çoğu kadın artık pek çok yönden birbirine benziyor zaten. İnsanlar aynı özellikleri ister oldu, ne bileyim belirgin elmacık kemikleri, dolgun dudak küçük ya da kalkık bi burun, ne bileyim işte hep böyle. insanların isteklerinde pek bir farklılık kalmadı
Biz insanları bu estetik operasyonları yaptırmaya itiyoruz. Bizim güzellik algımız insanları intihara kadar sürüklüyor. İnsanlar kendilerini yetersiz hissettikleri için bu estetik operasyonları yaptırıyor. Yani yine bizim yüzümüzden. Sonra da burada doğallıktan bahsediyorsunuz. Çoğunuz doğallıktan yana olduğunu söyleyerek yapay olarak adlandırdığınız kadınları övüyorsunuz ve diğer kadınları böyle olmamakla eleştirip , aşağılıyorsunuz. Umarım daha düşünceli olursunuz. Biraz daha bu düşündüklerinizi gerçek hayata geçirip insanları üzmezsiniz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sunrise_sunset_ | Güzellik & Bakım konusunda 338 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Evet tüm kızlar bırbırıne benzıyor aynı dudak aynı kaş aynı sâç dun instegramda 60 yıllar kadınlarını paylaşmışlar moda tasarımda çok guzel kadınlar kalem gıbı derlerya kalem etek gıymişler yan yana beş kadın saçlar dudaklar hepsı farklı guzeller o zamnlar botox yok tabıkı dolgu felan hepsi dogal moddada en guzel 60 larmış
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
caydakidem | Güzellik & Bakım konusunda 93 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Valla bir ara düşünmedim değil ama tipime gitmez diye düşünüyorum. Ust dudağım daha dolgun ve kavisli olsun isterdim
Ben yaptırmadım düşünmüyorum da. Yaptıranlar da umarım robot gibi olmazlar. Çünkü erkekler her türlü aldatıyor. Fiziginiz harika olsa da olmasa da herşey karşınızdaki erkekte bitiyor. Aynısı kızlar için de geçerli.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Bence aynı değiller estetikli bile olsalar farklılar
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş