Burnu kötü olan kişilerin de güzel/yakışıklı olma şansları var mı?
77
83
Görüşünü yaz
77Kız Görüşü
83Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
__Vintage__ | Güzellik & Bakım konusunda 268 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Bu burun konusunda atladığın çok önemli bir şey var.
Burun şekli, kendi başına kötü de olsa, yüzünüzün orantısına göre doğuştan ayarlanmış en ideal şekle sahiptir. Yani aslında o kötü dediğiniz burnunuz kendine has bir çekicilik katar yüzünüze, sizi siz yapar.
Siz bunu bozduğunuzda düzgün, ama anlamsız hatta yer yer çirkin bir surata sahip olursunuz..
Şu burun estetği yaptıranların %1'ine falan eh işte diyebileceğiniz kadar yakışıyor anca bu mevzu. Diğerleri rezalet resmen.
Güzellik algısı estetiğe indirgenmemeli herkes olduğu gibi güzel , olduğu kadar iyi . İnsanların şu ölçütleri kalıpları ve çoğu zaman kendileriyle bu konularda ters düşmeleri o kadar bariz ki gel gör ki kendisi kör görmüyor. İnsanları fiziksel mânâda oldukları gibi kabul etmeyip yargılayanlar ilişkilerinde oldukları gibi kabul görmek istiyorlar ben değişmem ben böyleyim beni olduğum gibi kabul etsin etmiyorsa kapı orda diyen çoğu kimse ruhundaki , düşüncesindeki yamukluğu , asıl estetik gerektiren şeyi görmüyor da fiziksel anlamda yargıda bulunuyor.
Artık herkesin burnu aynı olduğundan ameliyatla farklı olan burunlar daha cazip gelmeye başlıyor. Normal bir durum ne kadar estetik fazla olursa bir o kadar estetik durmayan burunlar popülerlik kazanıyor. Yakında estetik olmayan burunlar moda olup herkes burun yapılarını bozarlarsa hiç şaşırmam. Eminim ki bu olayda olacak ama ben görür müyüm bilmiyorum. 😂
H2__O | Güzellik & Bakım konusunda 64 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Burun ile güzelliğin ve yakışıklılığın ne alakası var?
Bu kavramlar bir bütündür ve tabi ki Burnu kötü olan kişi de gayet yakışıklı ya da güzel olabilir.
Bu arada kötü burun ne demek onu da anlamadım, hiç bir şey kusrusuz değildir arkadaşlar, bizi biz yapan kusursuz taraflarımızın kusurlu taraflarımızla bir arada bulunmasıdır.
çikolataçikilop | Güzellik & Bakım konusunda 168 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
şu aptal güzellik standartlarından kurtulursanız herkes güzeldir burnunun büyük olması burnunun kötü olması anlamına gelmez ama standart bir burun ortaya koyduğunuz için ona uymayanlara kötü diyorsunuz hayır değil herkes güzeldir güzellik standartlarıınızı götünüze sokun
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Benim burnumda kötü ama yorumlarda da belirtmişler bu benim çirkin olduğum anlamına gelmez bu yüzden de bana çirkin denilirse beyinlerinin kafalarında içinde değilde başka yerde olduğunu düşünürüm bide şu açıdan bakalım diğerlerinden farklıyız hep hokka burun istiyorlar genellikle öyle gördüm.
güzellik göreceli bir kavramdır. bakış açısı farklılığı diyelim resmin tamamına bakmak gerekir içine nasıl çizildiğinde resimdeki ufak ayrıntı resmin kötü olduğu anlamına gelmez. çok anlam yükledim ama neyse sjsjsj😂
Buruna laf etmek gunah yanii bunun burunla ilgisi yokki birinin gozu guzeldir burnunu gormezsin bile hatta birinin kalbi guzeldir begenmedigin burun oyle bir guzel, gorunur ki gozune cunku kalptir seven bu yuzden sevilir her burun
Bunlar bizlerin elinde hayatım. <3 Daha çekici ve güzel bir görüntü için burundan daha dikkat çeken vücut hatlarımız var. Bunları iyi değerlendirmeliyiz. Tabi ki şehvetli bakışlarda extra çekicilik katıyor. İnan bana kimse burnunun kötü olduğunu aklına bile getirmez.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Portakal_bb | Güzellik & Bakım konusunda 280 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
King kong'ta başrol sarışın kızın sevgilisi vardı adını bilmiyorum ama burnu engebeli bir araziyi andırmasına rağmen epey hoş gelmişti gözüme yani var.
güzelliği belirleyen burun, dudak, göz değildir. bunlar tek başına yeterli olmaz. yüzdeki şeyler birbiriyle uyum sağlayabilir. ben bir suru burnu kemerli olup burnu fındık gibi olanlardan çok daha güzel olanı gördüm. yani bu biraz bizim kendi güzellik anlayışımiza bağlı ama kimsenin burnu görüp cirkin bu dediğini sanmıyorum. yüzdeki her şey dudak göz burun çene saç bir bütün olarak bizim güzellik anlayışımızı etkiler.
burun yüzün tamamlayıcısıdır. tek başına güzellik ve ya yakışıklılık katmaz. yüze uygunsa bu algı oluşur
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Yo burunla alakalı değil bence ben kanca burunclu kız gördüm çok uzun eğik bir burnu vardı ama kızın peşide koşanda çoktu yani diğer kısımlarında güzel değilse o zaman düşünmelisin burun yaptırırsın tamam
Kenan İmirzalioğlu geldi aklıma sdmsdsk Vardır ya bence.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Burnu büyük birini hatırlıyorum normal boyuttan biraz daha büyük gibiydi ama Allah o kadar her şeyi yerli yerine göre yaratmış ki bı görsen ne kadar yakışıklıydı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş