Güzellik & Bakım Vücudunuzda çatlaklar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bacaklarımda çatlaklar var sizce nasıl geçirebilirim Vücudunuzda çatlaklar var mı? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 11,5b cevap paylaştı. Düzenli spor yapabilirsin gadası. Ayrıca düzenli olarak banyoda ipek kese ile kese yapabilirsin. 0 0 Yorumla
emrsm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Belimde spordan kaynaklı var bulursan çözüm bana da söylersin 0 0 Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Fazla kilodan olabiliyor bir doktora görün derim cildiye vs 0 0 Yorumla
gevezeliğegeldim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Benim de göğüslerimde ve bacaklarımda var galiba geçmez öyle bıraktım 1 0 Yorumla
bişiolmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl var. henüz tedavisi yok diye biliyorum beyazlaştıysa 0 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Var evet ama benimkiler beyaz artık zor gibi gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel ya Şu çatlaklar😍 0 2 Yorumla anonim123333 +1 yıl ciddi misin şaka mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düzenli spor yapabilirsin gadası. Ayrıca düzenli olarak banyoda ipek kese ile kese yapabilirsin.
Belimde spordan kaynaklı var bulursan çözüm bana da söylersin
Fazla kilodan olabiliyor bir doktora görün derim cildiye vs
Benim de göğüslerimde ve bacaklarımda var galiba geçmez öyle bıraktım
var. henüz tedavisi yok diye biliyorum beyazlaştıysa
Var evet ama benimkiler beyaz artık zor gibi gibi
bende de var ya geçmiyor
Hayır yok
geçmez alış onlara
Var malesef
Var evet.
Çok güzel ya Şu çatlaklar😍
ciddi misin şaka mı