175-188 arası her erkek makbuldür
Ne bu minyon balık etli takıntısı?
175-188 arası her erkek makbuldür
Bunlara birşey beğendirmek çok zor. Bence kendilerini daha güçlü hissetmek için kısa boylu kız istiyorlar. Birde şey gördüm biryerde kızla minyon tipli hafif kilolu diye sevgili oluyor sonra kıza sen çok siskosun diyor anlamıyorum ki neden böyle insanla birlikteler. herkes kendisini nasıl mutlu ve sağlıklı hissediyorsa o kiloda olsun kimse karışamaz. Evet boy konusu bana da saçma geliyor. 140 boyunda olan kız 170-180 olan erkeğe kısa demeside garip geliyor
ayyyynen öyle askım
Ben minyonum ama balıketli değilim 158 cm boyunda 46 kiloyum. Boyuma göre normal ama birine kilomu söylediğimde o zaman 48 kiloydum. "Çok zayıfsın, erkekler çok zayıf sevmez."dedi. Birincisi zayıf değilim normalim bak sen benden 10 cm uzunsun ama aramızda sadece bir kaç kg fark var. İkincisi erkekler beğenmiyor diye yaşamayalım o zaman. Biz de çok meraklıydık onların beğenmesine. Bence boyun ve kilon çok güzel herkes o boyda o kiloda olamadığı için kötü şeyler söylüyor. Ben ince ve minyon seviyorum. Ayrıca bazı kısalar minyonum diyor ama aslında öyle değil. Minyonluk sadece boy ile ilgili değil yüzünün, ellerinin, ayaklarının vs. küçük olması demek yani 168 cm boyunda biri bunlara sahipse o da minyon olabilir.
bence de minyonluğu çok yanlış anlıyorlar senin boyun kilon da gayet idealmiş ayrıca çok güzel anlattın
eig seçeceğim 🥰🤗
Aynen tüm kısalar kendini minyonum diye avutuyor. Teşekkür ederim senin de fiziğin gayet güzel, boşver Türkiye'de ince görmeye alışkın değiller onlar.
yiaaaa ❤❤❤
♥
Ben 160 ım. Çok zayıf da değilim. Balık etliyim diyebilirim . 54 kiloyum. Ama spor yaptığım için fit ve toplu duruyor. Ama boyumdan o kadar nefret ediyorum ki 170 olmak isterdim mesela. Ve daha zayıf görünmek isterdim ama vücudum buna da fazla müsait değil. Herkes zannediyor ki kısa kızlar minyon olduğu için kendilerini seviyorlar. Valla sevmiyorum.
Kore idolleri gibi olmayı tercih ederdim
160 minyon değil ki emin ol en ideal boy seninki
160-165 kilon da spor yaptığın için hissettirmiyordur zaten
😂. Basketbol da oynadım. Yok olmadı. Ama ben erkek olsaydım net uzun kızları severdim.
keşke erkek olsaydın da beni sevseydin tyfgurgt
Keşkeeeee. Tam idealsin.
yiaaaaaaaaa tesekkür ederimmmmmm ❤❤❤❤
Sana boyun çok uzun diyen 130 cm civarında omalı. Ya ne minyon candırı? Altında yatan iki sebep olabilir; elde olanla yetinmek (kadınların alayı bodur) ya da kendinden çok ufak, güçsüz kadınla birlikte olup güçlü hissetmek. Gerçi şu ikincisi hepsinde var neredeyse.
kanka 155 boy sevdikleri için kadına göre 168 çok uzun diyorlar mk salakları
Ha yani kendileri kısa değil de sen çok uzunsun? Sadece boy değil, akıl da güdük kalmış kendilerinde belli ki.
aynen yaa
Cevap
31Cevap
Türk milleti kadar kendi içinde karşılıklı birbirini beğenmeme , ötekileştirme yapan başka bir millet yok. Türk kadını Türk erkeğini , Türk erkeği de Türk kadınını beğenmiyor.. Hep bir yabancı sevdası , hep bir şekilcilik , hep bir maddiyatçılık öne çıkıyor.
bunun n büyük sebebi feminaziler
hahah bende 168 cm 54 kiloyum. millet 155, 80 kiloya düşüyor sjsjs bence bizim gibilerini bulamadıkları için anca kriterleri o oluyor napsınlar hdhhhfds
bence de mk biz bakmayız diye kompleks yapıyorlar
tabi ya gitsinler midillilerle evlensinler gdfghshs
tdyu89ıyotrueytdryu8907o65r4eı
randomun çirikinligine gelllllll
dfgjdfjgkhfhjasfdhh
Takintisi olanlar komplekslidir, net. Benim boyum 181, varsa daha uzun kız pek hoşuma gitmez doğal olarak ama onun aşağısı olabilir kılı kırk yatmaya gerek yok.
ya ben 180 den uzun erkeklerin illa minyon 160 dan kısa takıntısını anlayamıyorum ki
Yooo gayet normalsin bence. Ama davul bile dengi dengine olayına katılmıyorum. Bende uzun boyluyum eğer seversem boyu farketmez benim için 160 lık biride olur yani ne olacak.
