Özel bölge piercingi itici midir?

Vücut aksesuarları genel olarak görecelidir yani genel olarak yakışıklığı kesinliğe bağlanamaz bence göreceli bir durum kişinin kendisine yakıştırdığı şeyi yapması olağan muhatabının beğenip beğenmeyeceği ise mutala yani yersiz yere kesin kanılar ile cümle kurmayı doğru bulmuyorum.
Şahsen yakışanını gördüm.
Cevap
63Cevap
acır.
adamın diline takılır , boğazına kaçar yutar geberir acıklayamazsınızda savcılıkta apışıp kalırsınız.
bir yere taktırırsınız yırtar etı
adamın etıne takılır yırtar falan gerı donusumu olmayan malzeme orası zaten adam gırtlagınızı sıkar falan .
ne gerek var.
Özel bölge;Elini koy vicdanına hak ettiysem eyvallah.
Fhhoxojfpufp
Arkadaşlar bu konuyu genelleyemeyiz. Özel bölgelere yerleştirilen takılar özenle seçilmeli ve bölgeye uyumlu bir yapısı olmalıdır. Bu işi yapıp da öneride bulunan insanlar bütün müşterilerden gelen istekleri liste içine alıp bu şekilde size takı önerisinde bulunabilir ama bunları çok dikkate almamak lazım. Özel bölgede olan takının ya bir amaca ya da bir görsele hizmet etmesi gerekir. İtici midir değil midir konusuna gelince yüzyüze gelmeden karar verilebilecek bir konu değil.
O yüz neydi öyle 😂
evet ya itici bence. Hiç sevemedim ne özel bölgede ne başka yerde
Kız arkadaşımda var ve müthiş duruyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama acelem yok
harika olur senin gibi hatunlar bana denk gelmedi böylesi
ne çılgın
Lezbiyenim
Bu ne abazalıktır yaa? Bari az sabret xper kas özelden yaz (yazsan gene engellerim) bu kadar da olmaz...
bende lezbiyenim
Al 🧠 başlarda kullanırken biraz sıkıntı yaşayabilirsin sonuçta senin için yepyeni bir deneyim olacak ama sonradan alışırsın
acır
Ben asla tercih etmem. İlla piercing yaptıracak olursam göbeğime yaptırırım başka bir bölgeme düşünmem.
orayada gerek yok takılır bı yere falan
gerçekten bak dövmeye bir şey demem bu ama cidden inanılmaz itici erkek olsam kadında bu varsa ilişkiye girmezdim erkekte zaten olmuyor da piercing bana aşırı itici geliyor bu cidden yani oraya da yaptırmazsın ya her yeri anlarım da burayı anlayamam :((
erkekte nasıl olmuyor bende var
@BadMrSnacx erkekte nereye yapılıyor özel bölge derken? hiç duymamıştım şu ana dek
çok seksi durdu hemen altına yaptım şeyin
@sweetiepie ah benim masum bebeğim
Ben sexy buluyorum
Vajina ve meme ucu çok hassas ama cesaret ister
yahu dile takılır yırtar adamın dilini
bi yere takılır kopartır eti
baska bırısınınkıne takılır kopartır falan
mazallah
Yaa ayiptir soylemesi klitoristeki bence cok cekici😂 kankalarimda vardi yani lez felen degilim!
İnsan kankasının kukusunu niye görür arkadaş siz neyin kafasındasınız
@çikolata_ağacı nasil olmus diye gosterdi kardes gibiyiz biz
tövbe tövbe.
onu gectim klitorise o takılır mı yahu adamın diline takılır boğazına falan kaçar.
Kulağımı deldirmeye korkuyorum ama partnerimde (Lezbiyenim) göğüste olsaydı birisinde ama fena olmazdı
lezbiyen sevişmesi izlemek isterdim canlı canlı BUM
Aga Lavobada engel Olmuyor Mu Hep onu Düşünürüm evet itici
onun yerine: Göğüs Göbek ve Kaş a yapılanlar mğq
Hiç hoş değil bence yapılacak daha makul yerler vardır vücutta
neresi mesela? benim meme ucumda piercing var bence hiç itici durmuyor siz biraz kıskanmış olabilir misiniz?
