Ben kullanmıyorum da merak ettim. Düğündür başka bir şeydir ben 2 saat bile dayanamıyorum şahsen. En iyisi hiç saat diyeyim😂 Sizce makyaj en fazla kaç saat durmalı? #benkendall
En fazla 7-8 saat diye düşünüyorum. Bazı insanları yapar yapmaz rahatsız ediyor. Bazı insanlar ise günlerce öyle kalabilir. Bu çok zararlı cildimize. Gece makyajını temizlemeyip ertesi sabah onun üstüne tekrar makyaj yapan insanlar tanıyorum, garip.
Durmalı diye bir şey yok. Ben 24 saat makyajlı kalabiliyorum ama tabi zararlı. Seyahat edince 24-48 saat yüzümde makyaj olur. Dayanacak şekilde makyaj yaparım. Kullandığım ruj silinmeyen olur. Fondötenimi de ona göre düzgün sürerim. Settin ederim pudrayla. Altan tabi nemlendirici. Uzun uçakla yolculuk varsa silerim ve inmek üzeri tekrar sürerim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Nasıl bir makyaj olduğuna bağlı. Profesyonel makyajların ömrü uzundur, ama 3 - 4 saatten fazla kullanımı cildi havasız bırakır. Sürekli böyle olursa zaman içinde cilt yorulur, yaşlanma etkileri de daha erken ve yoğun şekilde görülür. Sade, günlük, tek malzemeli makyajlar vs daha uzun süre kalabilir. Bunu kişinin kendisi belirlemeli.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Makyajdan nefret ediyorum rimel süruyorum 2 saat sonra göz pinarlarim sarariyo kiprik doluyo (kirpiklerimi döküyo) leş göruntu oluyo ama hic sürmeyince gayet temizler bi de siyah topaklar goz altimi simsiyah yapiyo habire dökülüyor. Sadece renk esitmelesi icin biraz fondaten suruyorum o kdr makyajdan nefret ediyorum yuzumde lekeler olmasaydi asla sürmezdim gunes kremi disinda offf🥵🥵🥵
Yani 24 saatten fazla durmasa iyi olur. Uyumadan önce mutlaka çıkartılmalı. Ben hayatta makyajla uyuyamam mesela. Bir de 4 saatten fazla yüzümde kalınca rahatsız olmaya başlıyorum temizleyip kurtulmak istiyorum.
Gerçekten bir iki saatten sonra yüzünün ağırlaştığını ve aşırı derecede kirlendiğini hissediyor insan. Ben de fazlasına tahammül edemiyorum. Temizleme jeliyle yıkayınca o gerginliği hissettiğimde rahatlıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
pllyna | Güzellik & Bakım konusunda 278 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Çalıştığım dönem akşama kadar durur 35 yaşındayım liseden mezun olduğumdan beri makyaj yaparım Çok iyi bir cildim var. Kaliteli ürünler kullanıp temizliğe dikkat edildikten sonra hiç birşey olmaz
En güzeli sıfır makyaj. Doğal ve temiz aynı zaman da ferah. Yüzünde tüyün lekenin olup olmaması çokta önemli değil bnc. Kızlar rahat olun makyaj malzemeleri artık erkeklerin. İstisnalar hariç tabi..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
fiidaan | Güzellik & Bakım konusunda 73 görüş paylaştı.
Xper 6
1 yıl
Valla benim 6 7 durduğu oluyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Mavipanda35 | Güzellik & Bakım konusunda 107 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş