Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilini boş ver, seni mutsuz eden bir durum ise estetik düşünebilirsin. Sevgilinin ne düşüneceğini değil, kendi mutluluğunu düşünüp hareket et.
Ve günümüzde estetik oldukça doğal karşılanıyor. Çünkü insanlar şu kısa ömürde mutlu olmak istiyor ve mutlu olmanın anahtarı da insanın aynaya baktığında kendisini iyi hissetmesinde saklı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla bacım, ben de orta boyut seviyordum balık etli, şükür bir sevgilim oldu boyu 170 kilo 65. O da senin gibi aynı. Kendisi o kadar iyi biri ki emin ol bendeki balık et sevdası gitti, onun vücudu çekici gelmeye başladı. Büyük meme için sevecekse hiç sevmesin seni daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılKendimiz seçmedik hiçbir organımızı bu üzüntü neden? Hangi insan penisini ya da memesini kendi seçmiş? Doğuştan gelen şeyler için üzülüp takmanın gereği yok seni beğenen böyle beğensin kendine değer ver özgüvenin vücudunun bazı yerleriyle doğru orantılı olmasın ✌
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki. Zaten memen küçük olduğu için bırakıyorsa ; gitsin , çıksın hayatından. Meme bildiğin et parçası gibi bir şey. Bunda utanılacak bir şey de yok. Bu kadar abartılmasını da saçma buluyorum. Çünkü genetik ve elinden gelen bir şey yok. Zaten ilk sevdiğin zaman birisini memesi var mı yok mu diye bakmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki öyle ama karşımdaki bi erkekle sevişiyor gibi hissetsin istemem :(
- +1 yıl
Şimdi sana abes bi örnek vermek istemezdim ama meme kanseri olup kendini yetersiz hisseden bir sürü kadın var. Sırf çocuk veremiyor diye aşağılanan kadın yerine konulmayan bir sürü kadın var. Kadınlık memeden, evlat vermekten ibaret değil. Sen de memeden ibaret değilsin. O karşındaki insan biraz olsun seni seviyorsa takmaz. 👍.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
128Cevap
+1 yılBüyük memeye sahip olmak, ya da küçük memeye sahip olmak sana fiziki olarak hiçbir yarar sağlamaz. Aslında psikolojik olarak da sağlamaz. Büyük memelere sahip olmayı erkeklerin bu durumdan daha haz duyacağı için isteriz. Bunun dışında kıyafet seçiminde de doğru tercihler yapıldığında etkileyici görüntü veriyor.
Sırf bu durum yüzünden kendine küsmemeli, özgüvenli davranmalısın. Keza böyle insanlar çuval da giyse, kel de kalsa seksiliklerinden ödün vermezler. Tavsiyem ben neysem o'yum mantığıyla yaşa ve hayatının tadını çıkar.10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Bana göre fazla büyük göğüstense ufak daha iyidir. Ya estetik yaptırırsın istersen ya da serumlar kullanabilirsin. Bence hiçbirşey yapma. Gayet boyuna görede manken gibi fiziğin var. Çocuk doğurunca zaten büyür biraz. Büyük göğüslerde sarkıyor maalesef. Bunuda bir düşün derim. Her zaman kendini sev ve beğen.00 Yorumlautanmana gerek yok bız uzun boyluların kaderıdır bu. boyumuz kılomuz aynı. bendede hıç yok. ama ben utanmıyorum önceden takıyordum kafama takmıyorum artık. beğencekse böyle beğensın. ayrıca bızım kalçamız bır çok kadının kalçasından güzl çünkü bız uzun boyluyuz yalanmı :)
50 YorumlaSen bu boya 65 kilo cokmu diosun vaybe garip geldi neyse soruya gelelim ben sevgilin olsaydim umrumda olmazdi memelerinin boyutu bana sadiksan ve gercekten bi kadin durusun yuva kurma yonetme yetenegin varsa iste bu benim aradigim derim ama tabi sevgilinin dusuncesini bilemem benim icin oncelik seks değil yuva yonetimi seks kismina gelirsek guzel olmayan seylerin farkli hazlar denenerek cozumu var emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılE onun içinde öyledir ama bi erkekle sevisiyo gibi hissetsin istemem :(
- +1 yıl
