemiklisi makbuldür. A - Zayıf kadın diyorum.
Zayıf olsun çıtır çıtır 😂
Balık et kadına yakışıyor bence
Balıketli
Balık etli kızlar beni bulsun lütfen :))
Tabi ki zayıf.
Zayıf balıketli
Zayıf
Balık etli
zayıf-balık etli arası iyi
ortadaki güzel..
Zayıf
Zayıf