Tüyler, lekeler ve özgüven sorunh?

Arkadaşlar öncelikle lütfen sonuna kadar saygılı bir şekilde okuyun ve cevaplayın.
20 yaşındayım, kendimi bildim bileli tüylerim var ve cildim aşırı aşırı aşırı hassas. Lisedeyken sivilce sorunu da yaşadım. Tam geçti diyemem ama geçti sayabiliriz. Lekeleri de ne yazık ki benimle hâlâ. Kadin doğumdan cildiyeye endokrinden dahiliyeye gitmediğim bölüm kalmadı hastanede. Bir sorun çıkmıyor. Tahlillerde normal. Ama bu aşırı tüylenme ve hassas cilt mevzusundan bıktım usandım. Tuylenmenin gün geçtikçe ilerlediğini düşünüyorum. Yanaklarima, göğsüme sırtıma her yerime yayıldı. Bacak, kol gibi bölgelere ağda yapabiliyorum tabiî ki ama göğsüme ağda sürmeyi bir kez denedim denemez olaydım. Sivilcesi ve izi yanıma kâr kaldı. Konuştuğum hiçbir lazer merkezi de cildimin hassasligindan dolayı lazer yapmak istemedi. Kısacası bu bölgelerimi alamıyorum. Ciddi bir ilişkim var. Mezun olduktan sonra evlenmeyi düşünüyorum ama sevgilim beni omuzlari açık bir kıyafet ile bile görmedi. Hep Kısa kollu yuvarlak yakalı. V yaka bile giymedim tüyleri fark eder diye. Ama nereye kadar saklayacağım. Kendisi zaten benim şakayla karışık kısa olduğumu söylüyor (1.60). Ayrıca kilolu olsaydın sevmezdim diye açıkça da belirtiyor (51kiloyum). Ben bu adama bu durumdan bahsetsem mi bahsedersek ayrılır mi yoksa ayrılsam mi bana akıl verin lütfen artık üzülecek gücüm bile kalmadı.
Tüyler, lekeler ve özgüven sorunh?