AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buz lazer yaptırdım belirli sürelerle gidiyordum çok acı vericiydi
Ne kadar gittin peki ve seans ücreti ne kadardı
10 seans ama ücret seansla değil ilk başta tüm ücreti alıyorlardı 3.500
Anladım etkili mi gerçekten ve kaç ay sürdü mesela
Evet çok etkili 8 ay sürdü benim
Göbek ve göğüs çevresine oluyor mu bilgin var mı acaba
Evet oluyor her yere tamamen
Ya inşlh benimkinler de biter
Ama gideceksen de sakın yarıda falan bırakma son seansa kadar git çünkü ben bi kere yarıda bıraktım daha kötü oldu
Yok hiç bırakmam ya bitsin gitsin valla
Hangi şehirde yaptıracaksın
Antalya
Şansa bak bende Antalya sana gittiğim yeri önerebilirim gayet güzel yapıyorlar hangi ilçedeydin
Ay sende mi burda yaptırdın tabikide önerirsen çok sevinirim ve aksudaim ben giderim merkezde flnsa
Nova Beauty Esthetic Muratpaşa'da gidersen en iyi burası yapıyor tavsiye ederim ☺️
Ayy çok teşekkür ederim ya gerçekten minnettarım sana şu an
Ne demek rica ederim Aksuda Emek Tur var biliyor musun orayı
Evet biliyorum
Sen antalyada mi yasıyordun
Evet ben Manavgatlıyım ama okullar açıkken Kepezde falan oluyordum lazeri o arada yaptırdım abim falan Aksu da kalıyor benim
Aaa aynı yerden çıktık sevindim aksuya falan da geliyorsun o zmn
Evet evet o dediğim yer benim dayımın
Ooo ne kadar güzel kaç yaşındasın ki sen
18 sen
20 bende
Benim ablam 21 yaşında akdeniz üniversitesinde okuyor sizde mi orada
Yok ben ankarada okuyorum
Aa benim arkadaşım var orada hangi ilçedesin
Sincanda duruyordum okurken
Yenimahalle yakın mı
30 dklık bir yolum var arkadaşların yeni mahallede mi
Evet ileride enişten olabilecek kişi orada inşallah 😊
Yaaa çok sevindim inşallah okur bakalım düğüne beni çağırın hajsjsh
İmkansız gibi ama bakalım 😐😐☺️
Neden be
İnşallah bunları yazdığımı görmez ☺️
Bundan 7 ay önce tanıştık flört gibiydik sonra ben bazı hatalar yaptım arkadaşıma ayarlamaya çalıştım falan bu da bana kanka dedi sinirlendim kıskandırmak istedim kıskandırayım derken sevgilim var sandı ve beni takipten çıkmış ocak 27 çıkmıştı işte. 2 hafta öncede ben buna fake hesaptan yazdım seni seviyordum falan diye başta anlamadı ben olduğumu sonradan geldim aklına ama ben olduğumu söylemedim benim kendi hesabıma yazmış bende ben değildim dedim yeniden takipleşmeye başladık güzel fotolar falan atıyorum görüyor alıcam inşallah bu sefer 😂
Hahaha inşlh görmez kız sende niye gidiyin ayarlamaya çalışıyın çocuğu rjdjjd leee o kadar demissin seni seviyorum diye çocuk dönmüş saba bendim o kişi desene inşlh alırsın bakalım güzel haberleri bekliyem
O kişi bendim desem çok rezil olmuştum daha da olmak istemedim ldkflskfkdl hayırlı haber gelirse yazarım 😂
Seven insan rezil olmaz kız inşlh gelir bakalımmm
İnşallah 🙂
Ben gidiyorum canım buz lazer yerine sıcak üflemeli olanı öneriririm daha iyi
Onun ismi ne oluyor ve hangi bölgelere yaptırdın
Tüm vucut gidiyorum yüzden tut ayak parmağına kadar ne kadar çok kıl olmasada gidiyorum
Ya benim göbeğimde ve göğüs çevresinde çok tüy olunca girmek istemiştim bende
Tüm vücut olan yerlere gidehilirsin onlae baştan sonra heryere yapıyor. Nazı lazer yerleri tüm vücut deyimce dört bölgeyi esas alıyor ama sen baştan aşağı heryere olanlara git. Tüm istiyorsan tabi. Onun dışında göbek falan ayrı da gidebilirsin
Tüm istemiyorum ya sadece göbek ve göğüs bölgesine yapması benim için kafi zaten
Baya eğlenceli oluyo ama iyi nişan al ölebilirsin kaç kişi gidiceksiniz?
Jdjdjd lazer epilasyon olan hani
Veriyim küçükken camdan milletin gözüne tutardık gayet eğlenceliydi🙃
Hahahay espriler espiriler
buz lazer daha iyi acisiz
Sen gittin mi
gidiyorum Şu an ilk seans
Kaç seans gidiceksin ve fiyatı ne kadar acaba
benim 3 bölge icin 1200 tl
toplam
Kaç ayda bitiyor peki
5 6 ay
Ayy çok iyi göbeğimde falan bitse mis
göbek ve gogus kılın için sarartıcı kullanabilirsin tabi cok çıkıyorsa lazere git
Göğüs çok değil ama göbeğimde çok
Bende istiyorum yptrmk
epilasyon?
Aynen epilasyon iste
evet ben
Hangi yöntem daha etkili yani biti mi senin tüylerin mesela
ya benim azaldı açıkçası buz başlıkla yaptırdım 2 seanstan sonra zaten ciddi derecede azaldı sonrasında çıkmıyordu bile şimdi hala gidiyorum inan acıyor ama tabi makineden makineye değişiyor. bi de temiz olmasına dikkat et. seni dinlesinler tenini sen daha iyi bilirsin sonuçta. bi keresinde başka yerde beni yaktılar. yani tabi hemen değiştirdim yerimi. ama şimdi gittiğim bana önem veren bi yer. bunlara dikkat emeni öneririm. eğer acısı fazla gelirse eczanelerde soğuk sprey veya anestezili kremler var onlardan da alabilirsin
Evet çok acıtıyormuş ama işte yapmak gerekiyor benim için ve güzel bir yer bulmaya calısıcam teşekkür ederim de mesela her ay mı gidiyorsun nasıl oluyor 1 senede falan toptan seanslar bitiyor mu
ya tüylerin azalır ama tamamen biter demem çükü sonçta hormonlar anne olunca yine gelebilir yani tamamen bitmez ama büyük çoğunlukta azalır :) seans olarak da ben ayda bir seans bir kontrol olarak 2 defa gidiyorum seanslarımda para veriyorum 15 gün sonra kontrol oluyor onda vermiyorum para
Ya azalması bile bir şey göbeğinde çok var sürekli alsam gerçekten evlenince çok sıkıntı olucak yani hemen hemen 5 6 aya biter dimi benimki
yani buna bi şey diyemem hepimizin teni farklı ama en azından bi gün biter diyebilirim ve aşırı kolaylık
İnşlh tenimde hemen biter ya evet çok kolay ama herkeste gobekte tüy yok iste
hemen kurtulman dileğiyle
İnşallah çok teşekkür ederim yardımın için
ne demekkk