Sevgilim güzelleşmek için benden sperm istiyor. Ne yapacağım?

Kapla olmaz o iş yanlış görmüş sefer tasına koyup götür evine. Not: evet cilde iyi geliyor. Extra Bilgi Sperm besleyicidir
Sperm; protein, mineraller, kalsiyum, şekerler, früktoz ve diğer birçok besin maddesi açısından oldukça zengindir. Sağlıklı bir erkeğin spermleri kadın sağlığı için çok faydalıdır.
Cildinize çok iyi gelir
Pürüzsüz, bebek gibi ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmak için doğru güzellik ürününü bulmak her zaman çok kolay olmasa gerek… Saydam ve sağlıklı bir cilde ulaşmanın en kolay yollarından birinin meni yutmak olduğunu kaç kişi biliyor dersiniz? Meninin içerdiği pek çok birçok bileşen bir yana; sperminit isminde öyle bir bileşeni vardır ki; kırışıklıkları ortadan kaldırır, ince çizgileri yumuşatır, sivilceleri doğmadan engeller ve cildi pürüzsüzleştirir.
Cilde faydalı olduğu doğru evet.
https://www.faydalar.net/spermin-cilde-faydalari.html
Mısırlılar uygularmış ama tabi farklı amaçtaydı faydası olduğu daha sonra ortaya çıkmış.
Fakat çok uzun süre bekleyemez kullanılması için. Ayrıca sperm içeren cilt bakım kozmetik ürünleri de mevcuttur.
Senin kararın çünkü senden çıkacak vermek zorunda da değilsin. Bazı cilt bakım ürünlerinde zaten mevcut.
Cevap
33Cevap
E ver sende zaten mast yapa yapa bir hal oluyorsunuz bari bardağa koy ver kıza😂
Bu bilgi doğru bu arada içinde canlı hücreler oldugu için hakikaten cildi güzelleştiyor diye duydum ama kapta fazla yaşamaz diye düşünüyorum canlı bir organizma değil cunku kap ölürler yani pek işe yaramaz direkt sürmek lazım allahım gülmicem 😂
Yüzüne boşalacak 🤣
Hangi gerizekalının fikri acaba. ..
Sevgilinde nebiliyim saçma sapan meşguliyetler
Allah ne verdiyse o kimse kusura bakmasın.
İşe yarıyor diye duymuştum kanka. Hatta para verip satın alan kadınlar bile var yabancı ülkelerde. Yanlız kaba koyulan spermin yaşama süresi 30 dakika. 30 dakika sonunda bir işe yaramaz. Fırından seri ve hızlı teslim etmen gerekiyor.
Gerçekten çok faydalı olması peki? 😂😂
"Tamam senin için fırından yeni çıkaracağım, taze taze sürmen için, sırf seni düşündüğümden" de.
Sonrası malum, birlikte kabı doldurun. 😂😂
Ben de biryerlerde okumuştum. Cilde sürmenin bilimsel açıdan gerçekten yararı var sanırım. Ama her ne olursa olsun pek de ilgi çekici durmuyor. 😖
Garip bi uygulama. Sperm içindeki proteinlerin cilde iyi geldiğini duymuştum ama uygulanabilir olduğunu bilmiyodum
Garip bi uygulama. Sperm içindeki proteinlerin cilde iyi geldiğini duymuştum ama uygulanabilir olduğunu bilmiyodum
Ne berbat şeyler peşinde bu insanlar la havle tövbe tövbe.
Yatalım. Yakalarsan alırsın. Yakalayamazsan çocuk olur de
Hahah 😂
Öküz sperminin güzelleştirdiğini duymuştum ama insanınkini bilmiyorum
Onlar hikaye güzellikle alakası yok 😀
Korkarım yarın daha iğrenççç bir şey faydalı dendi diye onu da sürmek isteyecekler şslskgofopc
madem istiyor sevgilin sende ondan yardım etmesini iste sperm için
Birincisi sperm biraz beklese kokusu kıvamı değişiyor. O kıvamlı sperm bildiğin sıvıya dönüyor o yüzden söyle kapta getirmem işine yaramaz o yüzden gelip direkt kendin sağıp alman gerekir de 😄😄😄
Gerçekten faydalı olduğu doğru bu arada. Ama ben olsam kullanamam sanırım.
Kim uydurdu doğru olduğunu 😀😀😀
Kim diyor ya 🤦🤦
Zemin hazırlıyorlar akılları sıra kendilerine 😀
Fırından sıcak sıcak de ver eline artık neresine isterse oraya uygulama yap 😃
İşe yarıyor diye biliyorum ama yani kusasım da geliyor.
youtube videosu değil bu awk br***s videosunda görmüş
Isteyen olursa bu hafta kampanya var ucretsiz veriyorum😂
Aman bunu çocuk için yapmasın. Sonra ansızın kapına gelir, hamileyim diye
En İyi Cevap