Erkek arkadaşın gerçekten çok kalp kırıcı yorum yapmış. Halbu ki bunu söylemeye hakkı yoktur kimsenin. Sırf sana böyle söyledi diyede özgüvenin düşmesin. Estetike ihtiyacın yoktur.
Küçük göğüsler gayetde idealdir. Kimisi küçük sever kimisi büyük beğenir. Tabi buda bir göreceli kavramdır. Sırf bunun için motivasyonunu dûşûrme.
Estetiği sırf kendin istediğin için yaptırmalısın. Özgüvenini yûksek tutmak için değil. Özgüvenini her koşulda yüksek tutmalısın. En önemlisi budur çünkü.
Fakat kendini daha fazla kendin için, aynadaki sen için güzel görmek istiyorsan yaptır derim. Belkide sende büyük seviyorsundur. Önemli olan bu konuda senin beğenmen. Erkek arkadaşının beğenmesi değildir.
Bu kadar kaba dûşûnceli bir erkeklede konuşma derim. Sende herhangi bir sorun bulup böyle kabaca dalga geçiyorsa, demek ki seni istemiyordur.
Kedi ciğer hikayesidir bu. Ayrıca küçük göğüslere sahip olmanın avantajlarını da bilmiyor anlaşılan. Hepsini geçtim küçük dediği o göğüslerle temas içine girdiği zaman bacağının arasındaki organının tepki vereceğine de yemin edebilirim. Yani boş konuşmuş.
Asla öyle düşünmemelisin. Ne olursa olsun her zaman kendini sevmeli ve beğenmelisin. Sırf o öyle söyledi diye kendinden bir şeyleri değiştirmene gerek yok ona dalga gecmeni istemiyorum de ve sustur onu. Büyük göğüs, büyük kalça, ince bacaklar gibi bir tabu olmasindan nefret ediyorum bu tabuları yıkmak gerekiyor.
Saçmalama istersen. İyii estetik ol sonra başka biyerini daha beğenmesin yine bıçak altına yat. Hikayenin sonunda Ajda Pekkan ol süper😄 senin beğenmen yetio başkaları için hiçbişeyi değiştirme ayrıca büyük göğüs taşıması problem bel ağrısı falan yapabilio o yüzden sall. İnşallah soru trolldür
Ayrıl :) Gerçekten seven insan sevdiğinin elinde olmayan özelliği ilr dalga geçmez. Yarın öbürsü gün istediği özellikte birini bulup aldatırsa şaşırma.
Yav o kim ki senin fiziksel özelliğinle dalga geçiyor. Dalga geçmek ayrı, istekte bulunmak veya söylemek ayrı şeyler.
bana sırf küçük dedığı ıçın terk etmıştım eskı sevgılımı senınle dalga geçıyor bırde ben onu var ya napardım nıye katlanıyorsun öyle bırıne senıde anlamadım
@KimimBen48 bılmekle alakalı değıl eğer göğüslerımı küçük buluyorsa sevgılı olmasaydı ya da sevışmeseydı hıç beğenmıyorsa. senın kız arkadaşında yakışıklı bulmuyorsa senı sevgılı olmasaydı terk etmekte haklıyız tabıkı. ayrıyeten bu kızla bırde dalga geçıyormuş bana fıncan gıbı dıcek erkek anasının karnından doğmadı kısaca öyle bır erkeklığıyle ya da zayıf noktasıyla dalga geçerım gururunu kırarımkı ağlatırım resmen
bana nasıl savundu bunu biliyor musun? yakışıklı değilsin diye çıktım dedi zaten yakışıklı olsaydın herkes sana bakardı kıskanç biriyim dedi bende bir gün sonra ayrıldım.
@KimimBen48 aferım sana helal valla tebrık ederım göt gıbı kalmıştır ıyı olmuş o kıza. bu arada bırşey dıcem bu lafları söyleyen kız özgüvensızdır aşırı derecede yakışıklı erkeklerle sevgılı olamaz bu özgüvensız kızlar. ve sen terk edınce özgüvenı yerle bır olmuştur kesın.
@KimimBen48 hayır be sen yakışıklıyım dıye gezıceksın ortalıkta yakışıklısın beğenmeyen çıkmaz allah allah sınır oldum yıne akşam akşam. kıymetını bıldırt bundan sonra soran sanada söyluyorum en değerlı kışı olduğunuzu unutmayın onlar sızın kıymetınızı bılmek zorunda sızın gıbısını nerde bulcaklar br daha :) elınızı sallasanız 50sı
Hiç gücüne gitmesin. Eğer öyle söylüyorsa da gitsin büyük göğüslü biriyle birlikte olsun. Hem küçük göğüsler his olarak daha hassastır. Bilimsel olarak kanıtlanmıştır. O neyi kaçırdığının farkında bile değil.
Hiç gerek yok sizi olduğu gibi kabul etmeyen biri için bıçak altına yatmak saçmalık bukadar şekilci insanalra anlam veremiyorum kendileri çok mu mükemmeller sanki?
Kimisi 20sinden sonra cikar, bekle derim 25ine kadar falan, bide goguslerin birak ozelin olsun bjri dalga gecince tepki goster erkek arkadasinda olsa. Bu derece kucultmeyin kendinizi ne olur
Bir gerizekalının lafı için estetik mi yaptıracaksın boşver bence erkek arkadaşın kendisine beyin nakli yaptırsın. Eminim ki her halinle güzelsindir. Büyükmüş küçükmüş ne önemi var. Sen memnunsan hiçbir sıkıntı yok
Hiçkimse vücudunun uzuvlarını kendisi seçmedi bunu bilip ona göre konuşamayan cahil ve düşüncesiz biriyle birlikteysen kendine bile bile yazık etmiş oluyorsun
Kendi çükü en kadarmis sanki gerizekali niye hala. birliktesin böyle biriyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle şeylere kafa takmayın. Önemli olan sizin sağlığınız ve nasıl hissettiğiniz. Silikon zararlı birşey. Kimse için yaptırmaya değmez. Herkesin zevki de farklı. Erkek arkadaşın büyük göğüs seviyor ise gitsin öyle bir kız bulsun.
Yane memesi ufak olanlar, yalan yok bazılarının çok hoşuna gidiyor, ancak hiç bana göre değil hani soyunsa benim alet kıpırdamaz bile, sevgilinde benim kafadan. Kadın dediğin göğüslü olmalı.. Mmm 😎💎😉
Seninle böyle dalga mı geçiyor cidden? Hemen ondan ayrılmalısın, onsuz yapamam deme herkes herkesiz yapar. Estetik meselesine gelince hastanede yaptırabilirsin ama kendin için yaptır yaptıracaksan.
büyük göğüs kesinlikle daha seksi ama kendini olduğun gibi kabul et kusursuz olmak zorunda değilsin o da seni öyle kabul etmek zorunda takılmış sadece takma bence
Bence estetik yaptırma kim ne düşünürse düşünsün sen seviyorsan bir sıkıntı yoktur. Ayrıca büyük memenin bir sürü sıkıntıları var bel ağrısı yapıyor, ilerde sarkıyor falan filan en iyisi küçük meme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tahta gibi olmamalı elbette ama koskocaman da olmamalı diye düşünüyorum
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkek arkadaşım sürekli göğüslerimle fincan diye dalga geçiyor. Büyük göğüsler daha mı güzel, estetik mi yaptırmalıyım?