@AytenYılmaz Şimdi Ayten hanım görüşümü dikkate aldığınız için teşekkürler. Bakın yorumumda ne yazıyor"bence" bu konuya benim bakış açım budur. Ancak yapana saygım sonsuzdur. İsteğe bağlı bir uygulama sonuçta. Sizin hoşunuza gigiyorsa ne mutlu size."Kıskanmak "açıkçası özel bölge piercingi bir ayrıcalık mı ki? elde edemeyeceğim için kıskanayım. bence insanların kişisel tercihlerini kıskanma ve ya özenme gibi negatif dugulara yorup bundan farklı bir yorum çıkarmayalım. sağlıkla kalın
teşekkürler @İden_masimli iyi günler sizde sağlıklı kalın...
Hanımefendi, hiç hoş değil diyerek ben ve tüm özel bölge piercingi sahiplerine nefret söyleminde bulunmuş oldunuz. Nefret söylemi yapan biri belli ki farklılıklardan korkmuş demektir. Bu yüzden insanlara kırıcı şeyler söylemeden önce birkaç kez daha düşünün çünkü hergün yüzlerce özel bölge piercingli insan intihar ediyor sosyal baskıdan.
@MuratK61 Beyefendi yorumumda bence kelimesini kullandım ben sevmiyorum. Siz yaptırdığınız uygulamaya sagı bekliyorsunuz bende yorumuma saygı bekliyorum. Ne dedim yapana saygım sonsuz gidipde özel bölge piercingi mi yaptırdın? iğrenç demiyorum demem de. İnsanları kendi seçimlerimdir. Seçimlere karışsaydım baskı yapmış olurdum kendi fikrimi söylemekle biri baskı altında hiss ediyorsa o insanin kendi fikri yoktur demekdir. Hiç kimseyi manipüle etmedim yorumumda bana göre hoş değil sana göre hoş. Ben sevmiyorum diye gidip çikartacakmısın yoksa kendin seviyosun diye takmaya devam mi edeceksin burda senin kendi düşüncen baskın olmalı başkasının düşüncesi değil.
@İden_masimli aman bırakın bu densizi bana da saçma sapan şeyler yazıp duruyo sapık mıdır nedir!!
@AytenYılmaz Çok doğru söylüyorsunuz oysaki biz seviyeli bir şekilde fikirlerimizi paylaştık. Bu adamı gördüm az önce ki yorumlardada Allahdan kendisine akıl sağlığı diliyorum.
@MuratK61 Allah (c. c) değer veren şahıs yorumlarda genç kızların yorumlarına garip imalarda bulunmaz.2 Allaha emir veremem haşa. Allahdan dilek dileye bilirim ki , orada "Allahdan sana akıl sağlığı DİLİYORUM "dedim. Lütfen artık gereksiz çıkarımlarınızla beni rahatsız etmeyin. Sağlıkla kalın
@AytenYılmaz adamın diline takılır yutar geberır ne bıleyım
sen taktırırsın bı yere ucu kopar mazallah
Meme ucu ve klitorisinde piercingleri olan biriyle çıkmıştım. Kötü değil kesinlikle.
Bir kere parmağıma yaptırmıştım bir anlık hevesle ve pişman oldum çok gereksizdi ama göbek ve kulak dışındakiler itici evet
Kukuna diz yan yana dantelli iç çamaşırıyla gelin bohçası gibi olur 👰🏻
İtici olmasının sebebi gereksiz olması yani ne gerek var kanka
Görmek lazım ona göre xd birde bu görselden midem bulandı ya cidden hxbnd
İticidir elbette ben piercingi sadece burun kenarında severim
Piercingi burun, göbek ve kaş harici itici buluyorum net.. Keyifli günler..
Hayır asla değil, hem aksesuar hemde keyf verici olduğu kanaatindeyim
En İyi Cevaplar