Megan Fox (34), ABD'li Hollywood aktristidir. Kendisini ülkemizde çok sevilen Transformers film serisi ve Ninja Kaplumbağalar ile tanıdık. Oldukça seksiliğini ön planda tutan bu oyuncu için puanlamanızı merak ediyorum. Megan Fox 10 üzerinden kaç seksi?
Megan Fox'un seksiliğine 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Muhteşem bir güzelliği var. Onunla İngiltere de karşılaşmıştım. Gerçekten çok tatlı bir çekiciliği var. Film dünyasında İsrail'i desteklemediğini basına anlatınca çoğu yönetmen onu dışlamıştır. Transformans serisinden bu yüzden çıkartılmıştır. Kendisini çok beğeniyorum. Aşkım o benim. <3
Bazi kadinlar var. Tam dişidir, feminendir. Buram buram seks çağrıştırır. Bu kadinda öyle. Resmen gel beni sey yap havasi var. Ayni hava irina shayk, adriana lima da falan da var. Bu kadinlari gorunce yaptiklari işten cok aklima cinsellik geliyor. Kadin olmama ragmen bir de. Erkekler zaten direk neler neler dusunuyorlardir.
Göz şekli, yüz hatları, fiziği ile her zaman beğen mişimdir. Bu dünyayı izlemeye geldiğimiz için uzaktan izliyoruz sadece, aşırı seksi ve çekici olduğu için 10 üzerinden 10 veriyorum :)
Megan Fox'u seksi ve güzel bulmayan ben 🙄 Türkiye de 10 milyon kız bulurum Megan'a tercih edebileceğim Seksilik sadece vahşi bakışlı olmak değil, kız güzel gülüyordur yanakları tatlıdır o da seksidir. Megan korkunç bakıyor sadece. Korku filminde iyi oynar. 😖
En İyi Cevaplar