2021 Kainat güzelimizin yüz şekli ne? Beğendiniz mi?
24
28
Görüşünü yaz
24Kız Görüşü
28Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
hellnope | Güzellik & Bakım konusunda 178 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
dhdks Yani, ben bu kadından hem yüz hem fizik olarak (bi 5 kilo daha az halimle ama) daha güzelim ve kainat güzeli olacak kadar da güzel değilim. Bu kadından ve benden daha güzel çok kadın var Dünyada.. Bu demek oluyor ki, bu yarışmalarda da ağır torpil dönüyor.
Birinin güzel ve yakışıklı olduğunu kendimde şöyle tespit ederim güzellik ve yakışıklılik deyince istemsizce kişinin sureti kafamda oluşur. Şimdi Allah aşkına bu çirkin değil tabiki ama hem genç değil hemde kahinat güzeli nedir abi yuh abartmayın. O yarışmalar yüz fiziğe göre değil sadece bir sürü konuyu baz alarak güzeli seçiyorlar hatta torpili kayırmasi bunları hiç demiyorum bile
İlk fotoğrafı muhtemelen yaptığı iş için giyinmesi gereken hali. Çünkü o resmi kıyafette güzelliği daima geri planda kalır. - Altta ki resmi ise kendini bulmuş hali diyebiliriz. Muhteşem bir güzelliği var. Bu ödülü hak ediyor. <3
bence kıskançlar. kadın çok boylu boslu ve fit yüzü de çok güzel
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 yıl
Şahsen boylu poslulu kadınlar pek gözüme hitap etmiyor ben kısa ve zayıfları beğeniyorum ama gene de resimde kadın gayet kusursuz duruyor yani boyu falan yazmıyor ki yanında :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş