bebislerim bu ararlar her yerde görüyorum tüyleri azalttığı söyleniyor kullanan var mı veya cevresinizde kullananlar var mı işe yarıyor mu?
Karınca yumurtası yağı işe yarıyor mu?

Ben almak istiyorum inşaallah. Eskiden günahmış nenelerimiz gidip karıncaların yuvasından alıp sürüyormuş ama artık gözetimli fabrika gibi yerlerde özel olarak birtakım karıncalardan üretildiği için çevreye zarar vermiyormuş ve caiz olarak kullanılabilirmiş diye okumuştum. Etkisi de yüksek gibi duruyor. İzlediğim bir video ve altındaki yorumları okuyunca bu karara vardım. Denemek istiyorum.
çok sağ ol en iyi cevap buydu
Cevap
4Cevap
Ayy bende çok merak ediyorum ya her yerde söylentiler var onunla ilgili. Arkadşım sipariş vericek bakalım
bana da haber verin sldnwle
Bakalım gelsin kullanalım birde limon yapıda sürülmesi gerekiyor onunla öyle biliyorum bend
evet onu da çok gördüm
Evet ya lazere gidiyorum ama onu kullanıcam bakalım
lazer için param yok ağdayla devam :((
Annem verdi benimkini de bee aslında babam da neyse 😂😂
onların parasıyla lazerle gitsem beni hayırsız evlat ilan ederler sjeldösşd
Aman bee umursamıyorum parasını versinler de skkdkdkdkskddo
Valla çok yakın arkadaşıma annesi bebekken sürmüş hiç kılı yok yüzüne de sürmüş ama o yüzden köse kalmış ☺️ Kesin işe yarıyor
bende bebekken sürülmesi gerek diye çok duydum ama bu yaşlarda da işe yarar mı acaba
Ay bende çok duydum. Birde Günah mı diye söylentiler var
hiç duymadım ya öyle miymiş :((
Bazıları diyo karıncalara zarar veriliyor kullanmayın. Ama araştırmak lazım bilmiyorum
kızlar lazer dışında çözüm yok bende merak ettim ama uzun vadeli etki göstereceğini sanmıyorum
ne zor isler ya
dinazor yumurtasi yagi ise yarar
kullandın herhalde
yok ben gergedan boynuzu tozu kullaniyorum 😀saka bir yana bioblas serumlar fayda gosteriyor
Uzun vadede etkili değil
Karincami
En İyi Cevaplar