1. Öncelik iletişim kurmak tanışmak konuşmaktır... çoğu beyinsiz kız istediği kadar güzel olsun, hoşlandığı erkeğe bakmaz ilgilenmez domuz gibi yabani durur tanışmak için hiçbir çabası yoktur buyüzden "çirkin" dediklerinizden 1 kız gelir iletişim kurar o erkekle tanışmak için bakar ilgilenri birşeyler yapar ve o erkekle tanışıp yoluna gider..ökzülerde tran seyreder gibi seyreder çünkü çabaları yoktur. Bu ülkede erkeklere sapık tacizci ve katil diyorlar, "düzgün" hiçbir erkek çağrılmadan gelmez tanışmaz sen bakmıyorsan hiçbir çaban yoksa gelip senle tanışmaz.. ama kimler gelir tanışır? alfa denilen sapıklar zorl gelir tanışır sen bakmasanda gelebilirler çünkü onlar her kıza zorla gider sırıtır çok konuşur yüzsüzdürler yalanlar söyler aldatır ve giderler. İstediğin erkek için hiçbir çaban yoksa sende MAL gibi bekleyip hiçbir çaba göstermeyenlerdensen, erkekler köpektir durup dururken ayağımıza gelir diye düşünüyorsan popon küçükte olsa büyükte olsa farketmez.. hep seyredersin. Bunun şansla bir alakası yok, sen 1 adım atarsın o erkeği kendine çekmek için bakarsın ilgilenirsin seni beğenirse gelir ya da oda ilgilenir konuşursunuz tanışırsınız ya da seni beğenmez hiç bakmaz vs vs biz sizler değiliz 1000tane bahanemiz yok, beğenirsek bakıyoruz ama bize geri bakan yoksa ilgilenen yoksa "düzgün" erkek çekip gidiyor "bu kız beni adam yerine koymuyor bakmıyor ilgilenmiyor boşa uğraşmaya gerek yok" diyoruz.. ama bakan ilgilenen olursa ozaman başka.. Aşk pizza değildir karşılıklıdır, durup dururken ayağına gelmez, pizzayı bile sen sipariş ediyorsun öyle sana geliyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi burdan anlamamız gereken?
Erkek mi?
Erkek (ler) mi?
Tek bir erkekse, kalbinden-gülüşünden etkilenmek yerine kalçalarından etkilenirse bu durum baya hoşnutsuz hâl alır diye düşünüyorum. Ve tabi sizin görüşünüzde önemli.. amacınız ne ise ona göre dert edinmelisiniz. Fakat soruya gelirsek bir erkek kundaktaki bebeğe bile tecavüz ediyorsa emin olun minik ya da büyük kalçalar onu pek etkilemez (kalça olsun yeter). 🌿
Tüm erkekleri kast etmiyorum üzerine alınan alınsın🌸50 Yorumla
+1 yılEtkilenme durumlarını sadece görsel düşünmeyin.. Karşınızda ki insan sizi seviyor mu değer veriyor mu bunun etkisi çok büyüktür size nasıl yaklaşacağında.. Yani büyük popo veye meme şart değildir bi erkeği etkilemek için.. Öncelikle size duyduğu hisler, sonrasındaysa aranızda ki çekimle beraber sizin ona yaklaşım tarzınızdır önemli olan. Unutmayın ki bir kadını etkileyici kılan tek unsur fiziği değildir.. Havası, bakışı, duruşu, gülüşü kısacası cazibesidir. Keyifli geceler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kendisi ne ki Allah aşkına. Kendilerine bir dönüp baksınlar ilk. Bakımlı insan güzeldir o bitince de başka bir şey çıkar napicaz baskasi icin komple değişecek miyiz? Beğenmeyen baska kapiya gitsin.
53 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de böyle düşünüyorum ama insanların söylemleri beni etkiliyor istemsizce
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ben de böyle sosyal medyada gördükçe kendimi kötü hissettiğim yetersiz hissettiğim zamanlar oluyor ama istersen dünyanın en güzel vücuduna veya yüzüne sahip ol eger ki kendini sevmiyorsan kimse de seni sevmiyor hayatın kanunu bu özgüvenli insan her zaman çekicidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olan etkilenir adam olan etkilenmez
20 Yorumla
+1 yılYa takılmayın o kadar erkeklerin estetik kaygısı düşündüğünüz kadar yok. Siz kendiniz estetiksel faaliyetleri ve büyüklük-küçüklük, uzunluk- kısalık gibi kavramları çıkartıyorsunuz. Anket açsan erkeklerin en az 1/3'ü, ''Küçük göğüslü ve dar kalçalı olsun ağbiğğğ'' der. Party girl olmak gibi bir amacınız yoksa kendi kendinize triplere giriyorsunuz. Ayrıca beden ölçüleriniz için sizden etkilenecek insandan ne hayır gelir?
