Güzellik & Bakım Buyuk popolu kadınlar daha mı akıllıı? drtrue Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://www.cnnturk.com/dunya/buyuk-kalcali-kadinlar-daha-saglikli-ve-daha-akilli Güncellemeler+1 yıl onedio.com/.../bilim-konusuyor-susalim-buyuk-popolu-kadinlar-daha-zeki-798426 Güncellemeler+1 yıl gncll Buyuk popolu kadınlar daha mı akıllıı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Dolaylı bir etkisi var gibi o habere göre ama net bir veri vermez bize olasılığı artıran küçük bir erken sadece anladığım bu. 1 1 Yorumla drtrue +1 yıl onedio.com/.../bilim-konusuyor-susalim-buyuk-popolu-kadinlar-daha-zeki-798426 sacma bencede Yorumla
Eness68 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Beyinleri orda olmadığına göre cevap basit. HAYIR. 2 1 Yorumla drtrue +1 yıl bana da sacma geldı de okuynca paylasayım ıstedım Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl niye beyinleri gtlerinde mi 2 2 Yorumla drtrue +1 yıl onedio.com/.../bilim-konusuyor-susalim-buyuk-popolu-kadinlar-daha-zeki-798426 Yorumla TheLeon +1 yıl Gahshsjs Yorumla
Trbnlısvr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl İlginç ama saçma geldi doktorum bana bu 1 1 Yorumla drtrue +1 yıl bı doktor olarak bana da sacma geldı Yorumla
мıпее Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl ilginç bir haber olmuş 1 1 Yorumla drtrue +1 yıl onedio.com/.../bilim-konusuyor-susalim-buyuk-popolu-kadinlar-daha-zeki-798426bende sasırdım sacma geldı ama bana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet benim gibi 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana ne? Senin fikrini soran oldu mu. Kaybol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dolaylı bir etkisi var gibi o habere göre ama net bir veri vermez bize olasılığı artıran küçük bir erken sadece anladığım bu.
onedio.com/.../bilim-konusuyor-susalim-buyuk-popolu-kadinlar-daha-zeki-798426
sacma bencede
Beyinleri orda olmadığına göre cevap basit.
HAYIR.
bana da sacma geldı de okuynca paylasayım ıstedım
niye beyinleri gtlerinde mi
Gahshsjs
İlginç ama saçma geldi doktorum bana bu
bı doktor olarak bana da sacma geldı
ilginç bir haber olmuş
bende sasırdım sacma geldı ama bana
Evet benim gibi
Bana ne? Senin fikrini soran oldu mu. Kaybol