işte bunu anlatamıyorum onlara
kilom balık etli sevdikleri için fazla zayıf geliyor, ben zayıf değilim
boyum 155 kız sevdikleri için uzun geliyor, oysa 170 bile değilim
bir kadına göre 168 bayağı uzun diyenlere sinir oluyorum özellikle
Yani bu kişileride takma kafana istediğini söylesinler. 168 bayağı uzun diyenler kendi boyları kısa olan erkeklerdir.
fdytguıteftygrhutj
Cidden üzülüyorum tam tersiyim çünkü ben
bana zayıf ve uzunlar güzel geliyor
ayrıca ülkede çoğu kişi minyon ve balık etli biz farklıyız genellikle farklılar sevilir
ama öyle değilmiş
salahlar
aynen
Tam olarak guzel garı budur bence
bence deeee

bu kız da çok iyi degil mi
Hiçbir erkek kendinden büyük duran kadın istemez ki. Bu gayet doğal değil mi? Hem minyonları taşıması da kolay oluyo :D
155 kız mı yanında küçük duruyor sadece?
e 155 kız da 175 istemiyor
hadi kısa erkekleri geçtim 190 devler neden 155 istiyor
Ohooo sen böyle üç beş ge*izeklainin lafına bakacaksan daha çok sinirlenirsin s.. et bak hayatına onlar konuşsunlar
kanka cidden ağlayacağım başka ülkelerde zayıf atletik fizikli sevilirken neden Türkiyede kilolu seviliyor
yiaaaaaaa saol bana sinir olan Emir 🥰
1 kaşık su wherede
abi bu erkekleri anlayamıyorum.
minyon istiyorlar kısa boylu olunca cüce gibi diyorlar
at gibi kız olsun diyorlar sonra deve diyorlar
balık etli olsun diyorlar sonra kilo ver diyorlar
zayıf olsun diyorlar sonra kız dediğin eti bol olcak diyorlar
kısacası şu a w erkeklerini takmayın ve hayatınızı yaşamaya devam edin
Ayn bende gıcık kapıyorum olm kızlar sanki çok uzunlar da adamlara mâna buluyorlar, adamın boyu 190 155 kızla çıkıyo a (q)
Tam tersi ben zayıf kızlardan hoşlanıyorum daha çok
Bana farketmiyor 177 diyim uzunda kısada etlide etsizde makbuldür yeterki insan olsun benim olsun
Bence senin boy kilo oranın harika
Bu söylenenlerin hiç birini kafana takma
Ben sevmem balıketli falan, zayıf ince çıtır olmalı, boyu ise 165 - 175 aralığında olmalı
alperr ilk kez gizli kullanmadın
@Jendeukiee
Peki sen kimsin?
Aynı kişi mi?
değilim blink-pink var ya
o hesabı kapattım ben
@Jendeukiee
Anladım
Tkp edebilirsin
Wallah helal olsun sana işte bu don noktayı koydu kadın ❤️
yiaaaaaa 🤗
gacım bee
Millet kafayı yemiş işte herkes kendine denk uygun birilerini bulsun birbirlerine yakışsınlar mantıklı olan budur
Milletin garip garip takıntıları var
kesinlikle yaa
geçen yaza kadar zayıf uzun kız diye ölüyorlardı
ayrıca balık etli minyonları sevdikleri gibi boylu boslu zayıf Rus kızlarını sevmeleri de aşırı garip
Yav ağzı olan konuşur ne takılıyorsunuz asıl bu kadar boşverin
cevabı olmayan bir soru sorarak çok boş yaptın mk
cevabı göreceli olan bir soruyu cevapsız olarak nitelendirerek çok bos yaptın mk alakasın görüs diye sikayet etsem yorumunu silerler
edebilirsin mk, sana demek istediğim bunun muhakemesini yapmak yerine umursamadan işine bakmalısın diyorum...
bu kadar saçma bir algının cevabı olamaz mk
göreceli diyorum cevabı olamaz diyorsun
onca yazdığımdan anladığına bak mk...
şikayet et şu görüşü ya da kaldır
he mk
bir ara hangi renk daha güzel diye soruda sor, güzel göreceli cevaplar alırsın
alırım
Başkan sakin ol. Hepsi dala vere yapıyor 😄
sinirlerimi bozuyolaaaaaaaaar
aldım geliyoruz
Birazda boyu boyuna olacak yani
bence de ya 190 erkeğin yanında 155 kız çocuk gibi duruyor
ayrıca bacak kadar kız 175 erkege burun kıvırıyor
kesinlikleeee
terbiyesizlik yapmak istemiyorum ama
sgyduhfjgıtughrfygedtfedjghrfeg
vghbjnhgfrdtfyghuıjokgtjguhygrefuygrjırhygfteyghujtyruıopeorıu
gerçekler acıdır gfrfgrfe
İstediklerimiz bize çok uzak ulaşamayacağımız bir şey gibi geliyor.. O yüzden. canım
Leyn şu kıza ince uzun bir Red Kit verin.
verin bre
Baya uzunsun maşallah
basketbolcu olacaktım aslında
Top olarak mı
top degil pota olarak :)
korkma sakın ben hiç kapar mıyım senin mesleğini
Bende balık etliyim ama zayıf olmak isterdim
Benim Takıntım Olmaz Kardeşim
Ben 1.77 boy ve 76 kiloyum 😃😎
Herkes aynı diye bişi yok ben öyle değilim
Kim ne dediğini bilmem de tercihim minyon tombul
Sacmalıyolar ya