Saçımı kestiğim videoyu kanala koydum arkadaşlar. Kanal ismi Hilal Saraç
Evde saçınızı keser misiniz?
Saçımı kestiğim videoyu kanala koydum arkadaşlar. Kanal ismi Hilal Saraç

Kestim de kesmez olaydım 😂 o kadar saçımı b*k ettim kel olmadım kel zannetme 😂 Babam saçımı 4 numaraya kesti ben istedim Uzun saça kiydik ne güzel saçım vardı ya ahh ahh 😅 ama şimdi gene uzadı bayağı saçımı 20 ocak 2021 de kestirdim en son sizlere tecrübe etmiş olarak şunu Söyleyim arkadaşlar kendi saçınıza siz dokunmayın yoksa benim b*k edebilirsiniz 😂
Merhaba.
Zaten ben genelde evde keserim saçlarımı. Çünkü doğru kesmeyi kolayca öğrendim. Artık yıllardır saç kesimi için kuaföre gitmem asla. Kendim evde hızlıca ve doğru şekilde hall ederim. Kuzum senin kahkûle gelecek olursak gayet doğru kesim diyebilirim. Fakat tek sorun uçları fazla düz kesilmiş. Onları düzelt ve biraz kısalt. O zaman daha harika duracaktır.

Bak bunun uçları tamamen hepsi eşit düz değil. Bu arada söylemeden geçmeyeceğim. Barbie gibisin😇.
yaaa seni yerim 🥰 teşekkür ederim kuzum uçlarını kuaföre düzelttireceğim
🤗🤗🤗
bence çok kötü olmadı. ama sen de iki yana açılan kahküller varya (ismini unuttum) hayal edebildim şimdi. uzun süre kahkül kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, rahatsız oluyorsan tokayla kamufle edebilirsin.
soruna gelirsek evet çok kesmişliğim var. sadece kahkül değil. bazen sonuç iyiyken bazen baya baya kötüydü. ama olsun denemeye değer derim :)
Videoyu editleyince paylaşacağım yan kısımlardan o kadar kalın bir tutam kesmişim ki eyvahlar olsun yaniii
ya bence düzeltebilirsin. nasıl bilmiyorum ama kuaförlerin kesim videolarına bak derim (diy önermem). ara makasla inceltiliyor ama nasıl yapılıyor net bilmiyorum. araştır derim.
paylaştım videoyu bakma şansın oldu mu :)
olacak bayram ziyaretindeyim :) bakınca yazarım tabi
ya çok tatlısın🧁böyle uzatmadan videolarına başlaman gerçekten çok iyi. 2 hata görüyorum ama ben 1. p makas ne. cidden o makasla zaten olmaz. onu gördüğüm an anladım. 2. en önemli kısım saçı sadece düz kesersen kalın kalır. bu yüzden ara makas önemli. ara makasta makası çapraz tutuyorsun. bak bu videoda bir kısımda gösteriyorlar. videodaki adam kuaför. https://youtu.be/qgWkr1HMtH4
Yaaa o kadar haklısın ki 😁 biraz tez canlıyım makas almam lazımdı dayanamadım başladım videoya hemen. Çil videomda evde kürdan yok diye kocaman bir uç ile yapmıştım çilleri. Prodüksiyon sıfır yaa
hahahaha bunu anlayabiliyorum. bence ama iyi bu üzerine çalışabilirsin. ben çok zaman senin dediğin gibiyim. ama çok zamanda erteliyorum. ertelemek çok hoş değil. herşey olacağına varsın. yapa yapa öğrenirsin. kanalın zaten daha çok yeni. kimse bir günde geliştirmiyor kanalını. o kadar kanal gördüm ne güzel yerlere vardılar yıllar içinde. sabır ve emek işi bu. ama sende ciddiyim bu potansiyel var. iyi kullanacağına da eminim.
hatta ilerletince patreon gibi yerlere de yönelebilirsin diyorum. amazon wishlist falan yaparsın destekleyenlerde çıkar. ya da youtube'ın kendi bağış opsiyonları olur. ilerisi için seçenekler açık.
yaa 🥰🧁💗
Bende daha dün kendi saçımı kestim. Profil fotoğrafımda son hali bulunuyor. Arka tarafı keserken zorlanıyorum ve biraz yardım aliyorum ama yanlar ve üstleri kendim kesiyorum. Yasaklarda berberler kapali olunca birkaç kişinin daha saçını kestim ve elim alıştı sanırım. Berabere gittiğim zamanlarda zaten beğenmeyip eve geldiğim zaman kendim tekrar üzerinde değişiklik yapıyordum.
