Arkadaşlar öncelikle lütfen sonuna kadar saygılı bir şekilde okuyun ve cevaplayın.
20 yaşındayım, kendimi bildim bileli tüylerim var ve cildim aşırı aşırı aşırı hassas. Lisedeyken sivilce sorunu da yaşadım. Tam geçti diyemem ama geçti sayabiliriz. Lekeleri de ne yazık ki benimle hâlâ. Kadin doğumdan cildiyeye endokrinden dahiliyeye gitmediğim bölüm kalmadı hastanede. Bir sorun çıkmıyor. Tahlillerde normal. Ama bu aşırı tüylenme ve hassas cilt mevzusundan bıktım usandım. Tuylenmenin gün geçtikçe ilerlediğini düşünüyorum. Yanaklarima, göğsüme sırtıma her yerime yayıldı. Bacak, kol gibi bölgelere ağda yapabiliyorum tabiî ki ama göğsüme ağda sürmeyi bir kez denedim denemez olaydım. Sivilcesi ve izi yanıma kâr kaldı. Konuştuğum hiçbir lazer merkezi de cildimin hassasligindan dolayı lazer yapmak istemedi. Kısacası bu bölgelerimi alamıyorum. Ciddi bir ilişkim var. Mezun olduktan sonra evlenmeyi düşünüyorum ama sevgilim beni omuzlari açık bir kıyafet ile bile görmedi. Hep Kısa kollu yuvarlak yakalı. V yaka bile giymedim tüyleri fark eder diye. Ama nereye kadar saklayacağım. Kendisi zaten benim şakayla karışık kısa olduğumu söylüyor (1.60). Ayrıca kilolu olsaydın sevmezdim diye açıkça da belirtiyor (51kiloyum). Ben bu adama bu durumdan bahsetsem mi bahsedersek ayrılır mi yoksa ayrılsam mi bana akıl verin lütfen artık üzülecek gücüm bile kalmadı.
20 yaşındayım, kendimi bildim bileli tüylerim var ve cildim aşırı aşırı aşırı hassas. Lisedeyken sivilce sorunu da yaşadım. Tam geçti diyemem ama geçti sayabiliriz. Lekeleri de ne yazık ki benimle hâlâ. Kadin doğumdan cildiyeye endokrinden dahiliyeye gitmediğim bölüm kalmadı hastanede. Bir sorun çıkmıyor. Tahlillerde normal. Ama bu aşırı tüylenme ve hassas cilt mevzusundan bıktım usandım. Tuylenmenin gün geçtikçe ilerlediğini düşünüyorum. Yanaklarima, göğsüme sırtıma her yerime yayıldı. Bacak, kol gibi bölgelere ağda yapabiliyorum tabiî ki ama göğsüme ağda sürmeyi bir kez denedim denemez olaydım. Sivilcesi ve izi yanıma kâr kaldı. Konuştuğum hiçbir lazer merkezi de cildimin hassasligindan dolayı lazer yapmak istemedi. Kısacası bu bölgelerimi alamıyorum. Ciddi bir ilişkim var. Mezun olduktan sonra evlenmeyi düşünüyorum ama sevgilim beni omuzlari açık bir kıyafet ile bile görmedi. Hep Kısa kollu yuvarlak yakalı. V yaka bile giymedim tüyleri fark eder diye. Ama nereye kadar saklayacağım. Kendisi zaten benim şakayla karışık kısa olduğumu söylüyor (1.60). Ayrıca kilolu olsaydın sevmezdim diye açıkça da belirtiyor (51kiloyum). Ben bu adama bu durumdan bahsetsem mi bahsedersek ayrılır mi yoksa ayrılsam mi bana akıl verin lütfen artık üzülecek gücüm bile kalmadı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kilolu olsan sevmezdim demesi üzücü ve kırıcı ama yine de sen bilirsin. karınca yağı deneyebilirsin.
Evet ilk dediği zaman çok kırıldım :( Karınca yağını çok duydum ama kullanan arkadaşlarımda hep alerjik reaksiyon görüldü :( Deneyeceğim kesinlikle teşekkür ediyorum
Valla ben hem kiloluyum hemde kararma sorunum var seven öyle de sever böyle de severek evlendik
Ya saçmalama neden bahsedesin ki onu ne ilgilendirir evlenme kararı net olsun sonra paylaşırsın şimdiden dryip malzeme verme eline. Kadın doğuma gidip doğum kontrol hapı kullanmayı dene belli bir süreden sonra lazer yapılır muhakkak daha yaşın küçük
Doğum kontrol hapı da kullandım :( Kullandığım zaman biraz daha düzeliyor ama 1 gün almazsam,2 gün almazsam eski hâline dönüyor. Doktorum daha fazla kendime zarar vermememi söyleyerek bıraktırdı. :(
Ama yıllarca kullanılabilir haplar onlar. Sen hangisini kullandın
gynelle kullandım
Başka bir kadın doğuma gidip yan etkileri az olan doğum kontrol kullanabilirsin benim aklıma başka bir şey gelmedi valla
Doğal akışına bırak bu kadar dert etmeye değmez
aşk her şeyin üstesinden gelir
Aşıksan sorun yok
Birbirimize aşığız ama işin cinsel boyutunu, görsel boyutunu hiç konuşmadığımız için fikrini bilmiyorum :( Direkt gidip soramam da saçma olur birden