Sanki artık bırçok kızda var?
Çoğu kadının dudağı aynı. Dudak estetiği yaptırmayan kaldı mı?

çoğu kadın artık pek çok yönden birbirine benziyor zaten. İnsanlar aynı özellikleri ister oldu, ne bileyim belirgin elmacık kemikleri, dolgun dudak küçük ya da kalkık bi burun, ne bileyim işte hep böyle. insanların isteklerinde pek bir farklılık kalmadı
Cevap
24Cevap
dudişlerimi seviyorum yaptırmam.
Biz insanları bu estetik operasyonları yaptırmaya itiyoruz. Bizim güzellik algımız insanları intihara kadar sürüklüyor. İnsanlar kendilerini yetersiz hissettikleri için bu estetik operasyonları yaptırıyor. Yani yine bizim yüzümüzden. Sonra da burada doğallıktan bahsediyorsunuz.
Çoğunuz doğallıktan yana olduğunu söyleyerek yapay olarak adlandırdığınız kadınları övüyorsunuz ve diğer kadınları böyle olmamakla eleştirip , aşağılıyorsunuz. Umarım daha düşünceli olursunuz. Biraz daha bu düşündüklerinizi gerçek hayata geçirip insanları üzmezsiniz.
Evet tüm kızlar bırbırıne benzıyor aynı dudak aynı kaş aynı sâç dun instegramda 60 yıllar kadınlarını paylaşmışlar moda tasarımda çok guzel kadınlar kalem gıbı derlerya kalem etek gıymişler yan yana beş kadın saçlar dudaklar hepsı farklı guzeller o zamnlar botox yok tabıkı dolgu felan hepsi dogal moddada en guzel 60 larmış
"Çinlilerin hepsi birbirine benziyor" tabirini kullanmadan önce kendimize bir dönüp baksaydık keşke, herkes vücudunu beğendiği insanlara göre şekillendirir oldu, dolgu ya da estetik yaparak "Ben doğal biriyim" diyenleri de unutmamak lazım :)
Güzellik budalası hemcinslerinin keşfetleri de estetisyen dolu zaten.
Sadece dudak değil, burunlarını da yontturmak revaçta şu sıralar.
Kazandıkları her kuruşu memesine, gotüne, yüzüne yatırır oldular müptezeller..
Diğer türlü bakan yok yüzümüze bir de dışlanma olayı var tabi
Valla bir ara düşünmedim değil ama tipime gitmez diye düşünüyorum. Ust dudağım daha dolgun ve kavisli olsun isterdim
Estetiği çok yanlış anlıyor bu insanlar, aynı fabrika ürünü gibi çıkınca pek güzelliği kalmıyor insanların.
Allahın vermediği güzelliği estetikleştiriyorlar sonra yoldan geçenin suratına bakmıyorlar hayır sen zaten hasarlısın kime artislik yapiyosun kızım 😷
Herkes tek tip artık zaten...
Ya dudakları, ya kaşları, ya botokslu tiksinç suratları, ya popoları...
çok standarda girdi. Ama yapması gereken insanın dusağı çok küçük olmalı bir sebebi olmalı yoksa yaptığı tek şey güzelliğini bozmak olur.
Gittikce yayginlasmis olabilir bunlardan biei de senmisin
Çoğu kadının dudağı aynı değil. Dudak estetiği yaptırmayan kaldı.
Benim duraklarım doğal dolgulu olduğu için ihtiyaç duymuyorum😂
Gereksiz bence ama dolgu slikon filan normal oldu artık
E Yaygınlaştı artık ve ulaşılabilirliği arttı diyelim.
cut.
Bende yaptım çok pişmanım😎
Ben yaptırmadım düşünmüyorum da. Yaptıranlar da umarım robot gibi olmazlar. Çünkü erkekler her türlü aldatıyor. Fiziginiz harika olsa da olmasa da herşey karşınızdaki erkekte bitiyor. Aynısı kızlar için de geçerli.
Japonya da estetik yaptırmayan kadını dövüyorlar. Ama türkiye de böyle olduğunu düşünmüyorum. Türkiye de çoğu şeyi sadece yaşam şartları yerinde olan, maddi durumu baya rahat olan kişiler yapabiliyo.
Bence aynı değiller estetikli bile olsalar farklılar
Ben yapmadım benimkiler doğal ama gören herkes yaptın mı diye soruyo😁
En İyi Cevap