Cevap
46Cevap
Kesimin gayet güzel olmuş aslında ama sacının sarı olmasından dolayı kaşlar koyu saçlar acık kahkül çok hoş durmuyor ki yinede kesimin iyi tebrik ederim 👏🏻
Güzel detay tebrik ederim 🙏🏼
Rica ederim🙂 soruya da cevap vermemişim ben yıllardır saçlarımı kendim keserim
Sellam,
Aslında çok mantıklı soru soru o aklıma getirdiginiz için teşekkür ederim an itibari ile saçımı kesmeye karar verdim
videoyu izle ve hemen vazgeç :D
eyvahlar olsun 🤷🏼♀️
Zorda kalmadıkça kendim kesmeyi tercih etmiyorum... Pandemi de birkaç kez kendim kesim yaptım ama yine de bir profesyonel gibi olmuyor
evet bende bir daha kesmeyeceğim ilk ve sondu
evet artık ilk izleyenlerim değişti
sanada hayırlı olsun
Çok kötü olmamış. İyi olmuş bence. Saçlarımı ve kaküllerimi pandemiden beri ben kesiyorum.
Teşekkür ederim ben hiç beğenmedim yamuk oldu :(
Kat kat, uzunlu kısalı kaküller daha doğal duruyor düz kaküle göre. Bence güzel olmuş😊
Hocam konuya çok uzağım ama 1-2 videona baktım çok samimisin umarım başarılı olursun :D
Teşekkür ederim 🙏🏼☺️
Kesmeseymişsin keşke :D Güzel olmuş diyenlere de inanma benden demesi :D
hadi ya :(
Ne kadar çok anlamasam da sanki daha güzelmişsin de birşeyler yanlış yapılmış gibi hissettirdi.😊
hahaha kesinlikle öyleydi :)
Cok xirjn olmussun dogruyu sotkedub icin kusura bqkma
Biliyorum 😏
Video çekerken yanlışlıkla öldü gibi bir durum olmuş bu.
Hahahahaj ya harbiden yine fail olduk 😁
Kestim pişman oldum. Sende kahkül kestin haaa kutlarım ayrıca yakışmız 👏💙
Yakışmış *
Yaaa çok canım sıkkın çok kötü kestim videoyu editleyince atarım belki çok kötü oldu :(
Video atın izleyeceğim kesinlikle ve üzülmeyin yüzünüze yakışmış kötü ya da berbat durmuyor.
O kadar yanlış kestim ki fotoğrafta çok belli olmuyor ama videoda öhaaaa 5 yaşındaki çocuk bile daha iyi keserdi diyeceğine eminim
Bu gerçekten cesaret isteyen bir davranış. <3
- Ben bunu asla yapamam. Saçlarımı makası götürürken bile yanlış bir yeri kesicem diye korkuyorum. :)
Pandemi başından beri kendim kesiyorum. Bence güzel olmuş ben eski halinden daha çok beğendim besleme gibi olmamış sende 😂👍👏
Aaaaa videomda besleme gibi olmuş dedim 😮😮 şimdi bunu sen söyleyince şaşırdım
Denedik işte
editledim birazdan atıcam :D
Yükledim 😁
Tamam
ne zaman yapıcaksın :D
sen nasıl istersen :D
1 Şubat 'ta kesmiştim. Sol taraf bir tık daha kısa oldu ama kıvırcık olduğu için anlaşılmıyor. Anlaşılsa da pek umrumda olmazdı zaten.
Cok küçükken denemiştim. Sacımın bi tarafı uzun bi tarafı kısa olmustu :D bir daha elime makas almaya korktum
Üç dört kere Saçımı evde kestim bazıları pişmanlıktı bazıları güzel deneyimlerdi pandemiden beri annem kesiyor saçlarımı bu arada kahkül harika olmuş bence
teşekkür ederim kuzum ama ben hiç beğenmedim :(
Pandemi başladığindan veri kendim kesiyorum iyiki de kesiyorum istediğim gibi yapıyorum en azından 😅
Karantina da kesmiştim nasılsa kimse görmicek diye bsjsjdjc
Ben pandomim sürecinin başından beri kendi saçımı kendim kesiyorum. Gayet başarılıyım. 😎
Evde saçlarımı kesmem, her yer kıl olur ve profesyonel değilim bu konuda
Geçen arkadaşım evde kesmişti ya sorunun cevabı evet. (Not: Tüm Türklere sesleniyorum artık saçınızı sarıya boyamayın)
kötü mü olmuş 🤷🏼♀️
Pek kötü durmamış ama doğal saç rengini gördüm. (Lens sorunda) O sana daha iyi duruyor
Bizim berberler biraz daha kapalı kalırsa kesecez mecbur
Koronadan sebep 1 senedir kendim kesiyorum. Olduğu kadar artık. Ayda 15 dolar tasarruf ediyorum.