Ona kalirsak ben balik etli hatunlari seviom ornek 155-160 boylarinda 65 kg ve benzeri olmali kucaklayinca kemik batmamali kadin dedigin yumusacik olur buda benim gorusum o yuzden bence pek takma zaten on sevismede giydiginiz Seksi kiyafetlerden ici gozukmuyo bi merak uyandiriyo sonra isiklar kapali asagida calismay devam hem evlenince olgunlasabilir o durumlar degiskenlik gosterebilio
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılMemesi büyük her kadın kilolu değildir biraz genetik de önemli önce bunda netleşelim😂 kilo alınca büyür verince küçülür okey ama kilo verince de bedenine göre büyük olur. Bacağım kalın, memem küçük gibi çok da elinizde olmayan konularda özgüven kaybı yaşamamalısınız çünkü emin olun sevgiliniz düzgün biriyse her halinizle, her kusurunuzla sevecektir. Ayrıca zaten küçük olması bir kusur da değildir, özgürce giyilebilirsin dekolte derdi olmaksızın
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes için ayni deyildir ve cogu erkek memesi olmayani pek beyenmezler ama benim görüşüm memenin olmamasi deyil önemli olan dürüstlük güvenilir olmasi, kafana hicmi hic takma bence ve utanilacak birsey yok arkadaşim, utanilacak birisi varsa oda senin gibi kızın kıymetini bilmeyen beyenmeyen erkek olur, hiç bir zamanda bu durumundan utanma sakin,
00 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin memen küçük diye seni sevmiyorlarsa sevmesin zaten çocuğun olunca büyür ayrıca biri dış gorunusunuzu seviyorsa kaçın o kişiden güzellik geçicidir bir sivilceye yaşlılığa kazaya bakar
10 Yorumla
+1 yılErkekler ne eksikse onu başkasında görünce gözü de gönlüde hemen o tarafa kayar. Silikona sıcak bakıyor musun bilmem ama en azından daha iyi hissedersin
20 Yorumla
+1 yılSevgilim diye söylediğin kişi seni öyle sevmiş zaten. Çok meme meraklısı olsa seninle sevgili olmazdı. Utanma o yüzden.
22 Yorumla
Soran+1 yılDestekli takıyorum normalde :(
- +1 yıl
Olsun, fikrim yine aynı.
+1 yılBebiş kendini sev ve kabullen herkes 90-60-90 olmak zorunda değil benimkilerde küçük. Kimsenin mükemmellik beklentisini karşılamakla yükümlü değilsin. 🥰
12 Yorumla- +1 yıl
Neyse işte çok hakim değilim :d
+1 yılUtanma neden utanıyorsun seven bunları görmez olduğun gibi sever takılma bence bu tip şeylere görüntü açısından çok takılıyorsun da silikon yaptır ama kendin takılıyorsun elalem ne düşünür falan diye değil
00 Yorumla
+1 yılUtandığı şeye bak Allahım ya.. Valla bir kızda ufacık olsun istiyorum. İğrendirir erkeği büyük memiş ama azıcık da olsun şöyle ufak sivri şişkin. Yoksa da bunda senln sucun ne sanki koparıp atmış gibisin 😂😂
00 YorumlaAha benimkiler daha büyük jdhxhzhshshsNeyse dalga geçmeyi bırakıyorum. Göğsün için seninle birlikte olacaksa bırak olmasın. Sırf göğüsün küçük diye mi erkekle olduğunu düşünecek, boşu boşuna kuruntu yapma bence. Gayet güzel fiziğin vardır senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım biz büyük diye dert yaniyoruz millet küçük diye... Emin ol ki büyük goguslu biri olarak erkekgibi memesiz gezmeyi tercih ederim yeterli zayıf ve narin olayım bunu büyük olunnca digum yaptıktan sonra ozllikle anlarsin
31 Yorumla- +1 yıl
Seninki kaç beden?
Hiç dert etme canım gayet güzeller fotoğrafa göre de zayıfsın heralde. Genellikle zayıf kızlara kücük meme yakısır büyük meme yakışmaz şayet bi kız olarak bende zayıf birine büyük meme yakıştırmam. Eğer çok dert edersen silikon taktırabilirsin ama hiç tavsiye etmem bence yaptırma🥰
10 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki gerçekten sen misin bilmiyorum ama bence düşündüğün kadar küçük değil... Kadınların bu konularda ufak hileleri vardır destekli südyen gibi onları deneyebilirsin ya da silikon yaptırabilirsin... Bunların hiçbirini sevgilin için yapma ama sadece kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran...