20 Yorumla
+1 yılEtkilenmekten derken ne anlamda olduğunu belirtmediğin için sağlıklı bir yorum yapamayacağım. sanırım cinselliği kastediyorsun ama. O yüzden Libidoyu arttıran şeyleri sadece popo ve memeyle sınırlandırma kafanda. Zeka, bakışlar, karakter gibi unsurlar da libidoyu etkileyen faktörlerdir. Tabi karşındaki kişinin kalitesine de bağlı belki de nefes alıp vermen de yeterli olur 😂. Niye bu kadar uzun bir açıklama yaptım bilmiyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Metnin verdiği mesaj :poponuz küçük diye üzülmeyin!01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada uygulama en sondaki p harfi yerine emoji koymuş ben koymadım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPoponun ve göğsünün güzelliği sadece büyüklüğü ile alakalı değildir.
Siz bir bütünsünüz, bunu bilin yeter. Sağlıklı ve temiz olun, yeterli.)
Sevdiğimiz kadınları sadece popo boyutuna ve göğüs dolgunluğuna göre sevmiyoruz. Onu bilin.
cut.00 Yorumla
+1 yılküçük seven erkekler var.. olaya öyle bakma hher söylenen kulak asarsan mutlu olursun.. önemli olan sağlıklı olmak sonrasında bakımlı olmak spor yapmak.. Düzenli egzersiz ve squat yapark poponu şekillendirip sıkılaştırabilirsin bu sayede çok çekici , ilgi duyulan bir fiziğin olur ayrıca squatı ağırlık kullanarak yaparsan biraz büyümede olur.. Her zaman dediğim gibi hayatını değiştirmek senin elinde, insanların kötü sözlerine kulaklarını tıka.
00 Yorumla
+1 yılYok canım ben etkilenirim yani her şey popo göğüs değil. Sıcakkanlılık tatlı dilli olmak bazen bir hareket yaptığı bir şey beni etkiler. O saydığın şeyler sadece fiziksel olarak etkilenmeye giriyor. Bazı kızlar var fiziği güzel ama kişilik sıfır. Tuhaf tuhaf hareketleri oluyor.
00 Yorumla
+1 yılYa hayatta tek başarıları cinsellik olan iki santim şeyleriyle beyinleri yer değiştiren mahlukatlara neyi beğendiriyorsun bacım Allah aşkına anlamıyorum sizi gelse benim bir yerimi beğense ne beğenmese ne o kim
81 Yorumla
+1 yılneden birini etkilemeye çalışıyorsunuz biri benden etkilenicekse fiziğim için değil karakterim için etkilensin.
60 Yorumla
+1 yılYav mal misiniz mk erkekler kim kopek millet kendi gtunu gobegini eritsin once hic bozma knk herseyin kucugu makbul
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğsü ve kalçaları çok küçük olanlar bana çok erkek vücüdü gibi geliyor bunun cinsellikle ilgisi yok ama bana itici geliyor birsürü linçleyen var orana bakıyorsa zaten hayır gelmez diye ama orasıda vücut ve kadınları erkeklerden ayıran özelliklerinden şöyle düşün bi erkek kolları bacakları çok ince göğüs kısmı omuzları falan ince sana çekici gelirmi illa cinsel olarak algılamayın olumsuz yorumları
00 Yorumla
+1 yılSen de o tip isteyen erkeklerin yanından bile geçme... Baktın fiziğinle dalga geçiyor, ver yolu. Onlara göre mi şekil alacaksın mk onlar gitsin kıllı koca göbeğine baksın...
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet bundan sonra her özgüvenim düşünce bu yorumunu okuyacağımm
Ben kızları anlamıyorum birini sevmek asik olmak fizikle olmaz benim için ole diğer erkekleri bilemem ama fizikten once kalbim ona bağlanmış sa ister memesi küçük olsun ister kalçası ben onu sevmissem zaten benim icjn çok güzel dir o
00 YorumlaFizik değişken bişey. Taş gibiyken etkilersin 3 ay sonra bi kilo alırsın 20 yaşındayken 35 yaşında gibi gözükürsün. Sonra uçar gider yanından. Muhabbetin iyise keyifli insansan bundan etkilenmesi daha mantıklı
00 YorumlaBence küçük popo ve küçük göğüs daha çekici. Sen kendini sev gerisi önemli değil. Az önce yorum yaptığım görüşü de dikkate al.