Galiba 2 yıldır kuaföre gitmiyorum kendim kesiyorum
Sadece askere giderken düz üç yapmıştım, onun dışında ellemedim saçlarımı..
Fena olmamış bence de umarım kullanabilirsin 😬 sabahları deli dolu oluyorlar çünkü 😂
Ah ah sorma 🤧
Çok kesmiştim halende keserim insanı heyecanlandıran bir durum. heycan korku gerilim hepsi var stres atmanın diğer bir yolu😬
Pek tercih etmiyorum. Güzel görünüyor kahkülün, kötü değil gibi.
Artik beklersin iki yil uzamasını kb ama önceki daha güzeldi
Cok şirin olmussun bence
Teşekkür ederim ☺️
Aman Yarabbim ne gozel hanım
Ooo baya baya youtuberliķ yolunda gidiyon kurban
😁
Devam et eyi para var bu işte, nasıl olsa iş yok memlekette, guzelsin de ne ala işte.
Du bende üye oliyim kanalina, butun sulaleye, inşaattskilere de soyliyim olsunlar.
çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻
Lafı mi olur kurban? Ama senin çok tutulman lazım, biraz daha destek al teknik anlam da, inşaallah hayırlı olur.
inşallah :)
İyi yapmışsın bravo sana 👏
B. K gibi oldu :( ağlayacağım...
Bencede sori onlar ohooo uzıyıcakta bilmem nede
😪😪
Saçlarımı hep babam kesmistir babam çok güzel saç keser
Çok fazlasıyla kestim ama sonuç gayet güzel oldu hep
kendim kesmem ama evde kestirebileceğim kuaför tanıdıklarım var.
I-ih, deli cesaretimin olmasi lazim evde sac kesebilmem icin.
Güzel ama kenarları çok dikdörtgen kahkülün daha üçgensel ilerlerse daha güzel olurmuş
kesemem kuaförler ne güne duruyor hem herkez kendi saçını kesse kuaförler nasıl kazanacak
kesmem.
ama siz kötü yapmamışsınız..
bence kötü oldu :(
Pazartesi duzelttirirsin kuafore bende evde sıkıntıdan kestim Şu an yamuk yumuk ama ayin 17sine kuafor randevum var zaten sjjdhd
Keserim , pandemi boyunca kendim kestim 😄
keserim neden olmasın
Komşu kızı halleder onu kapısını çalın 😊
Kesemem o kadar yetenekli hissetmiyorum😄
Evet keserim güzellik uzmanıyım çünkü
Hilal mahvetmisin saci
Saçlarımı kendim kesiyorum hep.
Olur böyle şeyler... :)
İhtiyacım olduğunda evet
Evet zaten düz kesim benimki hiç zorlanmıyorum
Kesmem
Kendim kesmem ama ablama uçlarını kestiriyorum
Genelde evdekilere kestiririm😅
Bugün kestim. Benimde biraz elimin ayarı kaçtı🥺
Ben de geçen sene kestim kahkül yaptım hiç yakışmadı
Saçlarımı evde kesebilirim kötü bile olsa zaten pandemide. Kaynaklı hiç kimse göremeyecek.
Sevgilin görse ya
Böyle güzel olacağımı bilsem evet
teşekkür ederim :)
Sana hersey yakisir :)
teşekkür ederim :)
Rica ederim youtb video nu izledim yanlış makas kullanıyorsunuz
Ama yakışmış muhteşem olmuş :)
yaaa evet makas yoktu evde onuda bulamasaydım bıçakla girecektim saça :D
Bana söyleseydiniz verirdim 5 yılımı ver dim kuaförlüğe :)
Siz iZmirlimsnz
hayır :)
Kusura bakmayın nrrelisnz
Evde saç kesemezsin diye bir kanun yoksa evet...
bro naptın sen ya
Sorma sorma
Bende kendim kesmiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?