10 Yorumla
+1 yılEda taşpınar mısın sen, malesef senin göğüs şekline sahp olanları slikon bile kurtarmıyo kanka olsun be üzülme fiziğin güzelse erkekler ona kayar direk
11 Yorumla- +1 yıl
Uhh :)
Çekiniyorsan oturup ağlayabilirsin
Bi kendinizle barışmadınız anasını satayım41 YorumlaValla benim mememde 100 ama kucultmeye calisiyom buyuk baya keske birazini sana verebilsem
40 YorumlaBir kere fazla kilonuz yok bence kilonuz tam kararında. Göğüs konusunda da şunu diyeyim; göğüsleriniz için sizi sevecek olan erkek sevmesin zaten gitsn şişme bebek alsın onunla sevgili olsun.
00 Yorumlaİnsanlar yaratılırken seçme hakkı yok.
Kendini olduğun gibi kabul et.
Olumsuz yorumlara aldırış etme, olumlu şeylerde fazla övmesin seni...
Bak keyfine00 YorumlaSeni seven seni olduğu gibi sevmeli. Kasmana gerek yok. Dünyada 8 milyar insan var. Göğsü küçük ama sevgili olan çok kadın var. Bu bir problem değildir. Kendinizi böyle şeylerle yormayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne sivilce gibi kız gel ben sana veririm djsjdjs benim 95 beden ve çok büyük ağrı yapıyor artık keşke benim de küçük olsaydı
59 Yorumla- +1 yıl
maşallah nazar değmesin :)
Cevap sahibi+1 yıl@HeyYavrumHeyy güzel değil ben sevmiyorum keşke 70 falan olsaydı
- +1 yıl
Bence gayet güzel göze de hoş geliyordur. Giydiğin kıyafeti de gösteriyorsundur.
Cevap sahibi+1 yıl@HeyYavrumHeyy yok ya çok büyük görünüyor hoş değil
- +1 yıl
benim hayalimde canlanan gibiyse gayet güzel dolgun iyidir :)
Cevap sahibi+1 yıl@HeyYavrumHeyy ama büyük olduğu için haliyle biraz sarkık da
- +1 yıl
özelden konuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yıl@HeyYavrumHeyy mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Emzir beni de kucultuyum ben ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇekinmekte haklısın, 75 bile meme değilken bu erkek gibi. Kadında meme çok önemli, adam için değil yalnız, giydiğin kıyafeti taşımak için de çok önemli ama ne yapılır bilmem. Ben memesiz kadına kadın demem kusura bakma
17 Yorumla- +1 yıl
Söze boldozlama atlamak gibi olmasın ama kimse kimseyi memesi için sevmez. ya da kimse kimseden memesi yok diye vazgeçmez. Cerrahi teknikerim ve sağlık astsubayıyım bir çok meme ameliyatına ve yağ enjektesine girdim. Çok basit bir şekilde bu sorun ortadan kalkabilir hatta sorun bile değil ama bence kendiyle barışık olmalı insan. Çok rahatsız ediyorsa da memeye silikon veya yağ enjektesi yapabilir. Yağ enjektesi öneririm şekli doğal olur ve his kaybı olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm bana niye öneriyorsun soru sahibine yap yorumumu öner. Benim böyle biir sorunum yok 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm bosuna yaptin ben zaten adam için değil diye belirttim anlayana
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm amacım bu değil ki zavet norali bozuk çünkü herşeyin farkında, yaptığı emojiden belli yani ben gerçekleri söyledim diye değil
Cevap sahibi+1 yılHa çok zorunuza gittiyse, erkekler g. te bakıyormuş burada da yazılıp çokça çizildiği gibi. O varsa sorun yok demektir 😏
+1 yılKafanı buna takma yoksa cinsel yaşamın ileride olumsuzluk paranoyalarla geçer. O kadar rahatsızsan operasyonla büyütebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl85 b olarak küçültmeye çalışıyorum kilo verdikçe de çatlıyor. mememiz kaç beden olursa olsun kadın olmak her konuda çok çok zor..
41 Yorumla- +1 yıl
85B ideal meme ölçüsü bence neden küçültmek istiyorsun ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçini ne kadar rahatlatır bilmem ama son zamanlarda küçük meme modası var resmen 😅
Fark edersen kataloglarda, dergilerde, ünlü giyim markalarında hep küçük memeli mankenler kullanıyorlar. Ne bileyim ben de aynı durumdayım ve seviyorum böyle olmasını20 Yorumla
+1 yılfazla takma kafana öyle sevmese senle olmazdı zaten, ayrıca hamile olduğunda zaten büyür
20 Yorumla
+1 yılBüyük olunca ne oluyor hergün duş alıyorum altı pişik oluyo acıyo
20 Yorumla
+1 yılKüçük meme seven erkekler de var ayrıca her büyük meme güzel değil
20 YorumlaBence şanslısın. Büyük göğüs seni öne çekmekten fazlasını yapmaz. Ayrıca büyük göğüs istiyorsan, çocuk doğurduktan sonra emin ol olacaktir.
