Her gün spor yapıyorum, fiziğimi de beğeniyorum aslında ama bu kalça çatlakları hiç sevmiyorum ve ne yazık ki kalıcılar. Spor, diyet vs geçiremez. Yani aslında kabullendim, çoğu kadında da olan birşey. Ama sadece diğer insanların ne düşündüğünü merak ettiğim için soruyorum. Dürüstçe cevap verin lütfen. Gerçek düşüncelerinizi merak ediyorum
Evet, çok kötü görünüyor
o kadar da kötü değil ama olmasa daha iyi
herhangi rahatsız olunacak bi sorun yok
gayet güzel gözüküyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalça çatlakları hakkında ne düşünüyorsunuz, çok mu kötü bir görüntü?
Spor yapıyorsan vucuduna iyi bakıyorsan ve sağlıklı isen hiçbirşeyin kötü görünmüyordur. İncecik şu çizgilerden çok daha önemli noktalar var aklı başında olan bir insanın takılacağı. Ayrıca güzelim kendini herşeyinle sev. O çatlaklar senin sana ait ve hep seninle olacak. Onları sen kabul etmelisin önce. O zaman bak bir sorun olarak görecek mi Bi başkası.
Zayıf olmama ve çok sık kilo alıp vermeme rağmen bende de var ama bunu bir sorun olarak görmüyorum. Bazıları feryat fiğana bağlıyor napalım yani ölelim mi. Her güzelin kusur olamayacak bir kusuru vardır.
Açık konuşayım, şimdiye kadar kimsenin kalça kısmına göz atmadım... Yine de, düşüncelerimi söylemem gerekirse... İnsanlık halidir bu, olur bazen. Kiminin karnında, kiminin kolunda, kiminin de kalçasında... Yani, kötü diyemem. Yakışan bile vardır elbet :D Kimseyi bu konuda yargılama hakkına sahip değiliz. Bizler de bu durumdan müzdaribiz çünkü. Hayatınıza birisini yalnızca bunun için almayacaksanız, bu çok saçma olurdu... Yani... Ne bileyim, bu kimsenin suçu olmazdı ki? Ben yalnızca, bu kişinin sağlığına dikkat etmesini isterdim, biraz da olsa endişelenirdim. Bu... Kötü bir durum değildir. Tabii ki olmasa daha iyi ama bir kere iş işten geçtiyse, geri de alınmıyor sanırsam. Görüntü olarak "olmasa daha iyi" olur diyemem. Keşke biraz daha dikkatli olsaydı da, oluşmasaydı derim. Kendinizle barışık olun. Her şeyin bir güzelliği vardır.
Maalesef bende de var. Nasıl oluştu bilmiyorum, kendimi bildim bileli hep aynı kiloda zayıf bir kızım. Bunun için krem aldım kullanıyorum, ne kadar etkisi olur bilmiyorum. Dikkatli bakınca fsrkediliyor, ben rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok.
Şahsen benim gözümde kusur değildir bu. Sevdiğin insanı her şeyinle seveceksin. Bunlar kusur değil ki hem. Kime ne benim eşimin kalça çatlaklarından. Onlara ne. Kadınlar hamile kaldıkları zamanlar karınları hep çatlıyor. O zaman sırf karnı çatladı diye ayrılın. Var mı böyle bir şey ya. Sana bir tavsiyem var. Ben hamilelik döneminde kadınların dikkat etmeleri gereken şeyler hakkında bence yazmıştım. Orada bu çatlakları giderebilecek birkaç tavsiyede bulunmuştum onları deneyebilirsin.
Çatlak elimizde olan bi durum degil olagan bi durum ergenlikten sonra vücut gelistigi icin catlamaya başlıyor bunu kötü görmek kendimize degersizlik olur
Şahsi fotoğrafınızı rahat şekilde paylaşmış olmanıza şaşırdım. Yani o kadar kötü görünmüyor bunun için cilt uzmanı ile görüşebilirsiniz illa ki tedavisi vardır
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
şahsi foroğrafım değil ama bana en yakın olanı seçtim. Tedavisi çok etkili değil. Çoğunu geçiremiyor. Pek tavsiye edilmiyor o yüzden.
Spordan dolayı olmaz. Hatta spor oluşmasını önler. İlk başta rengi kırmızı oluyor o dönem krem vs biraz işe yarayabilir ama beyazladıktan sonra geri dönüşü yok. Genelde ergenlik döneminde Hızlı kilo almaktan ya da vermekten dolayı deride böyle yırtıklar oluşuyor. kalça ve bacaktan kilo almaya yatkın insanlarda tabii. Poposu dümdüz olan birinde olma ihtimali pek yok. Aynı şey karın içinde geçerli. Karında da hamilelik döneminde krem falan kullanmazsan çatlaklar oluşuyor
Anlıyorum. Erkeğin beğenmeyeceğini düşündüğünden dert ediyorsan güzelliğin böyle ise fark edeceğini bile düşünmüyorum. Kendin için düşünüyorsan takıntı haline getirmek zararlı olacaktır. Alışmaya çalış
Ben başta sorun ediyordum sonra alıştım ve zaten en zayıfından Victoria Secret mankenlerinde bile bulunuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Göze takılıyor Açık konuşayım Fakat kadınım olsan dert etmem Yeterki iplik tanga olsun kalçanda Ve de tokatlat yanaklarini... Çatlak kimin umrunda 😝 O değil de bu seninki mi Netten mi bulup koydun?
@naberlers Yok yok uğraşmaya değmez, ot gibi yaşayıp ölüp gidecek tipte bu insan. Kendi avamlıklarında ve sığlıklarında boğuluyorlar ama fark etmiyorlar, önemsiz bir hayat yaşayıp, unutulup gitsinler
boşsam neden bu kadar kastın, komiksin. kendi marifetlerini yaz da görelim gerçek hayatta hiç bi b*ka yaramadığın o kadar belli ki, senin tiptekiler kendilerinin hatasını kapamak için karşıdakine bok atar zaten.
Neden bu kadar kastım konusuna da gelirsek, aslında kasma yok. Yanlış düşünüyordun, bende sana doğrusunu söylemeye çalıştım ki sizin aksine daha normal bir dille (ki "boş" kelimesini de hakaret sayacaksanız o başka) ifade ettim.
Anladığım üzere de sizin içinize daha fazla dert olmuş ki, her ikimize de cevap verme gereksinimi duymuşsunuz. Ki verdiğiniz cevapta ilk yorumunuz gibi gereksiz ve üslubu yerlerde.
Yok ben anlarım, insan mesajlarında uzmanım kendi tecrübelerimle. Çünkü bunu herkes yapar, sıkıştığınız zaman kısa cevaplar verirsiniz. Ki bundan önceki mesajlarınızın hiç birinde savunmanızı yaparken kısa kısa bırakmadınız.
Cevap attığınızda bildirim her türlü geliyor, Laf sokma eylemini yaparken de bizi etiketlemeye çalışmanız lafınızı attığınızda sanki biz susucağız hissine kapılmanızı da sağlamış. Ama susmayıp akıl ve mantık ile cevap verdiğim için kitlendiniz ve kısa cevapla yetindiniz ki, Size verdiğim kısaca-uzun cevabın ilk cümlesi "Çok düşündünüz mü?" idi diğerlerine de bir cevap vermediniz, örneğin size kendimi güzel bir dille ifade etmeme karşılık sizin üslubunuza bir ithamda bulunmama rağmen hiç oralı olmadınız. Tekrardan hayatınızda başarılar dilerim.