Şöyle duştan yeni çıkmış gibi tertemiz şampuanımsı parfümler önerir misiniz?
Okyanus deniz kokusunu sevmiyprım onlar hariç
Okyanus deniz kokusunu sevmiyprım onlar hariç
Yıllardır Prada candy kullanıyorum iki üç kez değişiklik olsun diye değiştirdim yine geri döndüm. İnsanlar sokakta durdurup parfümümü soruyor , arkadaşlarım buluşunca sürekli beni kokluyor. Ayrıca iki üç fıs sıksan banyo bile yaptığında üzerinden çıkmıyor çok kalıcı.
Cevap
3Cevap
Victoria Secret Bombshell çok iyi anneme aldım daha yeni çok fresh çiçeksi bir parfüm
Denemiştim onu teşekkür ederim ☺️
O nasıl
Yaa hemen deniyorum çok teşekkür ederimmm 😊
Bütçe ne kadar?
Farketmiyor parfüme veriyorum
Daha önce Burberry blush ve ananda kullandım o tarzda olabilir önce dekant alır denerim çok güzel dene dediğiniz bir parfüm varsa
Parfüm öneri satış grubumuz var ordan alıp deniyorum
Var mı önerdiğiniz
Tabii. Yıllardır birçok satıcıdan dekant aldım, alıyorum. Önerim kesinlikle instagramda dekantparfum. Takibe alıp, duygu hanıma istediğin türü, notaları belirtirsen nokta atışı tavsiyeleri olacaktır.
Ben sorunu okuduğumda burnuma hemen xerjoff renaissance kokusu geldi. Bende şişeli var. Yazları tek fıs saatlerce yeter. Duştan yeni çıkmış gibi dendiğinde sabunsu kokular akla geliyor ve malesef sabunsu kokular beni rahatsız ediyor. Bu yüzden tam istediğin öneriyi yapabilmem zor.
Chanel Allure var accayip iyi parfüm
Evet kremsi baya denemiştim onu 🌸☺️ ben daha çok şampuan kokusunu anımsatan şeyler arıyorum
Saint Laurent'in vardı bitane oda çok iyi kalkmaya erinmesem ismini yazardım:')
Ahah hangisi acabaa
Ter kok daha çekici olur 😀
Farmasi nin Hera
En İyi Cevap