00 Yorumla
+1 yılBunu farketmistir illahaki elbiseden.. Oyuzden korkmana cekinmene gerek yok. Evlenmeden göster tabiki bı görüp ona göre evlensin
00 Yorumla
+1 yılMeme yap decen olmacak. Kendimi sev, sevgilin seni memen ne kadar büyük diye mi sevgili oldu veya düşündü sanki? Ona sor nasıl o daha iyi bilir,
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYok gibi değil yok zaten. Ama memeye göre sevgili olmuyor insan. Der etme, dert edeni de hayatında barındırma.
00 Yorumla
+1 yılÇok takıyorsan kafana silikon taktır yani 2021 yılında böyle seylere üzülmek saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok para
silikon taktirabilirsin. ya da cocuk yapinca buyurler, eger karar verirsen de silikon taktirmadan once bir gorus almanda fayda var.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Aklıma bir fıkra geldi :)
Anlatıp moralini bozmak istemiyorum ama :D
Meme için kız mı terkedilir yahu? Bu fıkradan daha komik :D00 Yorumla
+1 yılSakın böyle şeyleri kafana takma, biz böyle şeyleri kafaya takmayız. Aklımıza bile gelmez. Rahat ol😊😊 yoksa mutsuz olursun, benden demesi 😊😊
00 Yorumla
+1 yılSeni bu yüzden bırakırsa bırak gitsin zaten. Ve hormonal bir sıkıntı olabilir doktora gidince belki gözle görülür değişim olur estetiğe gerek kalmadan
00 Yorumla
+1 yılIleride buyur. En kotu dolgu yaptirirsin. Cozumu var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pahalı
- +1 yıl
Sevgilin dusunsun jejjejeje
+1 yılBazı erkekler küçük göğüs sever. Ama soğan yiye bilirsin. Çok soğanın büyütdüğünü duydum ama emin değilim
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben küçük seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme memedir küçük veya büyük ayrıca erkekler sahip olduğu memeyi sever çekinme sarkık olanlar bile çekinmiyor )
30 Yorumla
+1 yılDoğal bir durum, neden utanasın ki. Çok da takma, baktın sürekli aklın bunda, ameliyatla büyütürsün ilerde
00 Yorumla
+1 yılÇekinme seni böyle sevsin. Onun da şeyi küçüktür belki.
10 YorumlaSeni bu yuzden bırakıyorsa biraksin. Uzuldugun seye bak
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraftaki sen isen gayet iyisin , yaşın 30lara yaklaşınca zaten büyüyecek biraz daha
11 Yorumla- +1 yıl
senin ki kaç beden
+1 yılCok sacma yaa asıl böyle güzel istemiyosan shre git derim ben yani
10 Yorumla
+1 yılBuyuk meme seviyosa buyuk memeli bulsun madem 🤷♀️
70 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılÇok takma ya gayet normal güzel duruyor. Bazılarında cidden çok kötü ama
00 Yorumla
+1 yılCidden cok güzel. Hatta tahrik olup mastürbasyon yaparken ayrı bir çekici oluyorsunuz inan bana.
00 Yorumla
+1 yılBişey diyim bence bu seni daha cool ve cazibeli yapmış. Ne öyle inek gibi meme felan
07 Yorumla- +1 yıl
Zoruna mı gitti🙃
- +1 yıl
Gönder gelsin
- +1 yıl
Okay
Silikon taktırman şart. Kadında limon meme sevmiyorum hiç... :/
00 Yorumla
+1 yılÇözümü var silikon 😂ama doğal çözümü uygula hafif biraz kilo al. 😎
00 YorumlaMeme için sevecekse başkasına gitsin. Sen busun isterse
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver knka kimin ne söylediğini boşver kendini sev 🤷🏼
00 Yorumla
+1 yılBunda utanacak bir şey yok. Çok şık bir kadınsınız.
Bu denli büyütmeyiniz gözünüzde sadece...00 Yorumla
+1 yılElletirmen lazım
Memesi olmayan kadın balkonsuz eve benzer00 Yorumla
+1 yılönemli olan meme degil adamlıktır karakterlikdir bunu biliosa eger bunlar sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSeni memelerin yüzünden bırakacaksa kurtulduğuna sevin zaten. Utanmana gerek yok bence sorun etme.
00 Yorumla
+1 yılVarsın olmasın ne eksilir senin aklından ruhundan hayallerinden huzurundan?
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Memem yok gibi çok çekiniyorum sevgilimden, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler