Nasılım? 165 boy 55 kilo nasıl sizce? ggggizliii Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya ben kilo sevmiyorum. 53 52 olmak isterdim. Güncellemeler+1 yıl He he 165 boy 55 kilo nasıl sizce? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nasılım? konusunda 407 cevap paylaştı. 50 olsan yeme de yanında yat durumu 0 3 Yorumla ggggizliii +1 yıl O çok az değil mi Yorumla ggggizliii +1 yıl 53 ken bile zayıfsın diyorlar 😂 Yorumla SoLiDeR +1 yıl 50-52 arası diyelim ideal bence Yorumla
Executorr10 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 55 kilo ne y üflesem uçacan 0 12 Yorumla ggggizliii +1 yıl Yok daha neler Yorumla Executorr10 +1 yıl 15 kilo ol desem dediğimi mi yapacaksın ki? Yorumla Executorr10 +1 yıl benim görüşümü merak ediyorsan kadın dediğin biraz etli butlu olur Yorumla Executorr10 +1 yıl (balık etli) Yorumla ggggizliii +1 yıl Anladım Yorumla Executorr10 +1 yıl neyi anladın? neden anlama taklidi yapıyorsun ki? Yorumla ggggizliii +1 yıl Zevk meselesi Yorumla Executorr10 +1 yıl ozaman öyle desene anladım ne kafana yatmış gibi? Yorumla ggggizliii +1 yıl Öyle Yorumla Executorr10 +1 yıl bence bana aşıksın Yorumla ggggizliii +1 yıl Şaka mı 😅 Yorumla Executorr10 +1 yıl en başta anlamıştım.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 50 olsan daha güzel olur bence 0 2 Yorumla ggggizliii +1 yıl O çok az olur Yorumla YağızDemirören +1 yıl Kızim bu kız ruh hastası gelmiş 3 kilonun lafını yapıyor ulannn 55 kilo verdim Yorumla
Funyyboys0 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 90% +1 yıl Gayet iyi bence 0 2 Yorumla ggggizliii +1 yıl Gerçekten mi. Umarım öyledir Yorumla Funyyboys0 +1 yıl Sonuçta boyunla kilo arasında fark var bence ideal Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Nasılım? konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vücut tipin nasıl 0 2 Yorumla ggggizliii +1 yıl Kum saati olduğunu düşünüyorum Yorumla gacar4886 +1 yıl O zaman ❤️ Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl 50 olsan iyi 0 1 Yorumla ggggizliii +1 yıl 52 iyi Yorumla
zeo53 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 50 ol 80 50 80 miss 0 2 Yorumla ggggizliii +1 yıl O çok az. O kadar da değil Yorumla zeo53 +1 yıl eeee sana da hiç bir şey beğendirtemiyoruz hanımefendi ne istediğiniz belli değil valla Yorumla
florias Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl İyi aşko 0 2 Yorumla ggggizliii +1 yıl Umarım öyledir canım Yorumla florias +1 yıl Tabi öyle kız 💍🙊 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İyi iyi 0 1 Yorumla ggggizliii +1 yıl Bilmiyorum. Kilo almak sinir bozucu Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Nasılım? konusunda 465 cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nasılım? konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayet iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
50 olsan yeme de yanında yat durumu
O çok az değil mi
53 ken bile zayıfsın diyorlar 😂
50-52 arası diyelim ideal bence
55 kilo ne y üflesem uçacan
Yok daha neler
15 kilo ol desem dediğimi mi yapacaksın ki?
benim görüşümü merak ediyorsan kadın dediğin biraz etli butlu olur
(balık etli)
Anladım
neyi anladın? neden anlama taklidi yapıyorsun ki?
Zevk meselesi
ozaman öyle desene anladım ne kafana yatmış gibi?
Öyle
bence bana aşıksın
Şaka mı 😅
en başta anlamıştım..
50 olsan daha güzel olur bence
O çok az olur
Kızim bu kız ruh hastası gelmiş 3 kilonun lafını yapıyor ulannn 55 kilo verdim
İyi gibi ama görmek lazım
Gayet iyi bence
Gerçekten mi. Umarım öyledir
Sonuçta boyunla kilo arasında fark var bence ideal
Vücut tipin nasıl
Kum saati olduğunu düşünüyorum
O zaman ❤️
50 olsan iyi
52 iyi
50 ol 80 50 80 miss
O çok az. O kadar da değil
eeee sana da hiç bir şey beğendirtemiyoruz hanımefendi ne istediğiniz belli değil valla
İyi aşko
Umarım öyledir canım
Tabi öyle kız 💍🙊
İyi iyi
Bilmiyorum. Kilo almak sinir bozucu
Çok iyi
İyi bence
Zayıf
M... k ruh hastasi
İyi gayet
Gayet iyi
Çok da bir fark yok 2 3 kilo nedir kdkxgxh