30 YorumlaErkekler vücuda bakıyor, kadınlar da öyle. Şansın var ama çok yok, yani üzerine sürekli erkekler düşmeyecektir ama kişiliğini güzel bulanlar seni bulacaktır ki bu kişiler nadir bulunuyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Kanka delikanlı gibi hiç birlikte oldun mu 😎
- +1 yıl
Peki ŞEREFLİ KIZ
+1 yılÇevrendeki laflara bakma, seni de fiziki özelliklerinden önce karakterinle, düşüncelerine sevecek insanlar çıkacaktır karşına, kimse için kendini değiştirmeye çalışma:)
10 Yorumla
+1 yılHerşey popo meme değil bunu düşünmenin bile zeka geriliği olduğunu düşünüyorum
40 Yorumla
+1 yılBen merhametli yüreğe bakarım gerisi boş merhametli yüreğin var ise severim taparım kul köle olurum seven adama sevdiği dünya güzelidir gerisi solmuş bi bahcedir hanım efendi
01 Yorumla- +1 yıl
Seni seven böyle sevsin bence sen o dalga gecenlerden daha güzelsin daha cekicisin kafana takma mutlu ol yüzün gülsün
Bilemezsin ki belki yüzünden etkilenir..
Belki samimiyetinden etkilenebilir armut gibi somurtkan bi tip değilsen enerjin iyiyse etkileyebilirsin yani.. kendini daraltma böyle düşünerek00 Yorumla
+1 yılKızlara birşey söyleyeyim, biz popoyu sadece büyüklüğü için sevmiyoruz bazen küçük ama kadınsı gözüken popolar var onlarda çok etkiliyor bizi. Küçüktür ama şekli güzeldir havaya kalkıktır veya bebeksi gözüküyordur poposu oda bizi etkiler. Dümdüz olsa bile bazen etkiler şekli kadınsı gözüksün yeter bize. İlla Jennifer Lopez moruğu gibi büyük olması gerekmiyor 😂😂
00 YorumlaBence minyon kadın bir adım öndedir. Kadın dediğin zayıf minyon olur bence. Başkası ne düşünür bilemem. Ama Özgüven siz hissetme aksine bir adım öndesin.
00 YorumlaBiriyle rahat olup sohbetin tatlı olursa yine de etkilenir olsa iyi olurdu yok diye eksikliğini hissedip özgüvensiz kalma spor yapıp kilo almayı dene
03 Yorumla
Soran+1 yılSohbetimiz aşırı iyi hatta ruh eşim gibi hissediyorum ama onu tipimle de etkilemem mümkün değil
Soran+1 yılDm yazar misin
+1 yılyemeğin salçalısi kadının kalçalısı derler knk 🤣🤣🤣🤣🤣 bide şey var salçayla yemekte yaparım kalçayla gobekte🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılRahat ol şimdikileri uçan sinekten bile etkileniyor Jsjssjsjsjsjsjd
20 Yorumla
+1 yılmerak etme kilo alınca büyüyor şahsen ben küçük kalmasını isterdim 🙄
21 Yorumla- +1 yıl
Kanka delikanlı gibi hiç birlikte oldun mu 😎
Arkadaşların halt etmiş onların lafına moralini bozma. Kimse manken değil.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. Biri de çıkıp beyniyle etkilemeye çalışmıyor. Oranla birini ancak birkaç ay etkilersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzde herkes dış güzelliğe bakıyor
Kadın vücudu olması yeterli. Ve tabii ki spor yapıp vücudunu güçlü tut. Bu sana extra bir çekicilik katar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada koca popo diye bas bas bağiran admlar bu soruyla kendileriyle çelişmiş ben şok.😳 Bu arada bana göre popo değil de o farketmez ama göğüs olmazsa olmaz kadında. Göğsü olmayan kadın, ne olursa olsun birseye benzemiyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük popo sevmiyorum küçük ama belirgin olmalı bi ovallik olmalı göğüste çok büyük swvmiyorum ama büyük göğüste güzel
00 Yorumla
+1 yılDişiliginle değil kişiliğinle etkile. Bugün senin seyinden etkilenen, yarın başka kızdan etkilenir bunumu istiyorsun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Ya sen bakma arkadaşlarına ne o öyle büyük göğüs büyük kalça sartmi küçük sevenlerde var herkes büyük sevmiyor rahat ol
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa kalçan büyük olacak ya göğüsün yoksa eleniyosun onlara göre
12 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmamak lazim. Ben öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
Sen çayını iç boşver
Herkes kadın güzel özel
Ve herkes için biri var
Hiç takılma bunlara10 Yorumla
+1 yılHani kızlar cinsel obje değildi
Kendinizle çelişiyorsunuz12 Yorumla- +1 yıl
Karakter önemli
- +1 yıl
Zaten popo için seviyorsa sevmiyordur demek
Bence gercekten seven erkek cinsellik olarak bakmaz saf sever.
