Güzellik & Bakım Buradaki kılları almalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce itici duruyor mu bu kıllar göğsümde bulunuyor ve almalı mıyım bilmiyorum güneşte sarı duruyor yine de emin olamıyorum Buradaki kılları almalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence kötü durmuyor. Az daha yana kaysaydın keşke gjfkfmk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dkskskksks fırsattan istifade Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İmkanları değerlendirmek gerek gkgjgj Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Orası ıki gögüs arasımı 🙄 cok kalın ve rahatsız edıcı degılse hıç karısma 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İki göğüs arasına benzemiyo mu Yorumla The_boxer +1 yıl Benzetmesem orasımı dıye sormazdım emın olmak ıstedım😀 orası farklı seyler cagrıstırıyor 😑 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla The_boxer +1 yıl Güldüğüne gore anladın ne demek ıstedgımı zaten kullanımı sınırlı bı yer 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aslında sana neyi çağrıştırdığını anlamadim Yorumla The_boxer +1 yıl Keske anlasaydın 😐 😀yazarsam sıstem sıler yorumu 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Baş harflerini kodlayabilirsin :) Yorumla The_boxer +1 yıl A K ne anladın bundan 😀 kufur olan degıl gogusle alakası 😂 bence mesaj atayım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Salak falan deme ama ben yine anlamadım neyse kapatalım konuyu ya Yorumla The_boxer +1 yıl Yok yok demem 😀 şöyle yazaym bu silinmez heralde arasına şeyi şey yapmak 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah biraz ileri seviyeymis anladım dkskskskks Yorumla The_boxer +1 yıl Azcık öyle bı sevıye 😀 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. yook çok hoş gerdan tüyleri boş ver güzel duruyor. ben severim. kaç cm ayrık orası 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ölçmedim hiç 😂 Yorumla emircan2001 +1 yıl ama çok hoş görünüyor kesin küçük gögüslerin var sanırım. bu tüylerede takam sende tüymü va ne tüyler gördüm bu sendeki lazer dersin Yorumla Soran +1 yıl Avcumu dolduruyor ya ortanın biraz altında Yorumla emircan2001 +1 yıl olsun avuç dolusu olsun diri olsun gerisi boş. önemli olan zevk vermesi alman. Yorumla emircan2001 +1 yıl görmek isterdim iddalıolanı Yorumla Soran +1 yıl Belki daha sonra :) Yorumla emircan2001 +1 yıl hımm tanışmak isterdim bu prensesle Yorumla emircan2001 +1 yıl t. etsonrayazarsınoldumu Yorumla Soran +1 yıl Peki daha sonra görüşürüz 👋 Yorumla emircan2001 +1 yıl ok. bay yorumlar içinde teşekkür ederim. sendeyim takipte Yorumla
WunteraV Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl birşey yokki bunda ayrıca neden burana bakim ki qwlrkşasfasf sevgilin olsam neyse belki bir ihtimal ama normal bence 0 0 Yorumla
gumgums Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl meme arasındaki tüyler çok belli olmaz zaten alma alırsan kötü çıkabilirrr 😘 1 0 Yorumla
şefik_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Almana gerek yok birlikte olduğun kişi rahatsız olmuyorsa 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Hayir kotu durmuyor alirsan daha cok cikacaktir 1 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. Gözükmüyor bile gerek yok 1 0 Yorumla
