Güzellik & Bakım Ayaklarıma oje sürer miydiniz? perim20 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet ayaklarıma oje sürseniz olur mu? Hayır sürmem (çünkü yorumda) Evet sürerim ama şu şartla (yorumda) Evet sürerim (yorumumu beğen) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ayaklarıma oje sürer miydiniz? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani senin ayaklarına değil sevdiğim insanın ayaklarına seven insan oje de sürer saçta tarar seni seven sürsün ojeyi de 0 15 Yorumla perim20 +1 yıl sen sürer misin istesem Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Üzülme diye sürerim hadi maksat kalp kırmamak üzmemek Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Peki bir insanın senin ayağına oje sürmesi seni çok mu mutlu eder? Yorumla perim20 +1 yıl biraz eder Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Hmmm anladım aydınlattığın ve sorumu cevapladığın için teşekkür ederim Yorumla perim20 +1 yıl evet ne renk sürmek istersin :D Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Ben ne anlarım renkten rengini sen seç hayatımda biri olsaydı hayatta sürmedim haberin olsun 😀 Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Ama kırmızı olur mu ya da siyah bu renkleri severim 😀 Yorumla perim20 +1 yıl sen bilirsin istediğin renkte koy istediğin gibi koy sür rahatına bak :D Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Kadınlar işte tipik şeytan ne denir ki başka krall Yorumla perim20 +1 yıl ne Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Yok birşey size iyilik yaramaz Bee kalbin kırılmasın dedik ama yok vallahi yaramaz 😀 Yorumla perim20 +1 yıl ne dedimki şimdi istediğin gibi yap dedim Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Bana sen istediğin renk sür dedin ojeyi ben niye kendi ayağıma sürüyüm iyilik yapıyım dedim alay ettim kullandın beni ama alıştım insanların beni kullanmasın dan tanıdığın bir doktor var mı yarısını aldırıyım ben bu vicdanın Bee fazlası da başa bela Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Ne kandırdın beni Bee üzülme dedik sende dalgaya vurdun bizi sonra kadınlar şeytan diyince nee bu şeytanlık değil de nee, 😀😀 Yorumla
Nobody1100 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Manitam olsan sürerim yani 0 2 Yorumla perim20 +1 yıl değilsem de sürer misin Yorumla Nobody1100 +1 yıl Yazdım Yorumla
yagizefesis Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence oje güzel durmuyor dogal olan en güzeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl parasını ver yıkarım bile 3 7 Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Hahaha 😄 Benim param var... Yorumla tahadogsss +1 yıl Ben verem sana sen yıkat bana Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Oha mınakoyoskskkdks 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @thisisraw yürü koçum Yorumla tahadogsss +1 yıl Beni allll Yorumla thisisraw +1 yıl 🥺 Allah sana sabır ihsan eylesin ismini bilmediğim kız.. Yorumla tahadogsss +1 yıl Pist alsana beni seni bekliom Yorumla
Snn_76_bnn Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Surerim ama sonra masaj yapmam lazım ayaklarina 0 0 Yorumla
adonisdaddy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Parasını ver kendime bile sürerim 1 1 Yorumla adonisdaddy +1 yıl Şaka yaptım bu nasıl soru wtf Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sürmem jf kendin sür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani senin ayaklarına değil sevdiğim insanın ayaklarına seven insan oje de sürer saçta tarar seni seven sürsün ojeyi de
sen sürer misin istesem
Üzülme diye sürerim hadi maksat kalp kırmamak üzmemek
Peki bir insanın senin ayağına oje sürmesi seni çok mu mutlu eder?
biraz eder
Hmmm anladım aydınlattığın ve sorumu cevapladığın için teşekkür ederim
evet ne renk sürmek istersin :D
Ben ne anlarım renkten rengini sen seç hayatımda biri olsaydı hayatta sürmedim haberin olsun 😀
Ama kırmızı olur mu ya da siyah bu renkleri severim 😀
sen bilirsin istediğin renkte koy istediğin gibi koy sür rahatına bak :D
Kadınlar işte tipik şeytan ne denir ki başka krall
ne
Yok birşey size iyilik yaramaz Bee kalbin kırılmasın dedik ama yok vallahi yaramaz 😀
ne dedimki şimdi istediğin gibi yap dedim
Bana sen istediğin renk sür dedin ojeyi ben niye kendi ayağıma sürüyüm iyilik yapıyım dedim alay ettim kullandın beni ama alıştım insanların beni kullanmasın dan tanıdığın bir doktor var mı yarısını aldırıyım ben bu vicdanın Bee fazlası da başa bela
Ne kandırdın beni Bee üzülme dedik sende dalgaya vurdun bizi sonra kadınlar şeytan diyince nee bu şeytanlık değil de nee, 😀😀
Manitam olsan sürerim yani
değilsem de sürer misin
Yazdım
Bence oje güzel durmuyor dogal olan en güzeli
Sevgilime sürerim sadece
Fetişçiler gelir şimdi 😄😄
parasını ver yıkarım bile
Hahaha 😄 Benim param var...
Ben verem sana sen yıkat bana
Oha mınakoyoskskkdks 😄😄
@thisisraw yürü koçum
Beni allll
🥺 Allah sana sabır ihsan eylesin ismini bilmediğim kız..
Pist alsana beni seni bekliom
Surerim ama sonra masaj yapmam lazım ayaklarina
Sürerim çünkü güzel bişey
Parasını ver kendime bile sürerim
Şaka yaptım bu nasıl soru wtf
Gel knk
sürerim de kuruyunca ayaklarını yalarım kabul. mü
Sürüyorum
Çok zahmetli işs
İstediğin herşeyi yaparım sen öje diyon
Ayağına kapandırırsan sürerim :)
Sürmem jf kendin sür