Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu burun konusunda atladığın çok önemli bir şey var.
Burun şekli, kendi başına kötü de olsa, yüzünüzün orantısına göre doğuştan ayarlanmış en ideal şekle sahiptir. Yani aslında o kötü dediğiniz burnunuz kendine has bir çekicilik katar yüzünüze, sizi siz yapar.
Siz bunu bozduğunuzda düzgün, ama anlamsız hatta yer yer çirkin bir surata sahip olursunuz..
Şu burun estetği yaptıranların %1'ine falan eh işte diyebileceğiniz kadar yakışıyor anca bu mevzu. Diğerleri rezalet resmen.
Ütü basmışlar burunlarına sanki.
Güzellik algısı estetiğe indirgenmemeli herkes olduğu gibi güzel , olduğu kadar iyi . İnsanların şu ölçütleri kalıpları ve çoğu zaman kendileriyle bu konularda ters düşmeleri o kadar bariz ki gel gör ki kendisi kör görmüyor. İnsanları fiziksel mânâda oldukları gibi kabul etmeyip yargılayanlar ilişkilerinde oldukları gibi kabul görmek istiyorlar ben değişmem ben böyleyim beni olduğum gibi kabul etsin etmiyorsa kapı orda diyen çoğu kimse ruhundaki , düşüncesindeki yamukluğu , asıl estetik gerektiren şeyi görmüyor da fiziksel anlamda yargıda bulunuyor.
Güzellik zahirde değil , insanın kendi içinde nasıl bakarsan görmek istersen öyle görürsün .
Artık herkesin burnu aynı olduğundan ameliyatla farklı olan burunlar daha cazip gelmeye başlıyor. Normal bir durum ne kadar estetik fazla olursa bir o kadar estetik durmayan burunlar popülerlik kazanıyor. Yakında estetik olmayan burunlar moda olup herkes burun yapılarını bozarlarsa hiç şaşırmam. Eminim ki bu olayda olacak ama ben görür müyüm bilmiyorum. 😂
Burun ile güzelliğin ve yakışıklılığın ne alakası var?
Bu kavramlar bir bütündür ve tabi ki Burnu kötü olan kişi de gayet yakışıklı ya da güzel olabilir.
Bu arada kötü burun ne demek onu da anlamadım, hiç bir şey kusrusuz değildir arkadaşlar, bizi biz yapan kusursuz taraflarımızın kusurlu taraflarımızla bir arada bulunmasıdır.
Cevap
79Cevap
Bunlar bizlerin elinde hayatım. <3 Daha çekici ve güzel bir görüntü için burundan daha dikkat çeken vücut hatlarımız var. Bunları iyi değerlendirmeliyiz. Tabi ki şehvetli bakışlarda extra çekicilik katıyor. İnan bana kimse burnunun kötü olduğunu aklına bile getirmez.
şu aptal güzellik standartlarından kurtulursanız herkes güzeldir
burnunun büyük olması burnunun kötü olması anlamına gelmez
ama standart bir burun ortaya koyduğunuz için ona uymayanlara kötü diyorsunuz
hayır değil
herkes güzeldir
güzellik standartlarıınızı götünüze sokun
Benim burnumda kötü ama yorumlarda da belirtmişler bu benim çirkin olduğum anlamına gelmez bu yüzden de bana çirkin denilirse beyinlerinin kafalarında içinde değilde başka yerde olduğunu düşünürüm bide şu açıdan bakalım diğerlerinden farklıyız hep hokka burun istiyorlar genellikle öyle gördüm.
güzellik göreceli bir kavramdır. bakış açısı farklılığı diyelim resmin tamamına bakmak gerekir içine nasıl çizildiğinde resimdeki ufak ayrıntı resmin kötü olduğu anlamına gelmez. çok anlam yükledim ama neyse sjsjsj😂
Buruna laf etmek gunah yanii bunun burunla ilgisi yokki birinin gozu guzeldir burnunu gormezsin bile hatta birinin kalbi guzeldir begenmedigin burun oyle bir guzel, gorunur ki gozune cunku kalptir seven bu yuzden sevilir her burun
Rihannanın burnu bize dayatılan hokka minik burun algısından tamamen uzak olmasınaa rağmen taş gibi kadınn❣️
Di Maria nin da burnu kürek gibi ama adam zengin iş burunda bitmiyor nakit var mı, olay bu, tabi tatlılık da varsa kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olursun 🤤🤤
King kong'ta başrol sarışın kızın sevgilisi vardı adını bilmiyorum ama burnu engebeli bir araziyi andırmasına rağmen epey hoş gelmişti gözüme yani var.
güzelliği belirleyen burun, dudak, göz değildir. bunlar tek başına yeterli olmaz. yüzdeki şeyler birbiriyle uyum sağlayabilir. ben bir suru burnu kemerli olup burnu fındık gibi olanlardan çok daha güzel olanı gördüm. yani bu biraz bizim kendi güzellik anlayışımiza bağlı ama kimsenin burnu görüp cirkin bu dediğini sanmıyorum. yüzdeki her şey dudak göz burun çene saç bir bütün olarak bizim güzellik anlayışımızı etkiler.
Evet. Herkesin burnu aynı mi olmak zorunda. Farklılık güzel bir şey. Bi burun tipini güzel belirtmişler herkes öyle olmak istiyor. .
Yeni cikti bu burun takintisi yoksa koca sezar kemikli burnuyla para bastirdi😂azcik sezari ornek alalim bu ozguven işte
Tabii ki de var. Güzellik bir bütündür, saçının telinden ayağının parmağına kadar. Bir bütün olarak güzelsindir, parça parça değil.