BirMevsimlikmis Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Göğüslerin 70 beden mi? 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl fotoğrafta öyle çıkmış sanki. Arasını çekmişsin ama çevresinde hiç yok gibi Yorumla Soran +1 yıl Ya evet dkskskks ama diğer taraflarda bulunuyor kendisi Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl banane banane bulunmuyor gibi ispatla alskdnasd Yorumla Soran +1 yıl Bedavaya olmaz dkskakksksks Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl napcaz ben de mi atayım sadşknasdas benimki öldürür beni buraya girdiğimi bile bilmiyor Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl öhöm Yorumla Soran +1 yıl Dur dur geldim shdhshshhs bence sen sessizce kaç seninki bilmiyorsa Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl silelim şu yazışmayı:) Yorumla Soran +1 yıl Peki güle güle :)) Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl Diğer tarafa gelsene:) Yorumla BirMevsimlikmis +1 yıl huu Yorumla İyiDüşünKararVer +1 yıl Sen bana at bende sana atarım kıl karşılaştırması yaparız 😃😃 Yorumla
MonteCarlo615 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl O kısım kapandığı için çok belli olmayacaktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence kötü durmuyor. Az daha yana kaysaydın keşke gjfkfmk
Dkskskksks fırsattan istifade
İmkanları değerlendirmek gerek gkgjgj
Orası ıki gögüs arasımı 🙄 cok kalın ve rahatsız edıcı degılse hıç karısma
İki göğüs arasına benzemiyo mu
Benzetmesem orasımı dıye sormazdım emın olmak ıstedım😀 orası farklı seyler cagrıstırıyor 😑
😂😂😂😂
Güldüğüne gore anladın ne demek ıstedgımı zaten kullanımı sınırlı bı yer 😀
Aslında sana neyi çağrıştırdığını anlamadim
Keske anlasaydın 😐 😀yazarsam sıstem sıler yorumu 🙄
Baş harflerini kodlayabilirsin :)
A K ne anladın bundan 😀 kufur olan degıl gogusle alakası 😂 bence mesaj atayım 😀
Salak falan deme ama ben yine anlamadım neyse kapatalım konuyu ya
Yok yok demem 😀 şöyle yazaym bu silinmez heralde arasına şeyi şey yapmak 😂😂😂
Ahahah biraz ileri seviyeymis anladım dkskskskks
Azcık öyle bı sevıye 😀
yook çok hoş gerdan tüyleri boş ver güzel duruyor. ben severim. kaç cm ayrık orası
Ölçmedim hiç 😂
ama çok hoş görünüyor kesin küçük gögüslerin var sanırım. bu tüylerede takam sende tüymü va ne tüyler gördüm bu sendeki lazer dersin
Avcumu dolduruyor ya ortanın biraz altında
olsun avuç dolusu olsun diri olsun gerisi boş. önemli olan zevk vermesi alman.
görmek isterdim iddalıolanı
Belki daha sonra :)
hımm tanışmak isterdim bu prensesle
t. etsonrayazarsınoldumu
Peki daha sonra görüşürüz 👋
ok. bay yorumlar içinde teşekkür ederim. sendeyim takipte
birşey yokki bunda ayrıca neden burana bakim ki qwlrkşasfasf sevgilin olsam neyse belki bir ihtimal ama normal bence
meme arasındaki tüyler çok belli olmaz zaten alma alırsan kötü çıkabilirrr 😘
Almana gerek yok birlikte olduğun kişi rahatsız olmuyorsa
Boşver ya kıl mıl yok
Hayir kotu durmuyor alirsan daha cok cikacaktir
Gözükmüyor bile gerek yok
İlerde olabilir şu an yok gibi bir şey
Kesinlikle almamalısın djdj
Göğüslerin 70 beden mi?
Hayır
fotoğrafta öyle çıkmış sanki. Arasını çekmişsin ama çevresinde hiç yok gibi
Ya evet dkskskks ama diğer taraflarda bulunuyor kendisi
banane banane bulunmuyor gibi ispatla alskdnasd
Bedavaya olmaz dkskakksksks
napcaz ben de mi atayım sadşknasdas benimki öldürür beni buraya girdiğimi bile bilmiyor
öhöm
Dur dur geldim shdhshshhs bence sen sessizce kaç seninki bilmiyorsa
silelim şu yazışmayı:)
Peki güle güle :))
Diğer tarafa gelsene:)
huu
Sen bana at bende sana atarım kıl karşılaştırması yaparız 😃😃
O kısım kapandığı için çok belli olmayacaktır
Bende almıyorum boşver bence çok belli olmuyor
tam anlayamadım
Bjsey gorunmuyo ki
bence gereksiz