2-3 haftadır kadın gibi hissediyorum 21 yaşındayım hep erkek gibi hissettim zaten erkeğim kızlara ilgi duydum hala duyuyorum ama kadın gibi hissediyorum moralim bozuluyor kadın olmak istemiyorum hayatıma erkek olarak devam etmek istiyorum napmam lazım hormonlardan olabilir mi hergün tavuk yiyordum arkadaşlar dedi Tavuk'un içinde Östrojen hormonu çok var ondan kadın gibi hissedebiliyormus bazı erkekler sonradan ama kadın kıyafetlerine ilgim yok makyaj falan hiç yapmıyorum sadece kadın gibi hissediyorum psikojik galiba
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanka tavuk ile alakası yok
Tavuk erkelerde gögüs büyümesi yapar diye biliyorum
Senin psikolojikti r
Galiba öyle
Farklı şeyler hissettiğin oluyor mu
Yok Erkek gibi hissettiğimde oluyor ama böyle kadın gibi hissetme saçmalığı geldi anlamadım ama kadın kıyafetlerine falan merakım yok
Anladım kanka
Yani bilemedim
Dm açık istediğinde yazabilirsin
Canını sıkma
Ben yıllardır öyleyim ama bu hissim her zaman olmuyor bazen öyle hissediyorum kendimi ve bisexual olduğumu farkedeli 3, 4 yıl falan oldu yapacak bir şey yok dostum
Erkegiz kanka kadın olmak sonradan saçma olur hayatın biter bana göre öyle
Bence bizimki psikolojik Gay olanların hepsi olmaktan korktuğu için psikolojikmen oluyor
Kadın olmaya gerek yok saçmalık bence, sadece bisexual im dedim biraz araştır, böyle de mutlu olabilirsin her şey senin elinde
Erkeklere ilgim arttı kanka biraz ama ben sadece karşı cinse yönelip erkeksi olmak istiyorum
Benimki psikolojik değil küçüklüğümden beri böyleyim erkeklere daha fazla ilgi duyuyorum ama karşı cinsede ilgim var tabi komple gay değilim bisexim, bende karşı cinse daha fazla yönelmek istiyorum tip olarak erkeksiyim zaten ama hislerim bazen zor duruma sokuyor hatta bir kadınla evlenip çocuk sahibi olmak bile istiyorum.. geçmişimde erkek sevgilimde oldu kız sevgilimde oldu bu arada erkekle olan gizliydi ve unutulmaz bir aşk yaşadığımı söyleyebilirim
İşte sen küçüklüğünden beri böylesin ben 21 yaşına kadar hep kızlara ilgi duyarken bir anda oldu psikolojik benimki %90
Emin misin? Belki yeni yeni farkına varıyor olabilirsin iyi düşün, ben küçüklüğümden beri böyleyim derken küçüklüğümden beri böyle olduğumu farkedeli 3 yıl falan oldu, yani cinsel kimliğimin ne olduğunu öğrenmiş oldum
Kanka hep kızlara ilgi duydum ama zaten Gay olanların hepsi 4-5 yaşında Gay olduğunu farkediyormus onun için Eşcinsellik doğuştan gelir deniliyor benimki psikolojik %90 ayrıca 2 ay öncesine kadar 1 sene deli gibi sevdiğim kız vardı
O zaman seninki psikolojik veya geçici dönemsel bir şey olduğunu düşünüyorum
Aynen kanka çünkü gay p*rno izliyorum zevk vermiyor kadınlar izleyince çok zevkli oluyor
Birde kanka durmadan lgbt eşcinsel reklamları var Netflix'i açıyorsun full eşcinsel dizileri heryerde eşcinsellik var insan sonradan diyor lan ben Gay mıyım gördükçe psikolojisine baskı yapıyor
Gay p*rno izlemeyle anlaşılmaz zaten banada zevk vermiyor ama zevk veren bazı yaşanmışlıklarım oldu 😂
Kanka kadın varken erkekten nasıl zevk alicazki ama ben duygusal olarak erkeklerden etkileniyor gibi oldum ama çok saçma bu zamana kadar hep kızlara aşık oldum ve sevdiğim kızda vardı zaten Gay olmak asla istemem
Birde bunlar hep Yakışıkli erkeklerin başına geliyor tesadüf mü bende Yakışıklıyım ilerde kızları devircem diyordum eğer Gay olursam kızlar hayal kırıklığına uğrayacak