10 YorumlaGüzel popon yoksa olmazz. O popo illa güzel olacak. Nabalım kuru kuru aaa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMemeyle popoyla etkileyeceksek hiç etkilenmesinler mümkünse. Ben cinsel obje değilim.
44 Yorumla- +1 yıl
👊👌🤌
- +1 yıl
Mükemmel 😎💅
Cevap sahibi+1 yıl🤍🤍🤍
Ben küçük popoyu seviyorum meraklısı çoktur benim gibi
00 YorumlaHer şeyden önce popona dikkat edecek birini de mümkünse hayatına alma zaten ya.
00 Yorumla
+1 yılOturup kalkmada sıkıntın yoksa problem değil kimse kardashyan olamaz 🤢
00 Yorumla
+1 yılBütün erkekler aynı değildir asıl popon için senle birlikte olan erkekten kork
00 YorumlaÇekici olanları da var genelleme yapmamak gerek. Herkesin zevki başka.
00 Yorumla
+1 yılHer şey meme popo olsaydı keşke 😄 Bişey olmaz merak etme, herkesin zevki beğenisi farklı.
00 Yorumlabezdim bu soruyu zırt pırt görmekten. büyüklerindende hoşlanmıyorum. iri olacak iri küçükte değil.
00 YorumlaEtkilenir evet ama benim için popo falan her şey değil diyebilirim
00 YorumlaFarketmez zamanla büyür takma kafana bana sorsan küçk kalsın
00 Yorumlaminyon küçük popolu küçük memeli kızları begenirim😍😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen acıkcası kücük kalca seviyorum. Hem ısırması keyifli hemde aksamları üstünde yatıyom 😂 hemde arada öpüyom duruyom. İnan koca go tlu biri cksa karsıma hayata küserim
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim duvara dayicaksin sertçe hızlı hızlı offf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok göreceli ya yani nasıl desem vücuduna göre nasıl ona bakicaksin. Kalçaların böyle kuru ince biseyse yani ben hoşlanmam şahsen. Ama küçük ve dolgun yuvarlak ise sıkıntı yok yani anlayacağın ele gelmeli.
00 Yorumla
+1 yılMükemmel fiziğin var. Ben ikisini de küçük seviyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. erkegi ne amacla etkilemeye calistigina gore degisir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden hoşlanması için
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ama erkek kız yanından geçtiğinde arkasından bakar paket sağlammı diye
31 Yorumla- +1 yıl
Ben başlangıç paketlerinden hoşlanırım ön yargılı davranma
Nasıl kız seversin sorusunun bende ki cevabı zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı kız olmuştur her zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılAmcı diye yorumladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük popo ve küçük göğüsle fizik nasıl güzel oluyor anlamadım ama dış görünüşe çok önem vermeyen birini bulabilirsin. Ayrıca önemli olan boyut değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünden önce kalçanı gören birinden birşey bekleme bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Yüz önemli ama vücutta okadar önemli sonuçta hiçbi kız yüzü güzel olsunda vücudu önemli değil demiyor
- Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılYuvarlak olduğu sürece küçük popo bile çekici gelir ben severim
10 Yorumla
+1 yılBi kız erkekleri poposuyla ve göğüsleriyle etkileyebilmeyi düşünmemeli ya
40 YorumlaSen büyük bir zekayla etkilemeyi düşün tavsiyemdir
63 Yorumla- +1 yıl
güzel bir cevap
- +1 yıl
cevap yerine ulaşmış
- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?