Bence burun şekli kişiye karakteristik bir hava katıyor. Kişi hokka, küçük bir burun yerine yüzüne uygun uzun bir burun ile de çok güzel görünebilir.
Evet var , ama çok iri çok kötü bir burnu olmaması lazım. Şimdilerde minik fındık burun olmayan her buruna kötü diyorlar da
neye göre kime göre. bir tane kalıp bulmuşsunuz, tutturup gidiyorsunuz.
burnu kötüymüş. peh.
Evet var sadece burun belirlemez güzelliği. herkes estetik yaptırıyor hep aynı yüzler. karakteristik yüzler daha çekici
burun yüzün tamamlayıcısıdır. tek başına güzellik ve ya yakışıklılık katmaz. yüze uygunsa bu algı oluşur
Futbol çok oynadığım için çokkez darbe aldı, kırık var , beni rahatsız ediyor belki bir operasyon olabilir psikolojik olarak etkiliyor daha çok.
Yo burunla alakalı değil bence ben kanca burunclu kız gördüm çok uzun eğik bir burnu vardı ama kızın peşide koşanda çoktu yani diğer kısımlarında güzel değilse o zaman düşünmelisin burun yaptırırsın tamam
Burun insana karakteristik bir hava veriyor. Ben beğeniyorum.
Bence hayır çünkü burun bir yüzü tamamen değiştirebiliyor 💁♀️
Herkes burnunu yaptırdığından olsa gerek, son dönemde burnu çirkin olanlar gözüme güzel görünmeye başladı.
Evet var ama olasılık daha düşük. Burun bayağı etkiliyor çünkü yüzü.
Ben onda güzel ve çekici bulacak yön bulurum, merak etmesin. Vücudunun %1'i farklı diye birisi güzel ya da çirkin olmaz kimse benim kitabımda.
Saçmalamayın ! Bir insanın guzeligi kalbi, gülümsemesi ve ahlakıyla orantılıdır burnuyla değil!
Rabbim herkesi güzel yaratmış buruna takılmak da neymiş
Selam :)
Tabiki var bana burnunda hafif kemer olanlar daha güzel/yakışıklı geliyor.
Var, bazılarına karakteristik bir hava katıyor çekici oluyorlar.
Mesela lcdp deki kız çok güzel ve burunu tuhaf ama ona yakısıyor
Çok etkilediğini düşünmüyorum burun ile dış güzelliğin.
Güzel yakışıklı değilde seksi çekici karizmatik olma ihtimalleri var
olabilir neden olmasın daha farklı olur hatta günümüzde herkesin burnu güzel ve sıkıcı
Kenan İmirzalioğlu geldi aklıma sdmsdsk
Vardır ya bence.
Uzuvların kötü olmasına odaklanmak doğru değil belki ona ayrı bir hava katıyordur
Bir insansın sırf burnu kötü diye çirkin diyemezsiniz
Evet diyenler burnu çirkin olanlar olduğunu diyebilirim ama kanıtlayamam
Ah nairobi üzümlü kekimnairobi burnu kocaman olsa onu yine severimm
Benim burnum tırt fakat ortalamanın üzerinde seksiliğe sahibim..
Burnu kötü olup güzel/yakışıklı olan kaç kişi gördünüz, çok azdır bence
Burun tipi gerçekten çok etkiliyor.
Düşük bir ihtimal güzel ve yakışıklı olabilirler.
Burnu güzel olmayan çok tanıdığım var takılmayın bunlara
Burnu büyük birini hatırlıyorum normal boyuttan biraz daha büyük gibiydi ama Allah o kadar her şeyi yerli yerine göre yaratmış ki bı görsen ne kadar yakışıklıydı.
Burnumu hiç beğenmem ama çevremden güzel biri olduğumu hep duyarım.
Burun yüzün sadece bir parçası o yüzden sadece tek başına çirkinleştirmez...
burun bence çok önemli... kibarsa kadınlar güzel oluyor...
Ahaha burnum kırmızı deri ceketli kızın aynısı 😃😃
Çirkin kız bile sevmiştim valla. Gönül bu ota da b. Ka da 😂
Javier bardem Robert de Niro daniel day Lewis en iyi örneklerinden
Burnunu düzelttirip güzel olan çok insan var dğzelttirmeleri lazım
Tabii ki var. Bazılarına çok yakışıyor. Daha karizma veya sempatik duruyorlar.
Gönül neyi severse güzel odur; burnu güzel olanı değil. :)
Var tabiki. Her yerde artık estetik ameliyatı olunuyor.
Evet yuz orantiya baglidir ama cildi kotu olup yakisikli guzel olani gormedim ben
EVet MesLA Alan Rickman her ne kadar burun yapısı kötü olsada çok çekici bulduğum bir ünlü
Hafif yamuk burnum var ama yinede guzelim estetik cerraha gorundum yapilcak burnu fotoshop yapti tas gibi oldum la. d
Erkekte büyük burun büyük alet e delalet, kadında büyük burun hiç bir şey e delalet kadın nefes alsın yeter
Burnum kötüydü ama güzelim ne yalan söylim bembeyaz tenim var kaşlarım felan çok güzel. Burnumu yaptırdım daha da güzelleştim ahdhsbbdhs
merhaba, hayıra basmışım yanlışlıkla, tabi ki şansları var , insanları burunlarına göre davranmak kötü,önemli olan onun karakteri
Güzellik algısını küçük burun gibi yapılaştırmak çok yanlış. Tabiki güzel/ yakışıklı olabilir
Ben mesela LCDP' daki Nairobi yı çok seksi buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?