Kız sen balık etli değilsin balık etli denilen insan tipi mesela küçük bir örnek; ne kadar zayıflasa'da bir türlü bağzı yerleri mesela yanakları kolları ve parmak veya baldırları erimeyen ve estetik cerrahisi yaptırmakta istemeyen tatlı bakımlı hanımefendilere söyleniyor, ama amaç demiştin dimi unutmadan söyleyeyim amaç aslında nezaketten daha çok estetikte olmasını hoş görmeyen bir toplumda nazikçe aslında biraz cerrahi müdahale yaptır denilmediği için balık etlisin denir ama sen değilsin açık konuşmak gerekirse sana balık etli diyenlerde seninle ilişki için diyordur memelerden dolayı olsa gerek bu yüzden halk arasında yavşama denilen tabir ile sana ilgi duyuyorlar ve sonuç olarak balık etli diyip aslında senin kilo vermen gerekiyor acil ama bunu sırf cinsellik için söylemiyorlar'dır 😊
Kıvrımlı (curvy) dediğimiz kadın, vücudu genel itibari ile geniş olmayan, yer yer vücut hatları incelen, kıvrım bölgelerinde genişleyen kadınlardır.
Misal Beyonce kıvrımlıdır, Kate Winslett kıvrımlıdır. Yani Balık etlidir.
Resimdeki daha çok chubby tabir edilen, thick denilen, hatta belki thickin bir nebze üstüdür. Ama ona da balık etli diyebilirsin, zira balık etli tabiri kıvrımdan geliyor, hamsi de balık, ama etli tombik balık değil :)
Chubby dediğimiz de, daha doğrusu dedikleri de kıvrımlı ile şişman arasında yer alan, curvye nazaran yer yer olan incelik durumunun daha az olduğu, daha etli bir vücut tipi.
Resimdeki gibi kadınlara direkt olarak şişman denilmez bence. Zira vücut hatları yerindedir. Gördüğün üzere beli hala ince, kalça ve göğüs bele nazaran çıkıktır.
Şişman ile chubby arasındaki farkta budur. Şişman olması gerekenden çok daha fazla bir vücut kütlesi barındırır, chubby olması gerekenden bir nebze fazladır, yer yer genişlese de vücut hatları hala yumuşak ve belirgindir.
Özetle resimdeki kadın bana kalırsa şişman değil, chubbydir. Bence gayet de sevimlidir.
Tabi standartların üzerindedir kilo olarak bu bir gerçek.
Balık etli denilen tabir şişman anlamına gelmez. Balık etli kıvrımı belirgin olan kalçası çok abartılı olmayacak şekilde geniş hafif etine dolgun kadınlar için söylenen bir tabir. Hani erkeklerin deyimiyle bi nevi ele gelecek şekil. Şişman kategorisine girmiyor balık etli kadın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beden olumlama adına normal deniyor olabilir, ama sağlık açısından hiç de olumlu değil. Ayrıca dediğin gibi bu balık etli bir kadın vücudu değil. Hatta kilolu tanımı da uymayabilir, şişman bir kadın.
Ben balik etli hayrani biriyim kisaca sole diyim benim icin balik etli hatun 155-165 boy 62-70 kg arasi hatta vucut yapisina gore 75 te olabilir bide beyaz tenliyse masum yuzlu bole kucakla doyasiya saril ilgi goster pitircik o kadar sevimli oluyolarki anlatamam
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haha sadece gobekten ibaret olup ne memesi ne gotu varsa sanki sevecen
Eveeet zati en buyuk hayalim eve bi sallanan sandalye alip kucagima yumusacik tombik hatunumu alip yayilip film izlemek sonrada ayni sekilde orda sizmak
Bu kadin sanirim. Hem iri yari. Tabirine hemde kilolu tabirine uyuyor lakin gordugim. Kadariyla gayet diri bi kadin ve sisman demeye sahit ister cinsinden vucut diriligi tazeligi sismanligi balik. Etine ceviriyor gorseldeki gibi. Ayrica zevk. meseleside denebilir
Balık etli demek dolgun vücutlu zayıf olmayan ama orta veya biraz fazla kilosu olan Baktığın zaman aaa çok çirkin demeyeceğin kilodaki kadınlara balık etli denir Tabiri caizse şişko gibi ama göze güzel hitap eden Dengeli kilolu ve vücuduna yayılmış gibi
Bölgeden bölgeye değişir bu mesela Amerika için balık etlidir çünkü Amerika'da şişko bile olsa kilosu vücuduna orantılı dağılanlara curvy yani kıvrımlı denir ama Türkiye'de buna obez denir çünkü bizim ekonomimiz şişman olmak için yetersiz şişman olmamızın tek nedeni et yiyemediğimiz için hamur işine abanmamızdır
Yağ tulumu bu ne kıvrımı anlayamadım güzellik gerçekten göreceliymiş bir kez daha anladım bu arada zayıflar içinde kilosu fazla olanlar içinde geçerli bu zayıf olmak güzel fiziğe sahip olmak değil ama bazı moronlar bunu böyle nitelendiriyor
Fotodaki kilolu ya baya. Benim bildiğim balık etli kıvrımlı bi vücut hattından ziyade daha düz bi vücut hattına sahip normalde bi on kilo daha çok görünen kilo aralıklarıdir 👍🏻
Aynen ya, balık etli dediğin Kelly brook gibi olur gerçi oda şişmanladıkça şismanlıyor ama 2015'teki halleri balık etliydi. Bizim milletin balık etli den anladığı 80,90,100 kilo
Balık etli ; normal ile şişman bir insanın arasıdır. yani hafif tombik ama şişman denecek kadar da değil. Fotoğraftaki kız şişman ama nezaketen demiş olabilirler.
Şişman kadınlara ortalamanın baya üstünde kilosu olan kadınlara deniyor balıketli kadın ise dolgun etli (kas ve yağ yığıntısı göze batmayacak şekilde vücudu sarması) kadınlara denir
Çünkü bizim politik doğruculuk buraya da uzanıyor. O şişko patates yarım ne yarımı 2 kilo domateslerin margarin bağlamış kalpleri kırılmasın diye böyle bir şey yapılmış. Bir insan vücüdu bu kadar yağ oranını kaldıramaz. Genetiği geçelim. Böyle olmayı istiyor olabilirsin laf yok fakat kalkıp bunu normalmiş gibi gösterip ben sağlıklıyım diyemezsin.
Mazallah önce birkaç metre geriye çekilir. Sonra özel gücünü yapar, zıplayıp potansiyel enerji kazanınca üstüne oturur, o potansiyel enerji de kemiklerini "çıtlatmaya" yeter.