Göğüslerimin boyutundan yana sıkıntım yok 85 beden ama aynı bu kadınınki gibi sarkıklık olarak. Ve daha 21 yaşındayım. Erkek arkadaşlarımla yakınlaşırken falan çok çekiniyorum beğenmezler diye dışarıdan dik gibi duruyor çünkü. Çok kafama takıyorum napabilirim ameliyat dışı çözüm var mı?
Ameliyatsız çözüm , bazı bitkisel karışımlar var diye biliyorum, Fakat şunu ilave etmek istiyorum., Ben bir erkek olarak kesin ve net bir şekilde şunu ifade edeyim ki karşıdakine değer veren bir erkek için. Meme idi kalça idi bunlar çok geri plandaki şeyler, henüz 21. Yaşında bunlara takılıp kalmana üzüldüm Düzgün bir cevap böyle yerlerde bulamazsın. Ama daha iyi bir evlilik daha düzgün bir kişilik nasıl bulurum ya da olurum gibi şeyler bence göğüs ve penis boyundan çok daha önemli
genetik olabilir. ama büyük göğüs seven erkeklerde var. belki onlarla karşılaşırsın. şahsen ben büyük göğüslü kadınları pek sevmem ama sen belki öyle seven bir erkekle karşılaşırsın. bide sakıncası yoksa sana insta adresimi versem sende bana dışarıdan görünümünü atsan? merak ettim. buradan atılıyosa buradanda atabilirsin
Kesin çözüm ameliyat. Fakat güzel bir beslenme programı ve sıkı bir göğüs antrenmanı ile de belli bir noktaya kadar göğüslerinizi sıkılaştırabilirsiniz.
Genetik olabilir ama genelde sütyen kullanmaya geç başlayanlar, göğüsleri yeterince büyüdüğü hâlde sütyen yerine sporcu atleti adı ile satılan ama orijinal olmayan kalitesiz esnek ürünler kullanmaktan kaynaklanıyor. Doğru olan göğüsler belli olgunluğa gelir gelmez kaliteli sütyen kullanmak ve arada çıkartıp göğüs kaslarının gelişmesine izin vermek.
Bu bir meme çeşiti zaten herkese aynı olacak hali yok ya eski erkek arkadaşımında böyleydi.. daha havalı badboy
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Her göğüs farklı. Her cesitini seven insanlar da var. Mesela fotoğraftaki benim çok hoşuma gitti. İlerde evleneceğin kişi belki de şu an ki halini seviyordur