Çin astrolojisine göre yüzdeki benlerin konumu , kişinin karakterini ve yaşamını etkiliyor. Kısaca yüzdeki benlerin konumundan, geleceğimiz ve karakterimiz hakkında çıkarımlarda bulunabiliriz. Birkaç örnek vereyim..
Çenesinde ben bulunan kişiler, özgür ruhlu , azimli ve inatçı kişilerdir
Alnında ben olan kişiler, dik kafalı ve otoriteye boyun eğmezler.
Yanağında ben olan kişiler;içe kapanık, sakin ve yalnızlığı seven kişilerdir.
Kaşların üstünde veya altında ben olması da fark ediyor Yani, kaşının üstünde ben olan kişiler, hayatında sabit bir para akışı olacak kişiler.. Kaşının hemen altında ben olan kişiler, hem sağlıklı yaşam hem de bereketli yaşayacak kişilerdir.
Ağzın hemen üstünde ben bulunan kişilerin, çok zarif ve kırılgan olduğunu gösterir
İyi ki bu soruyu gördüm! Yüzümün her yerinde ben var.
İnanır mısın başta sadece üç tane vardı. Ergenlikte alttan hafif renk verip, sonrasında aralarına katılan 7 ben oldu.
Bir de konumları da çok ilginç. Çok simetrik. Yanaklarımın tam en orta ve göze çarpan yerinde ben var. Ve öbür yanağımda da.
Alnım... Of off... Kakül kestireceğim yakında. Sırf anlımda 5 ben var. Bunlar da sol tarafıma ağırlaşmış bir biçimde.
Bir de kafamın saça karıştığı yerin yakınlarında ön profilde gözükmeyen 3 benim var. Kulağımın yakınlarında.
Ama neyse ki benlerim büyük değil. Normal boyutta. Hani olur ya kadınlar böyle üst dudağının oralarda kocaman beni olanlar. Öyle değil. Ondan sırıtmıyorlar. Ama alıştım artık. Benli kızım ben😊
Hayır yüzümde bir ben yok fakat boynumun altına doğru bir nokta kadar benim var. Üstünde kıl çıkınca sinirlerim bozuluyor. <3 :) Her gün sadece orada bir tüy çıkıyor :)
Yüzümün genelinde benek benek olsalar da en belirgin yanağımda ve evet içe dönük ve yalnızım sakinlik konusunda da bilemiyorum başkası söylesin sakin miyim 😄
Boyunda ben; baş ve gövdeyle, yani ruh ve fizikle bağlantı anlamına gelir. Burada bulunan ben, enerji akışını engeller ve hayal kırıklığı manasına gelir. -Nokta Atışı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5629Aaaaaa kader ortağım bendede var, sildirmeyi düşündün mü ben düşünüyorum
Düşünmedim
İnanır mısın başta sadece üç tane vardı. Ergenlikte alttan hafif renk verip, sonrasında aralarına katılan 7 ben oldu.
Bir de konumları da çok ilginç. Çok simetrik. Yanaklarımın tam en orta ve göze çarpan yerinde ben var. Ve öbür yanağımda da.
Alnım... Of off... Kakül kestireceğim yakında. Sırf anlımda 5 ben var. Bunlar da sol tarafıma ağırlaşmış bir biçimde.
Bir de kafamın saça karıştığı yerin yakınlarında ön profilde gözükmeyen 3 benim var. Kulağımın yakınlarında.
Ama neyse ki benlerim büyük değil. Normal boyutta. Hani olur ya kadınlar böyle üst dudağının oralarda kocaman beni olanlar. Öyle değil. Ondan sırıtmıyorlar. Ama alıştım artık. Benli kızım ben😊
Bence cook tatli keşke benimde benim olsaydı
Kafamın tasını attırmadıkları sürece tabi 😎.
Ama içe kapanık değilim, koç burçları böyle Olamazzzzzz🙅😂
hahaha😁
onunda anlamı var ama çok olur diye yazmadım
araştırıver
Boyunda ben; baş ve gövdeyle, yani ruh ve fizikle bağlantı anlamına gelir. Burada bulunan ben, enerji akışını engeller ve hayal kırıklığı manasına gelir. -Nokta Atışı..