Benim adonis sanırım
Karşı cinsin vücudunda en sevdiğiniz yer neresi?

Ben genelde kadınlarda saç şekli ve yüz şeklin çok beğeniyorum ama kadınları bildiği kalıpları sığdırma hiçbir zaman için doğru bulmadım, çünkü kadının vücudunu artık bir gösteri merkezi olarak görmekten vazgeçmek gerekir, kadının orasını burasını beğenmek yerine biraz da değer vermek ve duygularını önemsemek gerektiğini düşünüyorum.
Sırt ve gerdanlık
Cevap
76Cevap
Bütün kadınlar güzeldir.
Artık duygusal özellikler daha ön planda; Akıl, İyi niyet ve anlaşabiliyor muyum diye bakarım. İyi sohbet edip, hoş vakit geçirebilirsem, birşeyler paylaşabiliyorsam, eğer yaptığım her şey yanında daha eğlenceli geliyorsa fizikten çok daha değerli oluyor.
Şahsen fiziksel olarak; renkli ve temiz gözlü olması, orantılı ve temiz yüz, boy ve orantılı vücut ölçüleri.
Kalça, bacak fit olması iyi olur. Azcık göğüs olması olabilir fakat fazla dikkat çekiyor, yüzüne bakıp sohbet etmekte zorlanıyorsun :D
İdeal kilosunu korusun! Ne kadar güzel olursa olsun, yaş geçtikçe veya sevgili, eş bulduktan sonra salıyorsunuz kilo kontrolünü !!!
** Sadece fizik olarak değerlendirince nesnelleştiriyorsun ve çok şeyi atladığını fark ediyorsun.
Bununla ilgili özellikle bir bölgeden bahsedemem o an gözüme Neresi güzel geldiyse odası çekicidir her zaman için
geniş omuz, boyun omurga çizgisi eller adem elması üst kasık çizgileri diye diye gider
Hiç ufakta olsa ilişki yaşadın mı?
Burda adonis kası olan kaç erkek var bilmiyorum ama kalça ve yüz hastasiyim
Adonis? Yalan yok yüzü ve gözleri diyeyim diğer yerler pek uygun olmaz bakmak
Soruyu tıkladım.
Beş dakikadır düşünüyorum.
Sonuç: Karar veremedim :-D
Gerçekte adonis görmüşlüğünüz var mı acaba. Sanaldan atıp tutun
Eskiden olsa söyle cevap verirdim
Kalca, ince bel, Dolgun göğüs,
Şimdi
Ruhu, Kalbi, Gülümsemesi
simdi bunlari seviyorum.)))
Göğüsler, kalça ve omuzlar ile kolun dirseğe kadar olan kısmı.
Vucudun düzeni ve uyumu kalça hafif çıkık bacak biraz kalın üst taraf daha ince 🤣🤣😋😋
G*tü boynu her yeri offf yeriim ŞzöŞXÖŞQWPLD
Ohaaa 🤣
😆😆
lan jabsdkasb
Kadınların her yeri güzel zaten 🙄🙄🙄🙄
Küçük meme geniş kalca beyaz ten
Vücuda değil karaktere göre seviyorum.
Kalbi sıcacık olsun yeter onun dışında çok güzelliğe gerek yok..
Yüzü göğüs ve kalçası😅😅
Köşeli yüz, yağsız fit vücut
Ben dudakları göğüsleri
en güzel yerini seviyorsun
En İyi Cevap