Güzellik & Bakım Yabancılar niye böyle aşırı güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem yüzleri kusursuz en fazla ortalama insan var hem fizikleri iyi hem ciltleri beyaz niye böyle aşırı güzeller ki? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bakımla ne alakası var bakım yüzü değiştirmez ki Yabancılar niye böyle aşırı güzel? Cevapla Cilt Soruları Güzellik Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl tv ye ya da firma reklamlarina koyduklari mankenler guzel de o yuzden 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Tv izlemiyorum instagram Yorumla burock123 +1 yıl instagram mi?instagramda birak yabancilari bizim milletten de cirkin fotografini koyan yok Yorumla Soran +1 yıl Türkleri çok beğenmiyorum linç yemeyeceksem Yorumla Soran +1 yıl Amerikalılar çok güzel Yorumla burock123 +1 yıl amerika mi? 😃italyan erkeklerin yakisikliligialmanlari genis omuzlu luguingilizlerin boy uzunlugu afrikalilarin söylememe gerek yok sen bilirsinbunlari desen neyse de amerika ne bee😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Amerikalı=süper genetikMadison LewisMadi MonroeAnna ShumateNaomi SkyeLexi RiveraEva CudmoreCharli DamelioAddison Raeyaz bunları nete görürsün Amerikalıları Yorumla burock123 +1 yıl 300 yil öncesi olmayan bir milleti hic merak etmem 😉😁 Yorumla
bereckless Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sosyal medyadan yola çıkarak bu yorumu yapıyorsan eğer babama o filtreleri yapsam erkek olduğunu ispatlayamam sjsjsjs 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Her millet güzel gelmiyor da Amerikalılar taş gibi maşallah Yorumla bereckless +1 yıl Genelleme yapma kız 😀 Her milletten güzeller vardır Yorumla Soran +1 yıl Ben bitiyorum Amerikalılara valla Yorumla bereckless +1 yıl 😂😂peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çoğu kaliteli hayat yaşıyo çünkü bizim gibi ülkede fakir yaşamıyolar 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakım yüzü değiştirir stres bile kırışıklık yapar Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl ya da sana oylw geliyor lar mı. acaba? 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Belki de Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Kendini begenmiyomusun ki? Yorumla Soran +1 yıl Yok beğenmiyorum Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Bakim yapsan belkide cok. begeneceksin? Yorumla Soran +1 yıl Değiştirilecek bir yüz yok Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Cok mu kotusun yahu Yorumla Soran +1 yıl Kötüyüm valla Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Bak yhaa hic bie. caresi yok mu. bunu? Yorumla Soran +1 yıl Keşke olsa s@ktiğ@min dünyası Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Bak. sen ya dertlesmek. iyi. gelebilirmi acaba sana ne dersin? Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Arkadaslarin felan yokmi Yorumla Soran +1 yıl Yok valla Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Ay cidden mi Okul. felan yok mu Yorumla Soran +1 yıl yok valla çirkin olunca yaklaşmıyor kimse Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Yok bse. oyle. deme. arladaslik gorunus. ile. olmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Para olunca bakım da oluyor tarzda 1 13 Yorumla Simple_Man +1 yıl esmer değilsen bi sihim olmaz bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Simple_Man bende beyazları çok beğeniyorum bir yolu yok ama beyazlamanın /: Yorumla Simple_Man +1 yıl esmersen güzelsen diyorum zaten ben de Yorumla Soran +1 yıl Aynı ben beyazlara bitiyorum Yorumla Simple_Man +1 yıl esmer seviyorum ben abii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Simple_Man beyaz>>>esmer Yorumla Simple_Man +1 yıl gece gece beni sinir etme oglim, esmer sevin ya azıcık medeni olun mk hjdhfdjhdfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Simple_Man Erkeğe esmer de beyaz da yakışıyor ama kadınlara beyaz daha çok yakışıyor Yorumla Simple_Man +1 yıl zevkler renkler tartışılmaz tabii, ama esmer açık ara önde. Mesela Michal Elia Kamal çoh hoştur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Simple_Man Haklısın renkler ve zevkler... Yorumla Soran +1 yıl @Simple_Man Ben de sana örnek vereyim Madison Lewis yaz Yorumla Simple_Man +1 yıl kumral da güzel aslında, hatta bakarsak beyaz ten siyah saç olayı da güzel Yorumla Simple_Man +1 yıl kızlar güzel yaa, seviyorum, hepsi benim bebeklerimmm Yorumla
PembeKarTanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Biz de güzeliz nolmuş yani 😏 1 1 Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Kıskansınlar asıl. onlar degilmi😉😊😅 Yorumla
Simple_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl mesele güzel olmak da değil yiğen esmer olmakta 1 0 Yorumla
sexsolak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Onlar herşeyi yapılırlar ondan olsa gerek 1 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Karışık ırk olduğu için 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Modellerle yabancı kıyaslama 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. Bakım bakım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl rus kadinlari ne güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amerikalılar daha güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Sen görüşünü söyledin ben de kendi görüşümü Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genetik işte 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
tv ye ya da firma reklamlarina koyduklari mankenler guzel de o yuzden
Tv izlemiyorum instagram
instagram mi?