Harbidende öyle ya bende yakışıklıyım ve şu anda bir çok kız talibim var iş yerimdeki tanıdığım kadın bile bana kızını ayarlamaya çalışıyordu ama ben duygusal olarak erkeklerden hani sen yakışıklısın ya senin gibiler beni daha çok etkiliyor hatta eşcinsel arkadaş ortamı bile yaptım kendime, kendim gibi arkadaşlarım var onlarla takılıyorum bir yandanda normal hetero arkadaşlarımda var tabi iki farklı hayatım var gibi yaşıyorum sonuçta toplumsal olarak özgür olamıyorum bu düşüncemde yinede hayatımdan memnunum mutluyum ama geleck konusunda düşünceliyim sevip sevildiğin bir kızla aile kurma hayallerim var.. boş ver takma şimdi yaşın daha gence zevklerin için bir süre istediğin gibi yaşa ben öyle yapıyorum yinede sen bilirsin
İşte ben öyle olmak istemiyorum normale donmek istiyorum düşün 1 sene boyunca bir kızı sevdim 2 ay öncesine kadar deliler gibi aşıktım hergün ağlıyordum şimdi ise kendimi gay gibi hissediyorum
Şu adam beni çok etkiliyor ama normale donmek istiyorum
www.google.com/search
Knka bu adam tip olarak erkeksi bir yakışıklı, bu duygusal anlamda etkilediyse gay veya bisex olduğun gerçeğini görmezden gelmek olmaz ben daha çok parlak sakalsız hafif kız gibi görünen erkeklerden hoşlanıyorum gay twinks tarzı, çünkü bende öyleyim
Normale dönmek bende çok istiyorum ama kabullendim artık kendimi sahte düşüncelerle avutmuyorum neysem o
Ya benim boyum 1.88 yakışıklıyım karizmayim seksiyim Gay olursam kızlar napcak ama değilim sanırım psikolojik
Olabilir ne gaylar var ah bi görsen bir içim su yakışıklı karizma ve kızlar domaldım sik diyor o derece 😃
İşte reis öyleyken kızlara girmek varken Gay olmak saçmalık
Duygusal anlamda etkisi var gay olsan anlardın zaten onlar gay olsa bile yinede kızlara da giriyordur diye düşünüyorum çünkü bu tarz kavramlara pek takılmıyor
Sakıncalı bir durum gerçi 16 gündür hep öyle hissediyoruz çamaşırıda gördük bulaşığıda nasıl yapıldıklarını yani 😀 geçer umarım milletçe psikolojimiz çöktü
Tavukla alakası yok psikolojik bir durum
Bencede peki neden durduk yere bir anda çıktı böyle birşey
Knk kadınlara karşı ilgini kaybettiysen olabilir bazen öyle derdin falan varsa bir de mast falan çok sık yapıyorsan yapma hafta da bir kere yap psikolojik bir durum her erkekte oluyor çokta kafaya takma önceden öyle hissetmiyorsan makyaj yapmak elbise giymek istemiyorsan eşcinsel falan değilsindir o çocuk yaştan belli olurdu zaten eşcinsel bir insanın çocukluğına bak sürekli olarak kız arkadaşlarıyla takılır makyaj yapmak ister elbise giymek ister kadınlarla konuşur
Kanka son zamanlarda seks yapmaktan zevk almıyordum ve sürekli 31 çekiyorum hergün yani şu an düzelmek Kendi elimde mi?
Evet knk gerekirse 1 ay yapma cinsellikten uzak dur sonra hafta da 1e indir ya da düzenli seks yap hafta da 1, 2 ya da 3 her canın istediğinde mast ya da seks yapma köreltir zevk duygunu ve öyle hissetmeni sağlar
Yani yapmazsam bir anda normale dönecem ve hep kadın istiycem
Yapmazsan ve sonrasında düzenli mast yapar ve cinsel ilişkiye girerse evet
Lna ben de her gün tavuk yiyorum şaka mı bu
Kanka ben dışardan çok yiyorum hormon basıyorlar dengesiz beslenince sonra hormon bozukluğu çıkıyor böyle şeyler oluyor
Kankam cidden üzüldüm durumuna ama sana tek söyleyeceğim şey gerçekten nasıl hissediyorsan öyle davran ve soruların olursada dm de sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
dokdora git
Ne diycem hangi bölüme gidicem
önne pisiyatri
Ya Trans bireyisin derse ben kadın olmak istemiyorum erkeğim böyle devam etmek istiyorum ama hala içimde birzx erkeklik hissi var ben yakışıklı olduğum için kadın olmak istemiyorum
hormonları baktır
Hormonal bozukluk olabilir demi peki hormonlar düzelirse bende normale döner miyim psikolojik olduysa bunu yenmem çokmu zor olur
dönersin
Zaten en büyük isteğim o
kadınmı olcan
Hayır eski halime dönmek
Domates yiyin