Tüm vücudumu jiletle alıyorum (ağdayla al epilatör lazer falan demeyin lazere seneye başlıycam diğerleriyle uğraşamam) 7 senedir jilet kullanıyorum ertesi gün çıkmaya başlarken o kadar kaşınıyor ki üst bacak özellikle. Kaşımaktan kanıyor artık tırnaklarımdan. Krem de sürüyorum yine kaşınıyor herrr yerim göbeğimden tut kollarıma kadar. Tek bende mi oluyor bu siz napıyorsunuz?
jiletle alinacak bolgeyi aldiktan sonra kolonya sur ilk biraz yakiyor ama sonra kasinti kalmiyor. kolonyayi eline dok hafif biraz ucsun elin nemli kalsin oyle uygula bir de surdukce ufle daha cabuk geciyor yanması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Jilet alerji yapmis olabilir. Tuy dokucu krem dene derim.
o almıyor hiç köklerim kalın o yüzden
O zaman agda
jiletle alinacak bolgeyi aldiktan sonra kolonya sur ilk biraz yakiyor ama sonra kasinti kalmiyor. kolonyayi eline dok hafif biraz ucsun elin nemli kalsin oyle uygula bir de surdukce ufle daha cabuk geciyor yanması
ya kaışıntı kıllar çıkarken oluyor sadece
Peki bikini bölgesinin kaşına kaşına doymaması ve o kadar tatlı kaşınması sonrasında etkilenme durumu 🤦🏻♂️🙄
sonra her tarafının yara olması kaşımaktan
Yara olması kötü ama kaşımaya doymamak? Ve haz alıp ıslanmak..
ne diyon bilader sen
Bende jiletle alıyorum ama kaşıntı olmuyor sadece bikini bölgesinde tekrar kıl çıkınca kaşıntı yapıyor rahatsız ediyor brnce sen çok tahriş ediyorsun
jilet tahriş etmiyor kıllar çıkarken kaşınıyor
Gayet normal ama bir çaresi yok
tek bende sanıyordum herkeste var demekki
tek çare ağda ben ötle kurtuldum
ağdayla da 1 gün sonra cıkıyo geri ya
O nasıl ya? ben bikini bölgemi sadece Jiletle alıyordum şimdi 1 senedir ağda yapıyorum uzun süre gelmiyor
Knka orman gibi olmussundur sen :)
yok be knk alıyoz
Iyi peki
Herkes aynı
Arada oluyor
hepp
Alerşi yapıyor demekki jilet tüy dökücü kullan
tüy dökücü almaz kökleri kalın
O zaman sabredeceksin alerji yapıyor jilet sana
Ben ağda yapıyorum ilki zor ama olup bitiyor sende ağdaya dön lazere kadar
Tersmi aliyorsun