instagramda birak yabancilari bizim milletten de cirkin fotografini koyan yok
Türkleri çok beğenmiyorum linç yemeyeceksem
Amerikalılar çok güzel
amerika mi? 😃
italyan erkeklerin yakisikliligi
almanlari genis omuzlu lugu
ingilizlerin boy uzunlugu
afrikalilarin söylememe gerek yok sen bilirsin
bunlari desen neyse de amerika ne bee😂😂
Amerikalı=süper genetik
Madison Lewis
Madi Monroe
Anna Shumate
Naomi Skye
Lexi Rivera
Eva Cudmore
Charli Damelio
Addison Rae
yaz bunları nete görürsün Amerikalıları
300 yil öncesi olmayan bir milleti hic merak etmem 😉😁
Sosyal medyadan yola çıkarak bu yorumu yapıyorsan eğer babama o filtreleri yapsam erkek olduğunu ispatlayamam sjsjsjs
Her millet güzel gelmiyor da Amerikalılar taş gibi maşallah
Genelleme yapma kız 😀 Her milletten güzeller vardır
Ben bitiyorum Amerikalılara valla
😂😂peki
Çoğu kaliteli hayat yaşıyo çünkü bizim gibi ülkede fakir yaşamıyolar
Bakım yüzü değiştirir stres bile kırışıklık yapar
ya da sana oylw geliyor lar mı. acaba?
Belki de
Kendini begenmiyomusun ki?
Yok beğenmiyorum
Bakim yapsan belkide cok. begeneceksin?
Değiştirilecek bir yüz yok
Cok mu kotusun yahu
Kötüyüm valla
Bak yhaa hic bie. caresi yok mu. bunu?
Keşke olsa s@ktiğ@min dünyası
Bak. sen ya dertlesmek. iyi. gelebilirmi acaba sana ne dersin?
Yok sağol
Arkadaslarin felan yokmi
Yok valla
Ay cidden mi
Okul. felan yok mu
yok valla çirkin olunca yaklaşmıyor kimse
Yok bse. oyle. deme. arladaslik gorunus. ile. olmaz
Para olunca bakım da oluyor tarzda
esmer değilsen bi sihim olmaz bence
@Simple_Man bende beyazları çok beğeniyorum bir yolu yok ama beyazlamanın /:
esmersen güzelsen diyorum zaten ben de
Aynı ben beyazlara bitiyorum
esmer seviyorum ben abii
@Simple_Man beyaz>>>esmer
gece gece beni sinir etme oglim, esmer sevin ya azıcık medeni olun mk hjdhfdjhdfj
@Simple_Man Erkeğe esmer de beyaz da yakışıyor ama kadınlara beyaz daha çok yakışıyor
zevkler renkler tartışılmaz tabii, ama esmer açık ara önde. Mesela Michal Elia Kamal çoh hoştur
@Simple_Man Haklısın renkler ve zevkler...
@Simple_Man Ben de sana örnek vereyim Madison Lewis yaz
kumral da güzel aslında, hatta bakarsak beyaz ten siyah saç olayı da güzel
kızlar güzel yaa, seviyorum, hepsi benim bebeklerimmm
Biz de güzeliz nolmuş yani 😏
Kıskansınlar asıl. onlar degilmi😉😊😅
mesele güzel olmak da değil yiğen esmer olmakta
Onlar herşeyi yapılırlar ondan olsa gerek
Hola,
Bakımlılar sadece tek fark bu.
Çünkü rahat yaşıyorlar
Karışık ırk olduğu için
Modellerle yabancı kıyaslama