Güzellik & Bakım Kalçada çatlak itici mi yoksa hoş mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir kadında kalçada yırtık hoşunuza gider mi? Kalçada çatlak itici mi yoksa hoş mu? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 816 cevap paylaştı. Kalçanın güzelliğine göre değişir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela nasıl bir kalçada olsa okey Yorumla FitGenç2 +1 yıl Ya dolgun kıvrımlı ve şekilliyse hiç sorun olmaz Yorumla
hoşkokulubey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hoş oluyo ben seviyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet yakın erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım arasında beğenen insanlar var Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Farklı oluyo iliğimi çekmiştir hep ilişkilerimde Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir görüntüden bahsediyorsunuz? Yorumla hoşkokulubey +1 yıl Doğum sonrası olan görüntüden ya da sıkılaştıktan sonra olan görüntü Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6b cevap paylaştı. Dikkat etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hoş değil bebeğim ama itici de değil
Kalçanın güzelliğine göre değişir
Mesela nasıl bir kalçada olsa okey
Ya dolgun kıvrımlı ve şekilliyse hiç sorun olmaz
Hoş oluyo ben seviyorum
Evet yakın erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım arasında beğenen insanlar var
Farklı oluyo iliğimi çekmiştir hep ilişkilerimde
Nasıl bir görüntüden bahsediyorsunuz?
Doğum sonrası olan görüntüden ya da sıkılaştıktan sonra olan görüntü