Güzelleşmek için sperm birebir çözümmüş. Bir youtuber da görmüş ve denemek istiyormuş. Sevgilim de bunun için bende bir kap sperm istiyor. Ne yapmam lazım? İşe yarayan bir yöntem mi?
Sevgilim güzelleşmek için benden sperm istiyor. Ne yapacağım?
37
34
Görüşünü yaz
37Kız Görüşü
34Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
evindelisi_01 | Güzellik & Bakım konusunda 132 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Kapla olmaz o iş yanlış görmüş sefer tasına koyup götür evine. Not: evet cilde iyi geliyor. Extra Bilgi Sperm besleyicidir Sperm; protein, mineraller, kalsiyum, şekerler, früktoz ve diğer birçok besin maddesi açısından oldukça zengindir. Sağlıklı bir erkeğin spermleri kadın sağlığı için çok faydalıdır.
Cildinize çok iyi gelir Pürüzsüz, bebek gibi ve ışıl ışıl bir cilde kavuşmak için doğru güzellik ürününü bulmak her zaman çok kolay olmasa gerek… Saydam ve sağlıklı bir cilde ulaşmanın en kolay yollarından birinin meni yutmak olduğunu kaç kişi biliyor dersiniz? Meninin içerdiği pek çok birçok bileşen bir yana; sperminit isminde öyle bir bileşeni vardır ki; kırışıklıkları ortadan kaldırır, ince çizgileri yumuşatır, sivilceleri doğmadan engeller ve cildi pürüzsüzleştirir.
Cilde faydalı olduğu doğru evet. https://www.faydalar.net/spermin-cilde-faydalari.html Mısırlılar uygularmış ama tabi farklı amaçtaydı faydası olduğu daha sonra ortaya çıkmış. Fakat çok uzun süre bekleyemez kullanılması için. Ayrıca sperm içeren cilt bakım kozmetik ürünleri de mevcuttur. Senin kararın çünkü senden çıkacak vermek zorunda da değilsin. Bazı cilt bakım ürünlerinde zaten mevcut.
Bu bilgi doğru bu arada içinde canlı hücreler oldugu için hakikaten cildi güzelleştiyor diye duydum ama kapta fazla yaşamaz diye düşünüyorum canlı bir organizma değil cunku kap ölürler yani pek işe yaramaz direkt sürmek lazım allahım gülmicem 😂
Hangi gerizekalının fikri acaba. .. Sevgilinde nebiliyim saçma sapan meşguliyetler Allah ne verdiyse o kimse kusura bakmasın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Gerçekten çok faydalı olması peki? 😂😂 "Tamam senin için fırından yeni çıkaracağım, taze taze sürmen için, sırf seni düşündüğümden" de. Sonrası malum, birlikte kabı doldurun. 😂😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş