Karizma051907 | Güzellik & Bakım konusunda 84 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Bence beyazlatma guneslen zaten o özel belge o zaman açık renk kalır 😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Kara kalsın. Ne olacak ki fark eden ne olacak sadece oraya 1 kişi görmeyecek mi kaç kişi görecek ki beyazlaşacaksın
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Ne alaka mantıksız bir şey demişsin. Ne kadar çok kişi görürse o kadar beyaz mı olmalı yani.. Neyse
Görüş sahibi
1 yıl
Hayır tam tersi 1 kişi görecek demi o bölgeye bir sen bir kocan eee gerek yok bence Kocan beyaz İsityor ise kocan yaptırtsın sen uğraşma
Görüş sahibi
1 yıl
Ama sen ora İle kazanıyorum ora herkes görecrkmdersen yapttr ben ne edem ya ben sana kocan 1 kişi görecek yaptırtmaya değer mi diyorum
Gizli Üye
1 yıl
Sanki sergiye çıkacak, bir kişi görmeyecek mi bunu o da seni sevdiği için bişey demez
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Ya beğenmezse
Görüş sahibi
1 yıl
Bir insan sende ilk cinselliğe dikkat ediyorsa sevmiyordur zaten
ToprakBey_ | Güzellik & Bakım konusunda 135 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Gerçekten iğrençsiniz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 yıl
İğrenç değilim çünkü Ben temizlenmiyorum, pis olmaya bayılıyorum, insanlara zorbalık etmeyi seviyorum vs yazmadım. Soru yukarıda. Bilgin yoksa ne yazıyorsun. Kendi içinizdeki pisliği buraya kusmanıza gerek yok.
Romantikadam10 | Güzellik & Bakım konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Kendin yapsana yaa 🤦🏻♂️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
oski35 | Güzellik & Bakım konusunda 219 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38Ruşur taşının sahtesi cok dikkat et
İnstagram: rumelinaturel
Burdan alıyorum, cilt koltukalti ve genital kararmalari ucin cok faydali
Teşekkürler tek düzgün yanıt veren kişisiniz. Bu taşı kullandığınız bölgenizde kaç ton açılma oldu?
Aslinda ilk kullanimla bile fark olusuyor.
Dedigim gibi sahtesi cok.
O yuzden aldigim yeri paylastim
Nasıl yani
Ne alaka mantıksız bir şey demişsin. Ne kadar çok kişi görürse o kadar beyaz mı olmalı yani.. Neyse
Hayır tam tersi
1 kişi görecek demi o bölgeye bir sen bir kocan eee gerek yok bence Kocan beyaz İsityor ise kocan yaptırtsın sen uğraşma
Ama sen ora İle kazanıyorum ora herkes görecrkmdersen yapttr ben ne edem ya ben sana kocan 1 kişi görecek yaptırtmaya değer mi diyorum
Ya beğenmezse
Bir insan sende ilk cinselliğe dikkat ediyorsa sevmiyordur zaten
İğrenç değilim çünkü Ben temizlenmiyorum, pis olmaya bayılıyorum, insanlara zorbalık etmeyi seviyorum vs yazmadım. Soru yukarıda. Bilgin yoksa ne yazıyorsun. Kendi içinizdeki pisliği buraya kusmanıza gerek yok.