Tırnaklarımı nasıl hızlı uzatabilirim?

tırnaklarımı yediğim için diğer kızların tırnağı gibi değil tırnak yatağım kısa ne yapmalıyım nasıl hızlıca baya uzatabilirim evde yapılabilecek bildiğiniz bir yöntem var mı
Güncellemeler:
7Kız Görüşü
0Erkek Görüşü
- Selam,
Tırnaklarını yeme alışkanlığına değinecek olursam içerisi gün içerisinde mikroorganizma ve bakterilerle doluyor, bu umarım iğrenmen için geçerli bir sebeptir.
Tırnak uzatmanın birçok yolu var. Dört dörtlük bakım ben de yapmıyorum fakat düzenli olarak bakıyorum. Her allahın günü manikür yapmasam da kurumaması, kırılmaması için bakım kremi sürerim.
Tırnakların kırılmaması ve daha hızlı uzaması için 3 temel yol söyleyeceğim, geçelim.Tırnaklar nasıl daha hızlı uzar?
1. Su ile haşır neşir olmak!Gün içinde sürekli bahane bulup ellerini yıkaman gerekiyor. Çünkü su içerisindeki mineraller tırnakları güçlü bir şekilde besler ve hızlı bir şekilde uzamasını sağlar.
2. Vitaminli nemlendiriciler kullanmak!Burada favori vitaminler E ve B5 vitaminidir. Tırnakların değil sadece derinin dahi bebek gibi olduğuna şahit olacaksın. C vitamini de olur tabi ki, bir sürü alternatifimiz var.
3. Şeffaf ve besleyici oje!Bazı ojeler acıdır ve tırnakları sertleştirir, korur. Bunlardan kullanman biraz daha özenmene yardımcı olur. Bilakis önceki iki maddeyi yaptığına emin olarak bu üçüncü maddeyi yaparsan daha iyi olur.
Sağlıklı uzatmalar...
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60- Merhaba.Yıllarca hep buna çözüm aramıştım. Fakat her ne denediysem olmadı. Yinede tırnak yeme alışkanlığımı bırakamadım. Daha çok stressten kaynaklı oluyor bu veya heyecanlanınca hemen yemeye başlarsın.
Öncelikle takma tırnak yaptırmalısın. Küçük boyutlarda yaptırabilirsin. Ben uzun seviyordum ilk zamanlar uzun yaptırıyordum. Kuaförcü alt tırnağın uzaması için gerekli bakımı yapar. 1 ay içinde alttaki yemediğin kendi tırnağın uzayacaktır. Böylelikle zamanla bu alışkanlık biter ve tırnak yaptırdıkça kendi tırnağın uzar. Bende böylece uzattım. Diğer yöntemler hiçbiri işe yaramıyor.Böyle bakarak ben hevelenmiştim.
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşü