lazer yapılırken çok acı çekiliyor mu , ayrıca tüylerin sadece eskisinden daha uzun sürede çıkmasını sağlıyormuş sadece doğru mu? Lazer epilasyon hakkında bildiklerinizi yazar mısınız
Şimdiden tesdkkurler
Şimdiden tesdkkurler
acı duymazsın ağda kadar asla değil ama 2 ayda çıkarlar tüyler sonra bir süre uyurlar bu bi kaç senede sürebilir işte ondan sonra uygulamayı bıraktığın için tekrar uyanırlar
Tamam da benim tüyler zaten bir ya da bir buçuk ayda uzuyor normalde. Pek bi fark olmaz mi yani siz yaptırdınız mi
olur daha geç çıkar seninkiler
Cevap
1Cevap
Ben sınırsız vücut gideceğim 2800 tl Diode buz lazere. Tüm vücut daha ucuz olur diye düşünüyorum 2000 civari taksit imkani da oluyor. Kapanmadan dolayı bir çok yer kampanya yapıyor degerlendir bence.
8 seans benm bu arada.
Ama burdan biri 5 6 bin olur tüm vücut dedi gözüm baya korkmustu
Onlar soprana cihazları için ve doktor olan yerlerde olabilir o fiyat. Benm gittiğim cihaz ve yer de çok iyi fda onaylı cihaz benm vücudum da ince ince sık kıllar olunca sınırsıza gittim bide yine kampanya vardı fda onaylı cihaza gidin. Adenvip merkezine gidedm ilk seansm 20 mayisda çoğu şehir de var
Göbek sırt yüz yaptırmayı düşünüyormusun
Evet evet onları istiyorum da bilgin var mı bu konuda
6 seans 5000 8000 arası değişir normal değil buz lazeri yaptır acısız oluyor
Baya pahalıymış yaa , buz lazeri normalden daha pahalıdır o halde. Dediğin tüm vücut için değil sadece göbek sırt ve yüz için demi
Yok tüm
Buz lazerinin pek bi farkı yok ben tüm vücut buz yaptırdım gayet iyi
Hmm bidaha çıkıyor mu peki buz lazerinde
Hayır çıkmıyor
Ağda acısını unuttum öyle güzel bişey ki bu 😂😂
Merak ettim ben de para biriktirip yaptırmak istiyorum. Sevindim senin adinaaa
Buz lazere gidiyorum ben ücretsiz.
Ücretsiz derken?
Bana ücretsiz abla
Tüm vucut mu
Yanı sırt kol altı falan da olabilir tüm vücut ne kadar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?