bu tür kızlar estetikli midir çünkü göğüs yağdan oluşuyor ben kg verdim ve benimki küçüldü 😔 çok özgüvensizlik yapıyor.. büyütmek için kg mi almalıyım 6000₺ ye ameliyat olabileceğim bir yer var mı çok pahalı heryer
Çok zayıf ama göğsü büyük olan kızlar estetikli midir?
Benim için şöyledir.. - Benden güzelse evet estetiklidir. :D Şaka bir yana ben böyle vücudu olan kızların genetik olacağını düşünüyorum. Zaten silikon göğüsler hemen belli eder kendini. Çevresi sert kalıp gibi olur ve hiç kıpırdamaz. Resimdeki kızın göğüslerinde silikon yok. Dikkat ettiysen baskı yapmış ve içine doğru esnemiş göğüsleri. Yani silikon yok. Tamamen genetik.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Estetik hepsi. Benim de 75B 48 kiloyum normal kizlardan hic zayif olup koca memeli olan gormeeen 1 -2 tane haric onlarinea genetik ztn annesinden benzer vs hep siskolarin memesi büyük instadaki bu kizlarim estetik. Param olsaydi bende meme silikonu isterdim cunku asiri kucukler ozguvenim dustu bunu gorunce yine😔😔 Ayrıca meme ameliyati 6 bin falan degil en az 20 bin ne 6 bini burun ameliyati bile 6 binden fazla artik sacmalama😔 6 bin olsa kucuk memeli kalir mi piyasada keske görseldeki gibi olsalar. Biktim😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😟🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭
Ya yorumlarda gördüm de bazı yerlerlerini zayıflamıştır diye bu nasıl bir mantık görselde göre konuşmuyorum bu genel bir insan kilo da alsa kilo da verse spor da yapsa orantılı bir şekilde kilo alır verir fizik değişmez ve eskiden slikon lar çok yapaydı artık çeneye çıkarıyorlardı ama şu an biraz sarkık doğal göğüsler yapıyolar ve bu daha normal duruyor o yüzden bunlarda estetik olabilir Gerçi pek büyük te değiller bence ama bilemiyorum takılma bu kadar sende tek derdin bu olsun
Bu arada erkek kuzenimin eşi de yaptırdı çok natural duruyor ve kalça küçük olsa bile o estetik kum saati gibi oluyor çünkü beli daha ince gösteriyor göğüse oranla normalde ben sağlık dışı estetiği doğru bulmuyorum ama sormuşsun oda 3.500 - 4000 arası yaptırdı 3 ay filan oluyordur belki
Bir meme uzmanı değilim ama olan bir göğüs ne kadar küçülebilir ki? Zaten genetik bir olay spor yapmıyorsan sarkık memen olur spor yaparsan daha diri durur. Meme bu sıcak su da yıkadın diye çekmez.
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
71
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen ciddi olamazsın okadar para masraf etmene gerek yok erkek kadının göğsünün küçük ya da büyük olmasını fazla önemsemez takıntı yapmaz varsın küçük olsun bu güzelliğini etkilemez ayrıca göğsün cinsellik yaşamaya cok fazla bi etkisi olmaz takma kafana bu halinle iyisin seni seven beğenen hoşlanan erkekler mutlaka olucaktır 🙂
Bak sağlıklı kilo almak ile sağlıksız kilo almayı ayırmalisin önce. Patatesi kızartıp yersen sağlıksız bir kilo alırsın bel ve kalça bölgesinde yağ birikimi yapar. Patetesi haşlayıp yersen sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin. Fitnes egitmeniyken seninle aynı durumu yaşayan bı öğrencim vardı. Saglikli kilo alma taktiği ile gayet güzel dolgun göğüsleri oldu. Ben sana örnek verdim gerisi sende
z 4kanka benimde öyle arkadaşlarım var hatta kız 42 kg memeleri 95 beden yani o derece ama doğal yani mesela benimde göğsüm yok ve mutluyum bi söz vardır küçük meme estetik durur diye aynen öyle sen hiç mankenlerde büyük göğüs gördünmü hepsinin küçük ben bazen dua ediyorum iyikide küçük diye
Çoğunluğu estetik evet. Genetik de olabiliyor nadiren.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendimden örnek vermem gerekirse belim 57-58 cm ve göğsüm 90 beden. Estetiğim yok. Bazı insanlara ırsi olarak da gelebiliyor. Ben kilo versem de göğüsümden asla gitmiyor. Tamamen yapıyla ve genlerle alakalı. Sevgiyle kal..🤍
6000 TL ye takılacak olan silikon sana sıkıntı yaşatır şu anda sadece silikon dediğimiz protezin normal fiyatı 8 000 en ucuzu bunun üstüne Ameliyat ve Dr ücreti de ekle hiç deneme derim