Malesef bu konu beni çok üzüyor çünki boyum 1.80 den kısa.
1.65 den uzun kızların neden sevmediğini biliyorum
1.65 den uzun kızların neden sevmediğini biliyorum
1.80 den kısa erkekleri kimse istemiyorsa ben alabilirim bana çok çekici geliyorlar
gayet çekiciyim dkd
Yazık ya birde sana eig vermiştim kısa boylu erkekleri savunuyorsun diye.
Meger boş biriymişsin.
Keşke elimizde olmayan şeyler yüzünden bizi yargılamasan.
Yazık gerçekten yemin ederim yazık umarım birdaha karşılaşmayız.
Valla sabah sabah gördüm sorunu birde altdaki cevapları gözümden yaş geldi ya sinir krizi gecirmeme neden oldunuz.
Cevap
59Cevap
Sanki İskandinav ülkesinde yaşıyorsun? Bu ülkede Balkan özellikle Boşnak lar hariç genel olarak uzun boylu insan geni az. Kaldiki yeni kuşak kısa belli yerleri geç. Yeme içme alışkanlığından dolayı bir genel değişim Var ama istatistik olarak son 100 yılda Avrupa hariç genel olarak dünyada değişim yok. Hele Türkiye en fazla 5 er santimdir. Kızlar boylarını topuklu ayakkabı ile söyler. Bunuda unutma. Yüzde 90. dan fazla genelde de 8 ile 10 cm fazla der ölçtün mu? Evet ölçtüm. Şaka gibiler. Ben 174 hatun 170 diye tutturdu. Sonuç 159 ...
Bence insan Öncelikle kendini sevmeli ki bir başkası da onu sevebilsin sen kendini sevmediğin sürece bir başkasının seni sevmesini de bekleyemezsin kendini olduğun gibi sev seni Elbette olduğun gibi sevecek biri çıkar ama önceliğin kendini Sevmek Olsun
ben 162 yim ama gidip de 190lik 2 metrelik insanlara Aşık olmuyorum ya da yok şu boyda biri olsun diye Kriter koymuyorum kendime
Aşk Bu kim olacağı ne olacağı nasıl olacağıni seçemiyorsun gönül kime konacağını bilmiyor o yüzden bence bunlar nasip işi metrelerce uzun olup kısa kızlarla olan da gördüm erkeğin kızdan kısa olduğunu da gördüm ya da 2 kişinin de boyu boyuna olduğunu da gördüm o yüzden biraz da bence şans işi nasip işi öyle bir kural yok olmamalı da insanları dış görünüşüne göre yargılamak doğru olmaz
Son derece haklısın boy kriteri diye birşey olmaz ki belki burun şekli hoşuna gider aşık olursun belki gözlerine tutulur sen de haklısın herşey boy değil
Ya hu boy, kilo, yaş bunlar sadece rakamdan ibaret sıradan şeyler olması gerekirken insan psikolojisini bu denli bozma ve özgüvenini harcama açısından bir tek bizim ülkemizde sorun haline geliyor yemin ederim bir türlü şu olayı anlayamıyorum. Herkes birbirine kulp bulma derdinde vallahi pes toplum olarak ne zaman önce insan olmayı öğreneceğiz ben merak ediyorum zaten. Soran arkadaş sen de kafana takma boyuna değil kalbine güvenecek cesareti olan gelsin seni öyle kabul etsin etmiyorsa da kendi problemidir. Saygılar...
Bu işler nasip meselesi, eski sevgilim benden 7 cm kısaydı. O boyu beğendiğim için değil ben kişiliğini sevmiştim boyu umrumda olmamıştı ama ortada sevdiğim biri yokken sorsalar 1.80-1.85 olsa daha iyi olur derim çünkü kendimden kısa olması veya çok uzun olması benim istediğim özellikler değil.
Aslında genelde yüzü yakışıklı erkeklerin boyu çok uzun olmuyor boy ve tip ikisi bir arada bulunan çok nadir var. Ama yine de insan karşısındakinin kendinden uzun olmasını istiyor sırf yüzü güzel diye yanında uzun durmayı kabul etmek çok zor. Kızlara da böyle genelleme yapmak saçma boyu 1.70 altında boncuk gibi kızlar da var.
Sevgili okurum öncelikle merhaba bu boy takıntısı problemi yaşıyorsun sanırım bunları anlatmak çok kolay bu boy takıntısı problemi olan kişilerin ozguvenide düşüktür yapacağın tek şey kndini sevmen ve bunu kendinle barışık ol ve aynanın karşısına geçip kendine özgüven verecek motivasyonlar denemelisin inşallah yardımcı olduğumu düşünüyorum iyi günler dilerim 🙏☺️
Bu kadar ezik olmak zorunda mısın dostum. Benim sabrım dayanmiyor böyle salakça düşüncelere. Ben 1.75 boyundayim. Senin paylaşimin ucu bana da dokunuyor. Evet kizlar genelde kendilerinden kısa erkeklere bakmaz. Fakat ben 1.75 boyundayken bir kiz 165-175 boy arasında olup beni boy sebebiyle istemeseydi bu benim umrumda olmazdı. Kendine biraz değer ver. Kaliteli kizlar böyle boy hesabi yapmaz.
Şu Boy'lara öyle taktılar ki... Boydan daha önemli sorunlarımız var. Etraf birbirinden nefret eden çiftler dolu. Boyu eni bırakıp bunları tartışsak keşke
Sevgili okurum öncelikle merhaba bu boy takıntısı problemi yaşayan kişilerin ozguvenide düşük oluyor ama özgüven yasayan insan boy takıntısini yapar genellikle siz haklısınız boşanan ayrılan çok çiftler var birbirine uyumluluk çok önemli diye düşünüyorum iyi günler dilerim
Boy sıkıntısı hiç yaşamadım o yüzden nasıl düşünürsünüz bilemem 1.96 yım ama 1.76 bile olsam sıkıntı yapmam hadi 1.66 olsun gene yapmam sevmeye engel değil bence mesela benim sevgilim 1.82 onla biz sevdiğimiz için evlenicez herşey boy değil
Öyle bir şey yok ben 152 yim ve bazı insanlar için çok çirkin bazıları için çok güzelim. kişisel bir şey bu. kimisi kısa boylu kadın seviyor kimisi uzun boylu. ama erkeklerde takıntının sebebini anlayabiliyorum genellikle erkeklerin güçlü fizik ve uzun boya sahip olması bekleniyor bu biraz ilkel olsa bile günümüzde hala böyle erkekler = üstün fizik gözüyle bakıyorlar. çok önemseme heleki 160 ve üzerinde boyun varsa kesinlikle takıntı yapma
1.80 den kısa olmaz yani
Dunyanın en cok kazanan ve en guzel oyuncuları kadınlardan baslarsak hepsı 1.70 altında
Megan fox
Teresa palmer
Amanda seyfrıed
Halle berry
Scarlett johanson
Jessıca chastaın
Erkeklerde
Tom hardy
Robert downey
Tom cruıse
Jason statham
Johnny deep
Konu kapanmıstır
Ne yazık ki herkesin bayıldığı hollywood da nerdeyse bu kritere giren ünlü yok 😄😄😄hepsi bıdık bıdık ama herkes kadın erkek bayılıyor onlara... Demekki boy tek başına çekicilik kriteri değilmiş...
1.70'ten uzun kız olmaz. Erkekte ise 180 üstü ise yakışıklılık önemliyken 170-180 arası karizma önemlidir. Mümkünse çirkin karizması fena yakışır o boylara.
Boyunun kaç olduğu değil sorun olan.
Esas sorun sevdiğin insanın senden uzun ya da kısa olması.
Hayır yok bence insanlar soyleye soyleye böyle bir gereksiz kural yarattılar
Minyon bir kadınım hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.
Çekicilik boyla olmaz
Erkeğini bilmem de kızlarda uzun boy çekiciliği devri benim için kapandı, 160 üzeri yeterli ve 170 ve üzeri ise, sınırın aşılması demektir.
Kahve muhabbetleri oluyor ya hani.
Dünyayı kurtarırlar.
Komplo teorileri kurarlar.
Bu konuda aynı.
Takmayın kafaya.
cut.
Erkeklere 1.74-1.78 arası yakıştırıyorum
1.80'den fazlası net itici
Kendi boyum da 1.68 (inşallah 1.70 olurum çünkü çok istiyorum jxgxhdhd)
1.70 le kurtardık durumu 😂
En İyi Cevaplar