Güzellik & Bakım Düz siyah saçlar mı daha çekici yoksa bu resimlerdeki gibi saçlar mı daha çekici? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Düz derken komple siyah mı daha iyi yoksa böyle çoğu kızıl mı demek istedim Düz siyah saçlar mı daha çekici yoksa bu resimlerdeki gibi saçlar mı daha çekici? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kırmızı renk çok çabuk akıyor. Alttan bakır pos bir ton çıkıyor malesef. Sürekli boyatmak gerekiyor. Bence düz renk daha makul. 0 0 Yorumla
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Bu şekilde daha güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farklı tonlar var hangisi? Yorumla gülümse-06 +1 yıl İlki yazdım sanıyordum özür Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kıvırcığın her türlüsü makbul 0 0 Yorumla
Menekşe574567 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl bu saç rengini beğendim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farklı tonlar var hangisi? Yorumla Menekşe574567 +1 yıl 2 ve 4 ama 4'ün uçları çok açık renk olmuş bence Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
bilal8097 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Düz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Siyah mı kızıl mı Yorumla bilal8097 +1 yıl Kız arkadaşımsa siyah. Hangisi daha çekici dersen kızıl Yorumla Soran +1 yıl Niye o zaman kız arkadaşınsa siyah? Yorumla bilal8097 +1 yıl Kızıl biraz abartı Yorumla Soran +1 yıl Niye ywaa Yorumla bilal8097 +1 yıl Dikkat çekersin çekici de. Boya gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırmızı renk çok çabuk akıyor. Alttan bakır pos bir ton çıkıyor malesef. Sürekli boyatmak gerekiyor. Bence düz renk daha makul.
Bu şekilde daha güzel
Farklı tonlar var hangisi?
İlki yazdım sanıyordum özür
Kızılın her türlüsü kabul benim icin
Kıvırcığın her türlüsü makbul
bu saç rengini beğendim
Farklı tonlar var hangisi?
2 ve 4 ama 4'ün uçları çok açık renk olmuş bence
Doğru
İkinci foto..
Siyah saç iyi
Sarı saçlar